♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under april 2008

Av ♥ Monica ♥ - 10 april 2008 21:52

Idag ringde mitt barnbarn Michaela och frågade om hon får komma hit på lördag och sova över till söndag och naturligtvis svarade jag att hon får gärna komma. Jag föreslog att hon kunde komma redan i morgon, men det gick inte för hon ska på disco i morgon kväll, så det får bli på lördag. Vi får se om hon åker med Rickard och Mia för dom ska visst åka till Valunda i morgon kväll och sova över annars får Netha komma hit med henne. det ska bli roligt att ha lilla stumpan här ett par dagar. Hon har inte  sovit över här på länge så det var på tiden att det blir av nu.


När jag låg på rygg i soffan och läste "Får jag lov" efter middagen  ringde Rickard och talade om att han hade köpt bilen som han och Mia var och tittade på i stan på samma bilfirma som Thomas köpte sin bil på för ett tag sen.Han fick 19.000:- för sin volvo V 40 så han förlorade ju en del på den, men han har inte varit så nöjd med den bilen så därför ville han ha en annan. Det blev en volvo V70, 2004 års modell så nu har han nyast bil av oss.Det är inga billiga bilar precis....120.000 fick han ge för den, men han har alltid varit ekonomisk så det går säkert bra och han hade ringt till sin personliga bankman i början på veckan och bad om råd hur mycket som hon tyckte var rimligt att låna för honom. Hon har skickat lånehandlingarna  som kommer i morgon, han behöver inte åka till Nordea utan det skickas på posten och sen får han skriva på.....bra service.


Jag har tittat på "Efterlyst" och det är forfarande inga spår efter Engla, men mamman var med i programmet och hon sa att hon har inte gett upp hoppet om att hitta henne .....kanske ett önsketänkande för hon måste ju vara i något slags chocktillstånd.


Dags att krypa i säng!



VAR RÄDDA OM ER MINA KÄRA BLOGGLÄSARE!

Av ♥ Monica ♥ - 9 april 2008 21:20

Även denna dagen har varit kylig och på en del håll i landet har det kommit snö, men det har vi varit förskonade från.....åtminstone idag, man vet ju aldrig.

En helt vanlig dag även idag, men man följer ju försvinnandet av den lilla 10-åriga Engla och undrar vad som har hänt henne.Hoppas verkligen att hon hittas välbehållen, men den chansen är kanske liten efter fyra dagar.


ÖNSKAR ALLA BLOGGLÄSARE ALLT GOTT!

Av ♥ Monica ♥ - 8 april 2008 21:34

Denna dagen började med dimma och råkallt väder, men sen tittade solen fram lite halvt om halvt. Fikade som vanligt på Landhs konditori eftersom det är tisdag....Börje och Knatti var där också.

Jag har tvättat och hängt ut på altan och jag har suttit en hel del vid datorn också denna dagen, annars har jag inte gjort så mycket.

Kvällen har jag tillbringat vid tv:n och tittat på nyheterna...kockduellen och grannfejden.

Känner att John Blund börjar göra sej påmind, men jag ska väl försöka hålla mej vaken en stund när jag har lagt mej för jag ska som vanligt lyssna på Karlavagnen en stund....om det är något intressant ämne förstås.


HA DET SÅ BRA ALLA BLOGGLÄSARE!

Av ♥ Monica ♥ - 7 april 2008 21:15

Veckans första dag har snart passerat och läser man tidningar och lyssnar på nyheter i radio och tv är det bara elände och tragedier. Jag förstår inte hur folk är funtade, ett liv är inte mer värt än ett ruttet lingon...bedrövligt tycker jag.Jag är glad att det är ljust ute när jag går till tåget på morgnarna för jag ska villigt erkänna att jag var rädd när jag gick i mörkret tidigare i år och då är det ett litet samhälle jag bor i, men det kan  hända otäckheter här också ,har ju varit två mord  här , ett i mitten på nittiotalet och det andra i början på tvåtusentalet.

Annars har dagen varit bra med strykning av tvätt och lite annat småpyssel. jag har gjort en beställning till oriflame ikväll också och  det blev över 1500:- denna gången också. Återstår bara att säja

GOD NATT !


Vår lille kattpojke Fritte!

Av ♥ Monica ♥ - 6 april 2008 20:50

helgen har gått fort..som vanligt.

Idag inledde vi dagen med ett besök hos en svåger och svägerska och när vi åkte dit såg vi årets första vitsippor. Där dom bor kommer alltid vitsipporna ett par veckor innan vi ser dom här hos oss och då bor vi bara cirka 8 kilometer från varann.Vi fick kaffe och fem sorters nybakade kakor...mums för magen men inte för vikten, men det är ju så gott med hembakade kakor. Vi åkte sen en sväng till Falköping till coop bygg och köpte jord för kommande planteringar lite längre fram. Vi var även inne på coop forum(eller vad det heter) och köpte lite frukt bland annat. Det är ytterligare en nybyggd och nyöppnad affär intill coop som heter Shape och där fanns det mycket fina grejer. jag köpte tre stycken små bordslöpare för 10:- styck och lila dekorsand och även silverstenar att dekorera med så i morgon ska jag greja till min bricka och ta bort det gula som jag gjorde till påsk.

Nu ska jag surfa vidare en stund innan det är dags att krypa i säng....


HA DET SÅ GOTT!

Av ♥ Monica ♥ - 5 april 2008 22:34

Denna lördag har varit trevlig med besök av min mamma, barn och barnbarn. Vi har firat min födelsedag i efterskott för det passade bättre än den dagen jag fyllde, bland annat för att Rickard jobbade kväll då.

Jag fick två små söta grodor av Mia som hon har gjort själv, pengar, lotter och blommor av de andra gratulanterna.Av Michaela fick jag en fin vers och hon hade även skickat med en lista på vad hon vill ha när hon fyller 9 år den 14 maj.Hon är så duktig den lilla tjejen, skriver jättebra, utan stavfel och hon läser flytande, både böcker och tidningar. Hon kunde visserligen läsa när hon var 6 år så det är väl inte så konstigt kanske. Nu har jag skrutit om henne, men det är hon verkligen värd. Jag bjöd på smörgåstårta från Landhs konditori och även smörgås eftersom barnen inte äter smörgåstårta. Småkillarna lekte och hade roligt, även lille Emil satt på golvet och undersökte leksakerna.

Ikväll har jag tittat på "körslaget" och Göran spelade bingolotto så det blev delade rum denna lördagskväll.....han vann inget, men det var nära sa han,men nära skjuter ingen hare som bekant.

Nu ska jag hoppa i säng tror jag för nu är John Blund på gång!


GOD NATT!

Av ♥ Monica ♥ - 4 april 2008 22:10

Återigen är det fredag och helg. Inget särskilt på programmet idag utan det vanliga. Vi har suttit framför tv:n ikväll och ätit budapestbakelse och tittat på" postkodmiljonären","talang 2008" och "Berg flyttar in". I kvällens program flyttade Carina Berg in hos Lasse Berghagen....småmysigt program tyckte jag. Nu ska jag mysa mej i säng och läsa lite innan john Blund kommer.

VI HÖRS !

Av ♥ Monica ♥ - 3 april 2008 22:10

Idag har vi haft en solig och fin dag....fåglarna trivs verkligen också för det är ett kvittrande i träd och buskar nu så våren är väl i antågande på allvar.

I eftermiddag har jag varit inne hos min grannfru och hjälpt henne lite med datorn och hon bjöd på kaffe och hembakat bröd, smakade jättebra.

Jag har tittat på Kockduellen....försvunnen......tror jag det hette, ett nytt program,tittade även på "vad blir det för mat" med Per Morberg och till sist blev det en stund med efterlyst.


Nu är det sängdags för mej.......GOD NATT!

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Skapa flashcards