♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under september 2007

Av ♥ Monica ♥ - 4 september 2007 18:09

Klockan halv nio ringde sonen och talade om att han hade skjutit en älgtjur däruppe i Norrland.

När jag hade slutat jobbet gick jag ett ärende till apoteket åt mamma och sen styrde jag stegen till Landhs konditori och drack en mugg te och åt en baguette med skagenröra........mums. När jag kom hem gjorde jag i ordning oriflamekatalogerna som jag ska lämna till mina kunder, dom flesta skickar jag med posten denna gången.Sen laddade jag tvättmaskinen med lite arbetsbyxor till Rickard och Göran men jag hängde inte ut tvätten idag för det har småregnat lite ibland och då blir ju tvätten sköljd en gång extra och det kan kvitta tycker jag. Jag gjorde köttfärslimpa till middag och det blev så pass mycket över så det blir middag till Göran på torsdag när jag åker till Adelövs marknad och där är jag från morgon till kväll. Hoppas på fint väder!

Ikväll börjar "Idol" på tv 4 och trots min ålder tycker jag det är kul att titta på det programmet så klockan åtta kommer fru karlsson att sitta framför tv:n som omväxling....det brukar ju vara datorn som gäller annars.

Bilden på Michaela skulle väl egentligen vara under rubriken..men alla barn i början.

Av ♥ Monica ♥ - 3 september 2007 21:18

Denna dagen har varit solig och fin. Jag har tvättat och hängt ut och det har varit bra torkväder. Jag har tillbringat mycket tid vid datorn och även provat webbkameran, men det var ingen som ville "prata" med mej så jag fick sitta och glo på mej själv. Jag får väl kanske gå in på MSN:en och kolla igen innan jag kryper i säng. Jag har även cyklat och hämtat Thomas post för han är i Norrland och jagar älg och det är dumt att posten ligger i lådan när han inte är hemma. Hyresgästen har ju flyttat in i sitt nyinköpta hus , annars har han alltid skött posten när Thomas varit borta. Jag har inte hört något från Valunda idag, men det är säkert prima liv där borta. Nu säjer jag god natt!

Av ♥ Monica ♥ - 2 september 2007 21:58


Mitt första foto på lille Emil. Taget den 1 september.

Av ♥ Monica ♥ - 2 september 2007 21:26

Idag har jag, Göran, Rickard och Mia varit i Jönköping. Vi var bland annat på PC city och köpte en GPS och en webbkamera så nu kan jag ha den på när jag är inne på MSN. Vi åt lite på Vip på hemvägen, ungdomarna åt hamburgertallrik och jag åt köttfärslimpa, Göran tog en riktigt matig macka med stekt falukorv , ägg och en mugg kaffe. När vi kom hem installerade Mia webbkameran åt oss och Göran fick hjälp av Rickard med GPS:en.I kväll har jag spelat bingolotto, men någon vinst blev det inte. Nu är det snart dax att sova för att orka upp till jobbet i morgon.Men jag vill passa på att visa en bild på mitt lilla barnbarn som föddes den 29 augusti.

Av ♥ Monica ♥ - 1 september 2007 15:49

Då har jag skaffat mej en blogg, ska bli kul att skriva lite varje dag även om det kanske inte händer så mycket intressant. Jag kan väl börja med att tala om att jag fick mitt sjätte barnbarn den 29 augusti.....en liten Emil blev det och ikväll ska vi åka och titta på honom för första gången.Kommer att ta lite kort på honom och något kommer jag att sätta in här sen.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<<
September 2007 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards