♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under oktober 2007

Av ♥ Monica ♥ - 9 oktober 2007 21:28

Klockan ett åkte jag till Jönköping idag eftersom jag skulle göra ett besök på previa. När jag hade parkerat bilen upptäckte jag ett gatukök på andra sidan gatan, perfekt eftersom jag hade god tid på mej innan läkarbesöket så jag gick dit och åt middag.....hamburgare, bröd ,jättegott mos och en loka att skölja ner maten med.Jag var trots det på previa en halvtimme innan jag hade tid dit, jag blev  bjuden på kaffe och jag hade köpt aftonbladet på pressbyrån när jag gick förbi där, och jag hann läsa tidningen klart innan jag kom in till läkaren eftersom det drog ut på tiden med patienten som var före mej.Vi diskuterade en stund och kom fram till att 25% är nog den arbetstiden som är bäst för mej även efter 1 mars 2008. Nu ska jag skicka in den nya ansökan om sjukersättning så får vi se vad det blir för resultat av det, läkaren skickar ett intyg även han.Han berättade att försäkringsnämnden tas bort den 1 november och sen blir det bara en person som beslutar om ersättningen.

När jag kom hem ringde jag till Thomas och hörde om dom skjutit någon älg idag....det hade dom..........en älgkalv och en älgtjur(6 taggare), så idag gick det bra.Grannen till oss sköt kalven.


Ikväll har jag tittat på "sjukhuset" och "grannfejden" i 3:an. Två bra program enligt min smak.

Nu är det läggdags och karlavagnen som gäller.


GOD NATT !

Av ♥ Monica ♥ - 8 oktober 2007 21:27

Klockan 08.00 började älgjakten där mina anförvanter är med.Dom hade uppemot tio älgar sammanlagt i dreven, men dom var inte skjutbara. Det är ju inte bara att skjuta så fort man ser en älg, så det blev noll älg idag för dom. Däremot så har andra lag runtomkring här skjutit ett antal älgar. Hur många vet jag inte.Det finns tydligen ganska gott om dom i alla fall.I morgon ger dom sej ut igen och gör nya försök.


För min del så har jag haft besök av en kusin och min mamma. Jag bjöd på smörgåstårta och kaffe. Vi tittade på kort och pratade och hade småtrevligt.Jag fick en så vacker cyklamen.Kanske jag sätter in ett kort på den de närmaste dagarna.

Ikväll har jag tittat på auktionen klockan 20.00 i fyran, men blev besviken, trodde väl inte att tre fjärdedelar av programmet skulle handla om när folk lämnade in saker till försäljning, så det programmet tittar jag inte på mer.

 Jag har just skickat iväg en beställning till oriflame och denna gången blev summan drygt 1200:-......jättebra.

Nu ska jag krypa i säng och lyssna på karlavagnen med Thomas Tengby....och ikväll är ämnet fritt.

GOD NATT!


Av ♥ Monica ♥ - 7 oktober 2007 21:25

Jaha, då är denna helgen redan över. Vart tar tiden vägen?Denna söndagen började med disigt väder....typiskt höstväder alltså. När vi hade ätit frukost och gjort våra morgonsysslor åkte vi till Jönköping. Vi besökte den nya butiken Media markt....jösses vilka ytor den butiken har och för att inte tala om utbudet av allehanda saker.....datorer,tv-apparater....cd-spelare....vitvaror....cd-skivor...., ja det var bara "en sputt i havet" som jag räknat upp, men jag inhandlade en dvd-film och en dammsugare.Dammsugaren är med en 4 liters behållare att tömma när det blir fullt. Skönt att slippa jaga efter dammsugarpåsar som aldrig passar....stora och fyrkantiga är dom och det finns ju inga orginalpåsar nuförtiden, åtminstone inte till min gamla dammsugare som har några år på nacken, och den har jag aldrig gillat om jag ska vara ärlig så jag tänkte i fredags när jag dammsög att jag får nog inhandla en ny snart och det blev fortare än jag hade tänkt mej men nu står den så fint i städskåpet.....en volta är det.

Jag har som vanligt spelat bingolotto , men det blev ingen vinst ikväll heller.

Nu är nog många damer och herrar spända till tusen......älgjakten börjar i morgon och jag har 2 söner och min man som ska ut i morgon......spännande om någon av dom kommer att skjuta någon älg. Thomas har ju redan skjutit en älgtjur när han var i Norrland i september, men det vore allt bra roligt för Rickard om han fick skjuta sin första älg.Jag rapporterar i morgon kväll hur det har gått.

GOD NATT!

Av ♥ Monica ♥ - 6 oktober 2007 22:15

Idag har vi haft en underbar höstdag med sol hela dagen och

ikväll har vi haft vänner på besök och vi har ätit pastasallad, kräftor och rostat bröd.Lite senare drack vi kaffe och åt mazariner och tårta.Vi har haft det väldigt trevligt med småprat om ditt och datt.

Ja, det blev inte så mycket skrivet men bättre lite än inget alls.

Nu ska jag krypa i säng.


GOD NATT!

Av ♥ Monica ♥ - 5 oktober 2007 21:34

Ja, det blir spännande att se hur omröstningen blir på idol. Jag tror det blir Anastasia som åker ur....men vi får se.

Annars har dagen varit bra.....städat lite på förmiddagen.....hämtat Mia i eftermiddag.....strukit lite tvätt...tittat på tv. Ja, så spännande har min fredag varit *LER*.

Nu ska jag snart göra mej klar för natten, men innan jag lägger mej ska jag kolla vem som åker ur idol.


Vi hörs!

Av ♥ Monica ♥ - 4 oktober 2007 20:45

Ja, inget särskilt har hänt idag så jag sätter in en bild som ni kan titta på.

Hörs i morgon!



Av ♥ Monica ♥ - 4 oktober 2007 10:48

Tyvärr blev det ingen blogg för mej igår, jag hade skrivit men sen fungerade det inte. Vi har haft lite strul här runt omkring med trögt bredband några dagar, får se hur det är idag. Jag hade även strul med e-posten igår, det var nästan hopplöst att få iväg, däremot gick det hur fint som helst att ta emot e-posten.Irriterande när det inte vill fungera riktigt.

 Jag återkommer ikväll!

Av ♥ Monica ♥ - 2 oktober 2007 21:37

Idag har mitt barnbarn Michaela varit här. Hon var ledig från skolan och då ville hon komma hit. Hon har suttit en del vid datorn och hon har läst, cyklat,spelat kort och spelat lusen. Hon har inga problem med att sysselsätta sej till skillnad från Jimmy när han är här, då säjer han rätt som det är att han har inget att göra, men det kanske är så med pojkar....vad vet jag.När vi hade ätit middag och Rickard hade åkt till jobbet frågade Michaela om vi inte kunde åka ut på en cykeltur....hon hade sin cykel med sej...... så det gjorde vi. Det blev en tur ner till affären och där blev det köp av lite lösgodis och två paket med mazariner.

Micke kom och hämtade Michaela och då passade han på att göra Rickards dator klar för internet så nu är routern igång och det visade att det var väldigt bra internetförbindelse...signalen var jättebra.

Nu är det dags för den vanliga frasen......och karlavagnen på radion.


GOD NATT!

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Skapa flashcards