♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under mars 2008

Av ♥ Monica ♥ - 4 mars 2008 21:23

Ja, då har jag varit hos tandhygienisten idag och det kostade minsann en hel del för en halvtimme..... närmare bestämt 480:-. Det är inte klokt egentligen ,men det är sånt som måste skötas annars blir det ändå dyrare till sist.

Solen har visat sej från sin bästa sida även idag, men i eftermiddag kom det lite snö, men bara så mycket att det lyste lite vitt mellan gräset.

I morgon är det en ganska stor dag, men det återkommer jag till då.


Ha en god natt alla bloggare!

Av ♥ Monica ♥ - 3 mars 2008 21:20

Idag har jag inte mycket att skriva om.

 En kusin till mina pojkar ringde ikväll och bjöd oss till sin bror den 15 mars, han hade bett henne ringa eftersom han har mycket att stå i. Han fyllde 40 år den 6 februari så det ska bli lite firande eftersom han var bortrest när han fyllde.

Annars har det varit lite tv tittande ikväll.....outsiders.

Nu ska jag snart lägga mej och lyssna på karlavagnen.

GOD NATT!

Av ♥ Monica ♥ - 2 mars 2008 21:26

Då har årets vasalopp gått av stapeln idag och jag knallade upp halv åtta i morse och kollade och jag måste säja ärligt att jag var inte det minsta avundsjuk på åkarna som skulle åka skidor mellan Berga by och Mora.Jag har åkt bil mellan dessa orter åtskilliga gånger, men då har det varit sommar. Jag har även stått på balkongen där "Plex" stod i morse.Årets vinnare blev ju en norrman vid namn Jörgen Aukland och det var honom väl unnat tycker jag, men lite synd åt svensken som kom trea, som han kämpade men det hjälpte inte honom till seger ändå. Undrar just hur de som kom in till målet ikväll mår....tror dom är ganska slitna både till kropp och själ.

Annars har dagen varit som söndagarna är mest här....besök av min kära mor och ikväll har den lilla familjen varit här och lilla tjejen är så söt.

Nu ska jag snart krypa i säng....en ny vecka väntar i morgon.


HA DET SÅ BRA ALLA BLOGGLÄSARE!

Av ♥ Monica ♥ - 1 mars 2008 21:52

Vaknade i morse och tittade ut.....snö på marken. Inget kul precis, men det övergick så småningom i regn.

Vi åkte till stan när vi hade ätit frukost och gjort våra morgonsysslor.Besökte en bokhandel,ÖB,Pa:s ,falbygdens ost och restaurang Bredablick på Mösseberg där vi åt en utsökt buffè. Var inne hos Thomas ett ärende på hemvägen. Rickard var här en stund innan han skulle vidare till Mia och i kväll blev det bingolotto och melodifestival. Ingen vinst på bingolotto och de två som gick vidare till globen blev Linda Bengtsing och Charlotte Perelli....helt rätt  tycker jag.

Nu är det bara sängen som återstår denna kväll.....så jag säjer


GOD NATT!

Av ♥ Monica ♥ - 1 mars 2008 15:19

Jag har en bloggvän här som gör smycken i form av halsband och örhängen och nu ska hon lotta ut ett par örhängen och ett halsband.....jättefina .


http://marydel.bloggagratis.se/2008/02/29/540381-nu-ar-det-dax-for-en-liten-tavling-vinn-smycken-som-jag-gjort-bilder/

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Skapa flashcards