♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under september 2007

Av ♥ Monica ♥ - 10 september 2007 17:43

Idag denna regniga måndag sätter jag in några foton som jag har tagit i helgen.

Av ♥ Monica ♥ - 9 september 2007 21:11

Idag sänder jag en tanke till min kära svärmor som var född detta datumet. Hon är borta sen drygt 3 år, men man tänker på henne ibland och känner saknaden efter henne.

Thomas var här på förmiddagen och gjorde i ordning sitt älghorn och Göran hjälpte honom med det. Jag tog kort som jag ska sätta in här, men tyvärr kan jag inte göra det idag för jag håller på att ladda upp batterierna till kameran och jag hann inte tanka över några kort innan.

I eftermiddag har vi varit i Valunda. Micke ringde på förmiddagen och undrade om vi ville komma på kaffe. Lille Emil hade ändrat sej på bara en vecka och jag tog kort på honom också som jag ska sätta in här. Vädret har varit fint idag med sol och inget regn på hela dagen. Med andra ord en fin höstdag. Nu är det söndagskväll och jag har gjort de vanliga förberedelserna för morgondagen, och nu är det bara sängen som väntar!

Av ♥ Monica ♥ - 8 september 2007 21:18

Dax att skriva om denna lördagen.

 Vi gick upp vid halv niotiden och när vi hade ätit frukost och gjort morgonsysslorna åkte vi till Mullsjö och köpte dillkronor och en smörgåstårta. Vi har även varit i Falköping på granngården och köpt snäckskal som Göran och hans jaktkompisar ska lägga ut  till fåglarna i Falla.Det har åskat lite i eftermiddag och det kom några rejäla regnskurar. Som tur var hade jag tagit ner tvätten jag hade på torkvindan.Göran och Pierre har lagt i kräftburar i kväll och i morgon bitti ska dom vittja burarna.Jag har strukit lite örngott och kökshanddukar också idag, annars har jag inte gjort så mycket nytta härhemma.Ikväll har jag suttit framför tv:n och tittat på postkodmiljonären. Nu ska jag snart lägga mej och lyssna på en ny bok som jag har skickat efter från adlibris...."Kvinnan som var en fyr" av Viveca Lärn, som även läser den.


Sätter in en bild på mitt barnbarn Alex.

Av ♥ Monica ♥ - 7 september 2007 22:12

Då är det fredag igen.........en vecka går fort.

Idag har jag veckohandlat och dammsugit. Vi har varit i stan en sväng i eftermiddag och efter det åkte vi till kyrkogården och tittade till gravarna som vi brukar göra varje fredag.Jag har tvättat och hängt ut och hoppas det inte kommer regn nu inatt så det blir sköljt en extra gång.Rickard och Mia har åkt till Micke och Netha. Kvällen har jag tillbringat framför tv:n och nu ska jag gå och lägga mej så jag säjer god natt!

Av ♥ Monica ♥ - 6 september 2007 21:22

Idag har jag varit med en svägerska och svåger på Adelövs marknad. Vi kom dit vid niotiden och då drack vi kaffe och åt smörgåsar med stekta ägg som Birgitta hade med sej....smakade jättebra att sitta ute och äta. Sen gick vi in på marknadsplatsen och handlade en stund innan jag köpte donuts som vi gick till bilen och åt ,med kaffe till naturligtvis.Vi hade många ätpauser och handlade och hade trevligt hela dagen.Jag köpte städgrejer,örhängen, julkort, julpapper,marknadsgodis,lite kläder till Alex och Martin, vindruvor och en del annat smått och gott. Susanne, Olle och Veronica kom också frampå eftermiddagen. När klockan var kvart över sex tyckte vi att det var dax att åka hem för då hade vi ju varit där i över nio timmar. Göran hämtade mej i Apelskift och sen tankade vi bilen på hemvägen.

Efter en lång och trevlig dag så är det snart läggdax så jag säjer god natt!

Av ♥ Monica ♥ - 5 september 2007 21:14

Nu är snart onsdagen förbi och det har varit en solig och riktigt varm dag. Jag har suttit på altan och läst och jag blev så sömnig så jag tog en liten tupplur också i min baden-baden stol. Jag har inte gjort något särskilt annars mer än de vanliga sysslorna som består av matlagning naturligtvis. Idag blev det fisksoppa, riktigt gott som omväxling. Har tagit receptet från fritt flyt....prenumererar på omega3 kapslar.

Ikväll har Thomas och hans jaktkompisar kommit hem från älgjakten. Han ringde och pratade lite. Han var ganska trött efter den långa resan så han skulle lägga sej tidigt, han är ju ledig från jobbet i morgon också så han kan ta en riktigt lång sovmorgon om han vill.Rickard har hämtat Mia nu ikväll, men hon ska inte följa med på marknaden i morgon så det blir jag och min svåger och svägerska som åker. Dom hämtar mej vid tåget i morgon bitti. Nu är det snart dags att sova så jag säjer ......god natt!


Sätter in en bild också som jag tog häromdan. Jag satt vid datorn och tittade ut genom fönstret och fick se hur vacker himlen var så jag tog min digitalkamera och gick ut på trappan och tog detta kortet.

Av ♥ Monica ♥ - 4 september 2007 18:28

Sätter in en bild på barnbarnet Michaela också......

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<<
September 2007 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards