♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under december 2007

Av ♥ Monica ♥ - 5 december 2007 21:54

Idag har det varit mulet och regnigt hela dagen sen jag kom hem från jobbet. Jag har tvättat lite, annars har jag inte gjort så mycket nytta denna dagen.

Kollat på bonde söker fru och nu börjar det bli lite romantik på de flesta gårdarna.....blir roligt att se hur det kommer att gå till slut.

Ja, det blir inget mer skrivet idag så jag säjer


GOD NATT!

Av ♥ Monica ♥ - 4 december 2007 21:38

Ikväll har jag varit med Rickard i Skövde och kollat på bil....en volvo v

40. Han fick se den på blocket i söndagskväll och ringde ägaren igår eftermiddag och fick komma och kolla nu ikväll. Han Vill byta upp sej lite och denna bilen är av årsmodell-97. Den var jättefin och vi var ute och provkörde och det blev affär så nu ska han bara ha pengarna från banken ordnade och det går väl snabbt för han skickade in papperet i dag som han skulle skriva på. Skönt att han har ordning på sina räkenskaper och inte har svårt att få låna lite pengar...inga problem alls.Jag ringde vår privata bankman(som är en kvinna) igår förmiddag och pratade med henne, och sen  ringde Rickard henne när han kom från jobbet för hon ville prata lite med honom också, sen var lånet klart.Men sköter man sej och betalar sina räkningar och naturligtvis har fast jobb och inga betalningsanmärkningar säjer inte banken nej.Den första bilen han köpte för ett drygt år sen betalade han kontant.Han hade sparat ihop till den och den gav han 15.000:- för, denna är ju lite dyrare eftersom den är 7 år nyare. Tur att vi hade vår GPS och körde efter annars hade vi inte hittat eftersom vi inte är så hemma i Skövde, det blir inte så ofta man åker dit trots att vi bara har ca 5 mil dit.

Nu är det dags för sängen och karlavagnen.


GOD NATT!

Av ♥ Monica ♥ - 3 december 2007 21:01

Denna bocken har jag fått ta med från Ruth och jag tackar så mycket...

Av ♥ Monica ♥ - 3 december 2007 20:55


Mellan advent och nyår...
Nu adventsljusen lyser,
inne sitter man och myser.
Med kaffe och pepparkaka,
det riktigt bra ska smaka.
Julgröten vi äter snart,
julen och nyåret blir underbart.

Av ♥ Monica ♥ - 2 december 2007 21:03

Idag har vi firat 1:a advent. I eftermiddag har Micke, Netha, Johan, Martin och Emil varit och hälsat på en stund. De andra tre barnen  var hemma. Vi fikade och hade trevligt en stund.

En ny arbetsvecka tar sin början i morgon så nu är det dags att förbereda lite för morgondagen.


HA EN FORTSATT BRA KVÄLL!

Av ♥ Monica ♥ - 1 december 2007 21:09

Idag har jag inte gjort så mycket, men suttit vid datorn har jag väl gjort en stund. Jovisst, jag har tvättat och hängt upp vetja, så lite nyttigt har det blivit....bytt lakan i vår säng också. Ikväll har Rickard och Mia varit nere i lägenheten hos Thomas som Rickard ska hyra. Dom har målat taket i rummet en andra gång. Thomas målade det tidigare på förmiddagen, men det skulle ju torka innan dom strök det en andra gång.Nu ska väggarna målas också, sen kan han flytta in. Hoppas det blir bra att måla över tapeterna. Det ska bli blått och grått...tre med en färg och så en fondvägg som tydligen är populärt just nu. Kommer inte ihåg om fondväggen ska vara blå eller grå....men det blir säkert fint när det är färdigt. Nu återstår det att se om det blir inflyttning innan jul.

Nu tror jag bestämt att jag ska lägga mej och läsa innan jag somnar. Blåsten viner kring knutarna här ikväll och det kommer lite regn också.


HA DET GOTT!

Av ♥ Monica ♥ - 1 december 2007 14:11

Bloggar du varje dagJa    77.8 %Nej    22.2 %

Totalt har 9 personer röstat.
Omröstningen startade 2007-11-01 11:27

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards