♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under april 2008

Av ♥ Monica ♥ - 17 april 2008 21:37

När jag slutat jobbet på morgonen kom Rickard och hämtade mej för vidare färd till Jönköping. Han skulle till banken och skriva på namnteckningen på det nya lånet och han hade aldrig varit där förut så jag var hans vägvisare. Vi var hemma igen kvart i tolv.Sen satt jag vid datorn en stund innan det var dags att värma tacosoppan som vi åt till middag.När jag kokar soppa så blir det som regel till tre gånger så nu är det till en middag kvar i frysen. Efter middagen åkte jag till mamma med medicin som jag hade tagit hem till henne, vi fikade och pratade en bra stund innan jag åkte hem igen. Nu ska jag bara kolla lite hos mina bloggvänner och efter det ska blommorna få lite vatten........sen återstår det bara att krypa i säng.


VI HÖRS!

Av ♥ Monica ♥ - 16 april 2008 21:10

Återigen en morgon med minusgrader....2,4 när jag kom upp vid sextiden. Dagen har gått sin gilla gång utan några större sensationer.....har städat  toalett och badrum. Jag har gjort köttbullar till middag och efter att vi ätit och  plockat undan tog jag min vanliga siesta på soffan med en stunds läsning..väldigt avkopplande. En stund framför tv:n har det också blivit och snart är denna lillelördag slut  och vips så är det helg igen.


HA DET SÅ GOTT!




Av ♥ Monica ♥ - 15 april 2008 21:22

På morgonen var det väldigt dimmigt när jag gick till tåget. Ingen nederbörd på hela dagen och 8 plusgrader mitt på dagen. Jag har gjort i ordning de nya oriflamekatalogerna som jag ska dela ut i morgon, blev en enda som jag får skicka med posten denna gången...resterande lägger jag i postlådorna själv eftersom det är kunder som bor här i samhället.

Ringde till mamma och pratade en stund innan det var dags att titta på tv. Ikväll har jag sett på "Grannfejden" och gud bevare mej vilket folk det finns, helt otroligt att vuxna människor inte kan hålla sams i ett bostadsområde, det var rena sandlådenivån.Tänk om vi skulle bete oss så här på vår gata, vi som trivs så bra med varann.Vi tar en fika ihop ibland och sen träffas vi och pratar över staketet när vi är ute och grejar i våra trädgårdar, men inget spring härs och tvärs i tid och otid....lagom är bäst.

Som vanligt när jag sitter här och skriver min blogg så står katten i mitt knä och spinner och dreglar, men han är ju så sällskapssjuk och jag har inte hjärta att låta honom stå på golvet utan tar upp honom i knät.


SOV NU GOTT ALLA BLOGGARE OCH LÄSARE!

Av ♥ Monica ♥ - 14 april 2008 20:33

Denna dagen kommer vi nog alla att komma ihåg.....många tankar irrar runt i huvudet hur detta kunde ske med lilla Engla........att en människa kan bli så sjuk i huvudet att han dödar ett litet oskyldigt barn och sen kan åka och sätta sej och äta ihop med en bekant...........fy f**n.


Annars har min dag sett ut som följer: klockan halv tolv hade jag tid hos min frissa för klippning och färgning av håret, åkte till jobbet efter det. Innan jag gick dit så åt jag middag på Landhs.....italiensk pastasallad med åpple och soltorkade tomater och det var verkligen gott. Hemma igen strax efter fem och efter klockan sex har jag tittat lite på tv och nu har jag ställt ett ljus i fönstret som jag ska tända klockan 21:00. Såg nyss att en av grannarna redan hade tänt ett ljus i köksfönstret.


VAR RÄDDA OM ER! 

Av ♥ Monica ♥ - 13 april 2008 21:48

Tänder ett ljus för lilla Engla.

Önskar man kunde göra mera.


Ta gärna ljuset till din hemsida.

Låt oss göra en bloggmanifestation mot våldet!


Av ♥ Monica ♥ - 13 april 2008 20:57

Då är denna trevliga helg över. På förmiddagen var Göran och hans syster ute på en långpromenad .... 1 mil. Jag och Michaela gick till Rickard och Mia och hälsade på dom en stund, även Thomas kom upp och satt och pratade lite innan han skulle åka till en kompis en sväng. Som alltid så fick man sej några goa skratt när man lyssnar på bröderna karlsson och deras underbara humor.

 Det har varit ett skönt vårväder ute idag så det var som gjort för promenad.

I eftermiddag åkte vi hem med Michaela och Alex och Martin blev överlyckliga när dom fick se att storasyster "Lalla" kom hem. Vi fikade och pratade bort en stund innan vi styrde kosan hemåt igen.

Tänker se på nyheterna klockan 22:00 eftersom jag fick höra att lilla Engla har hittats och 42-åringen har erkänt att han dödat henne. Må denne karl brinna i helvetet!!!!

Ursäkta mitt ordval men jag är uppriktigt sagt väldigt upprörd av denna händelse............

Av ♥ Monica ♥ - 12 april 2008 21:41

Idag har jag haft en trevlig och framförallt rolig dag.Visserligen snöade det när jag tittade ut genom fönstret i morse, men vi har ju ett litet solsken hos oss i helgen.....Michaela.

När vi hade ätit frukost och gjort våra morgonsysslor åkte vi till Jönköping och vi började med ett besök på blomsterlandet....fortsatte till A6 och där köpte jag ett par jeans till Michaela. Innan vi åkte därifrån åt vi middag. Fortsatte sen till Granngården...Plantagen och sist blev det en tur till Maxi.Jag tror att Michaela tyckte att det var kul att få besöka så många affärer....oj då, höll på att glömma att vi var på Coop och leksaksaffären också. Den sistnämnda efter önskemål av Michaela och där fick hon välja lite grejer som Göran betalade..gick väl på lite under 200:- tror jag.

Kvällen har vi tillbringat vid tv:n....Göran har spelat bingolotto och jag har tittat på "Körslaget". Vår lilla prinsessa har somnat i tv-rummet så bingolotto var nog inte så spännande för henne. Nu ska jag se om hon vaknar till så hon kan lägga sej riktigt.


GOD NATT!

Av ♥ Monica ♥ - 11 april 2008 22:18

Idag firade vi Ove på jobbet som fyller 65 år i morgon, han bjöd på tårta och hembakad kaka. Göran slutade klockan tio och då hämtade han mej. Han rev mossa och vårstädade gräsmattan och jag städade när vi kom hem.

 Michaela kom redan idag så hon och jag åkte och veckohandlade. Vi gjorde även ett besök på Ryfors konfektyrer innan vi åkte hem. 

Ikväll har Thomas varit här och vi har fikat ..... Thomas och Göran tittade på ishockey och då gick jag och Michaela in i datorrummet och tittade på "Talang 2008" och "Berg flyttar in". Nu har Thomas åkt hem och Michaela har lagt sej....även Göran har intagit sängläge och det ämnar jag göra också nu....så jag säjer


GOD NATT !

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards