♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under april 2008

Av ♥ Monica ♥ - 23 april 2008 21:29

Vad skönt det är att kunna tvätta, hänga ut och efter några timmar ta in den nytorkade väldoftande tvätten och lägga på respektive plats.

Jag har även idag suttit ute i solen och läst på eftermiddagen...så jätteskönt.

Ikväll har jag tittat på en ny programserie i 5:an som heter "Frusna män söker kärlek", något i stil med "Bonde söker fru". Jag gillar att titta på såna där såpor och jag skäms inte för att tala om det. Nu lyssnar jag på DBD:s härliga musik för dansbandsmusik är det bästa jag vet....skäms inte nu heller.En träff med likasinnade i Skultuna den 23 augusti ser jag fram emot.

Nu är det dags att börja tänka på nattens skönhetssömn.


VI HÖRS...OCH DU.....VAR RÄDD OM DEJ!

Av ♥ Monica ♥ - 22 april 2008 21:50

En underbar vårdag har vi haft idag också och i eftermiddag har jag suttit ute i solen och läst en stund.

Kvart i fem kom Jill och hämtade mej för vi skulle till min bästa kompis på party.....visning av städgrejer och lite annat smått och gott. Jag beställde bara en liten dosa som ska hålla myggor och getingar borta när man sitter ute i sommar. Den kostade bara 39:- så det var ju överkomligt, annars var det dyra trasor och putsmedel. Det är ju i alla fall trevligt att träffa lite folk på kvällskvisten och dricka kaffe och prata en stund.Jag hade inte träffat Helena sen hennes älskade dotter så tragiskt omkom den 3 januari, men det var skönt att få prata med henne och jag sa att jag tänkte att jag skulle ringt till henne men som vanligt blev det inte av, men hon visste att vi här i familjen har tänkt på henne..........

Nu ska jag göra mej i ordning för natten, så jag säjer


GOD NATT!

Av ♥ Monica ♥ - 21 april 2008 21:27

Idag när jag gick till tåget efter jobbet hörde jag någon som sa "Hej Monica" och det var min bästis från skolan som bor utanför Skillingaryd nu. Hon skulle till kommunhuset och ge lite information om något. Hon är familjeterapeut. Då bestämde vi att hon skulle komma till mej när hon var klar.Strax efter klockan ett dök hon upp och vi hade en trevlig stund med fika och prat, det är över ett år sen vi träffades senast och det var på valsöndagen 2006 som jag och min man var hos henne och hälsade på. Vi har inte haft kontakt med varann sen vi träffades på en klassträff våren 1995.....men på hösten 2005 fick jag av en händelse  se en dödsannons i JP med ett namn som jag kände igen och det var hennes man som hade gått bort i cancer drygt 60 år gammal. Jag köpte ett kondoleanskort samma dag och skickade till henne och på kvällen när hon hade fått detta kort så ringde hon till mej...vi pratade länge och då bestämde vi att hon skulle komma och hälsa på någon dag och hon kom ganska snart och då bestämde vi att nu ska vi hålla kontakt med varann och det har vi gjort. Nästa gång vi träffas blir troligen den 13 juni och då ska vi åka till Sägnernas Hus och så ligger hon över här hos oss.

Dagen har varit underbart fin och varm, jag hängde ut tvätt på förmiddagen och det var torrt nu ikväll. Så skönt att kunna hänga ut och få tvätten torr på några timmar. Nu ska jag tänka på refrängen och gå till sängs, så jag säjer


GOD NATT!

Av ♥ Monica ♥ - 21 april 2008 13:27

Detta är en av mina favoritfilmer, men jag önskar att slutet vore lyckligt.

Av ♥ Monica ♥ - 20 april 2008 20:57

Helgen har varit bra tycker jag och denna söndagen hade jag en lite längre sovmorgon än vanligt eftersom jag var ute inatt och hämtade ungdomarna i Tidaholm. Jag kröp i säng tio över tre, men jag har inte varit trött idag ändå. Jag och mamma har suttit på bänken vi har på framsidan hos oss och det var så skönt.Tog även en tur till kyrkogården innan vi fikade. Kollade lite på tv innan jag skjutsade hem henne.När jag kom hem var Rickard här utanför med sin fina bil. Sätter in en bild i morgon på den, men solen sken när jag fotade så det blev inte så bra tycker jag.

Önskar alla en GOD NATT!

Av ♥ Monica ♥ - 19 april 2008 23:38

Efter en helt underbar vårdag med besök i Rångedala handelsträdgård och en lördagskväll med besök av ett par goda vänner sitter jag här vid min dator och lyssnar på fin musik från DBD. Jag får inte lägga mej än på några timmar, ska hämta ett gäng ungdomar i Tidaholm någon gång efter klockan ett......kanske jag lägger mej på soffan en stund och slumrar lite. Sonen ringer när det är dags för mej att åka.

Önskar alla bloggare och läsare en riktigt


GOD NATT!

Av ♥ Monica ♥ - 19 april 2008 17:16

Detta är årets första vitsippor som jag plockade för en stund sedan. Ljuvliga blommor!

Av ♥ Monica ♥ - 18 april 2008 22:46

Jag har just sett mitt lag ta SM-GULD och jag gratulerar så mycket......underbart! Ringde till Rickard som var överlycklig, han går in för denna ishockey till hundra procent.


I eftermiddag tog jag och Göran en cykeltur runt sjön och det är ungefär en mil, jätteskönt att röra på fläsket lite.Innan dess var vi ute och provåkte i Rickards bil. Jag körde en sväng för att testa hur den gick eftersom jag ska hämta ett gäng i Tidaholm i morgon natt. Thomas har varit här en sväng ikväll, det är så trevligt när sönerna kommer på besök. Han och några jobbarkompisar ska åka med en bussresa tidigt i morgon bitti till Tyskland. Hoppas att dom får trevligt. Nu ska en glad och nöjd Monica göra sej redo för sängen.


GOD NATT!

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards