♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under november 2007

Av ♥ Monica ♥ - 10 november 2007 22:42

Idag har vi firat vår 7-åriga bröllopsdag....ja firat kanske vi inte har gjort precis för mannen har ont i halsen och är inte alls pigg. Han gick och la sej redan innan halv åtta ikväll och då frös han så han skakade.Jag tror att han skulle blivit hemma från jakten idag för halsen har inte varit bra på honom sen i onsdags.

Jag har suttit vid tv:n som vanligt en stund och sen har jag ju naturligtvis hållt datorn igång.

 Det har kommit lite snö i luften ikväll, men nu är det uppehållsväder i alla fall.

Nu känner jag att det är dags att krypa i säng så jag säjer

GOD NATT!

Av ♥ Monica ♥ - 10 november 2007 11:46

Så här såg det ut  på morgonen idag!

Av ♥ Monica ♥ - 9 november 2007 21:47

Idag har vi varit i staden vid Vättern och köpt en ny tv....en doppresent till barnbarnet som ska döpas om ett par veckor inköptes också. En ny väska att ha till jobbet köpte jag också.

När vi åkte hem mötte vi snön som föll i stora flingor och det blåste ganska kraftigt också.

Kvällen har tillbringats framför den nyinköpta tv:n och jag har som vanligt tittat på idol och jag har även denna gången svårt att gissa vem som får åka hem.

Ja, det blev inte så mycket skrivet idag, men jag har ju tillbringat största delen av dagen borta så det är inte så mycket mer att tillägga än att önska 


GOD NATT!

Av ♥ Monica ♥ - 8 november 2007 20:41

Redan torsdagkväll.....snart slut på denna semesterveckan, men det är riktigt mysigt att ligga i sängen och lyssna på lokalradion när mannen och sonen har åkt till sina respektive jobb 05:30, då sätter jag på radion och sen ligger jag i sängen till klockan 09:00.

Idag åkte jag bort till kyrkogården och satte ett nytt ljus på graven och sen var jag en sväng i affären innan jag åkte hem igen. Det har varit en gråmulen dag, men inget regn att tala om. Nu ikväll har vi 6 plusgrader så det är väl ganska skönt väder för att vara den 8 november.

Jag ska strax parkera mej framför tv:n och titta på "efterlyst" och därefter blir det sängen och karlavagnen.


Ha det så bra!

Av ♥ Monica ♥ - 7 november 2007 17:38

Idag läste jag i vår lokaltidning att riksväg 49 mellan Skara och Tibro är väldigt olycksdrabbad när det gäller viltolyckor. Förra året anmäldes det 5442 viltolyckor på den sträckan. Riktigt otäckt tycker jag.

Av ♥ Monica ♥ - 6 november 2007 21:56

Idag har det varit en riktigt kylig dag fast det inte har varit minusgrader. Metrologerna har hotat med att det kan bli snö här inatt.

I eftermiddag har jag skjutsat min kära mor till vårdcentralen, hon tog en spruta mot influensan som alla över 65 år blir erbjudna varje år vid den här tiden. I vårt landsting är det gratis, men jag har läst att en del tar 100 kronor. Vi bor i ett väldigt bra landsting som tur är. På andra håll i landet är alla läkarbesök och även sjukhusbesök mycket dyrare än här. På vår vårdcentral kostar det 100 kronor att gå till läkare och provtagning  kostar 80 kronor.Att gå till distriktssköterskan är gratis, men det kanske det är överallt.

Jag gjorde några ärende medans mamma var på VC och innan vi åkte hem igen var jag inne på konditoriet och köpte GustavAdolf-bakelser till kvällsfikat.

Jag har sett på "Grannfejden" i 3:an.......herre min je vilka människor det finns. Inte konstigt att det är krig i vår värld när inte folk kan komma överens om  en väg....både bedrövligt och skrattretande på samma gång.

Nu är det dags för sängen snart och karlavagnen.


GOD NATT!

Av ♥ Monica ♥ - 5 november 2007 21:52

Ikväll är ämnet pinsamheter på karlavagnen och det ska bli riktigt kul att lyssna på. Jag kommer ihåg en episod som inträffade när min nu 19-årige son och jag åkte till en av barntimmeledarna innan jul. Det var så att denna "fröken" hade brutit benet tidigare på hösten så hon var inte med på barntimmarna på ett tag och när det var avslutning innan jul så hade jag samlat in en liten slant från barnen och ordnat med en liten present till ledarna från alla barnen, men som sagt var så uteblev hon även den dagen så jag och sonen åkte hem till henne med presenten en kväll. Vi blev väl mottagna och inbjudna att stanna en stund och fika. Det gjorde vi ju gärna och hennes man tände en brasa i öppna spisen och Kerstin som hon hette gick ut i köket för att koka kaffe. Rickard som då var 5 år gick ut till henne och jag och Nils satt i rummet och småpratade och så hör jag hur Kerstin sa till min son

--- "dricker du sån här saft"----

------"jaha då, det gör jag, jag dricker till och med öl, men brännvin tycker jag inte om" hör jag att han svarar.

Hade jag haft ett stort hål att sjunka ner genom hade jag gjort det. Till saken hör att dom var högreligiösa pingstvänner så jag tyckte det var väldigt pinsamt. Detta glömmer jag aldrig! Men nu tycker jag det är ett roligt minne från en liten grabb som nu är giftasvuxen.

Av ♥ Monica ♥ - 5 november 2007 15:58

Sätter in några foton.

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards