♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under september 2007

Av ♥ Monica ♥ - 14 september 2007 21:23

Riktigt ruggigt väder.......det har regnat mest hela dagen och nu ikväll blåser det. Jag var ute för en stund sen och jag konstaterade att nu är hösten här på allvar.

Idag på morgonen hade vi besök av en sjukskriven arbetskompis på jobbet och han bjöd på kongresstårta. Det kommer att dröja innan han är tillbaka i jobbet , men huvudsaken är ju att han blir frisk igen. Han sa att när han blir friskförklarad tar det 3 månader innan han kan börja jobba.


Ikväll har gubben min och mellansonen lagt ut kräftburar....sonen ska ha lite mer kräftor och produktionschefen(fin titel) på hans jobb skulle följt med men på grund av arbete kunde han inte komma med ikväll, däremot åker han med och vittjar i morgon bitti.När dom kom tillbaka drack vi kaffe och pratade en stund och jag spelade upp den filmen som en medlem(Ruth) här hade på sin blogg igår......dom skrattade hjärtligt och sonen ville se filmen en gång till och han skrattade återigen hejdlöst.


Skönt att det är fredag och ett par sovmornar väntar....fredag är veckans bästa dag tycker jag....tror nog att många tycker detsamma.


Nu säjer jag god natt.....sov gott!

Av ♥ Monica ♥ - 14 september 2007 18:20

Sätter in bilderna på G:s tatueringar

Av ♥ Monica ♥ - 13 september 2007 21:09

Idag har det varit en underbar dag med sol från en klarblå himmel.Jag har inte gjort så mycket nytta......suttit på altan och njutit.


I eftermiddag har jag varit med min man som har gjort en ny tatuering....en jättefin älgtjur.Det är inte omöjligt att jag gör någon fin tatuering någon gång, men är lite feg, men skulle gärna vilja ha en groda eller en katt i så fall.


Som vanligt har jag tittat på idol nu ikväll och visst finns det talanger, ska bli kul att följa programmet tills årets idol är framröstad. Snart dax för sängen och karlavagnen....undrar vad det är för något ämne ikväll. Igår var ämnet fritt och det var en dam från skåne som ringde till programmet och var upprörd över "idol" och tyckte så synd om ungdomarna och  att dom blir förnedrade, men jag för min del anser att dom är medvetna om vad dom ger sej in på och går dom då inte vidare får dom väl vara så snälla att inse att dom inte sjunger så bra som dom själva tror......den som sej i leken ger får leken tåla säjer ju talesättet.

God natt!!

Av ♥ Monica ♥ - 12 september 2007 21:36

Då är snart denna veckas lillelördag slut. Jag har tvättat och småpysslat med lite av varje idag denna varma och soliga dag. Middagen bestod av ris och en kötträtt som kallas för "fredagsgryta".Man steker strimlat fläskkött och kryddar med salt och vitpeppar, sedan blandar man i stekta wokgrönsaker och creme fraiche.......smidigt och dessutom mycket gott.


Som vanligt har jag tittat på idol och ikväll var uttagningen i Borlänge.....man sitter och småskrattar åt en del....synd kanske, för det är säkert nervöst att stå framför denna jury och försöka att göra sitt bästa.

Nu är det snart dax för sängen och en stunds lyssnande på karlavagnen.

Av ♥ Monica ♥ - 12 september 2007 12:23

På grund av krångel med denna sidan igår kväll så sätter jag in denna bild idag. Har fått löfte av en bloggare vid namn Ruth att ta med mej denna bild. Jag tackar Ruth så mycket!

Av ♥ Monica ♥ - 11 september 2007 21:38

I morse kom jag att tänka på vad dumt det kan bli när folk tror sej veta saker. Ett exempel inträffade för några år sen....en man som bodde här på gatan blev dödförklarad för att någon sett en ambulans och en akutbil utanför huset. Nu var det så att mannen och hans fru hade besök från England av fruns dotter och måg. Det var mågen som insjuknat och även avlidit, men ryktet spreds att det var xx som var död. Men jag hade pratat med denne man några dagar efter händelsen så jag viste hur det låg till när min kompis från en ort i närheten ringde till mej och pratade om detta. Hennes mor hade rapporterat om att xx plötsligt avlidit och dessutom väntade dom barn......jag talade om precis som det var och hon blev ganska snopen....tänk vad ett rykte kan ställa till det. Tyvärr är denne man borta nu.....han avled hastigt på juldagen 2006 endast 56 år gammal.


Idag har jag varit hos min kära mor och klippt hennes gräsmatta. Vi skulle egentligen åkt till en före detta granne till mor men tanten vi skulle besöka hade fått ont i ett knä så det blev akuten för henne istället för besök av oss,det får bli en annan gång i stället.Annars har dagen varit fin, inget regn på hela dagen.

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<<
September 2007 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Skapa flashcards