♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under maj 2008

Av ♥ Monica ♥ - 8 maj 2008 19:05

Det blir varmare för varje dag som går och jag har datorfritt tills det blir kväll. Man får ju ta tillvara på de fina dagarna för man vet inte hur länge det varar....rätt som det är så blir det väl regn och då får man sitta inne och kura.

När jag kom från jobbet cyklade jag direkt till mamma och klippte hennes gräsmatta. Det var premiär för i år och välbehövligt. Annars har jag mest suttit på altan och läst och haft det gott....tvättat har jag gjort också och det torkade på ett par timmar. Nu ska jag kolla lite i mina bloggkompisars bloggar innan jag sätter mej vid tv:n och tittar en stund innan det är läggdags.


SO LONG!

Av ♥ Monica ♥ - 7 maj 2008 20:41

Idag har det varit en "utedag". När jag hade slutat jobbet satte jag mej på balkongen på posten och åt frukost, sen satt jag och läste i två timmar.Jag började läsa "Jag, mamma och mormor av KIM KÄRNFALK. En lättläst och intressant bok om en uppväxt som inte var alldeles problemfri.....jag läste faktiskt nästan halva boken och det var 98 sidor och hela boken har 204 sidor. Halv tolv ungefär gick jag och köpte tv-bilagan och en ramlösa, gick därefter till apoteket och tog ut medicin till mamma. Sen gick jag till Luminator för jag skulle åka med Rickard till Jönköping. Han skulle vara på tandregleringen tio över två.Träffade Thomas som hade lunchrast. Var inne i deras fina lunchrummet och blev bjuden på en god kopp choklad.

Besöket hos tandregleringen var avklarat på fem minuter ungefär.

 Innan vi åkte hem från Jönköping gjorde vi ett besök på Mac Donald´s drive in vid A6.

Jag skuttade in på posten på hemvägen för jag upptäckte att jag hade "eftermiddagsnycklarna" i min bröstficka på tröjan.....glömde hänga in dom i skåpet på morgonen efter att jag låst upp och tömt den blå lådan eftersom jag ansvarade för boxen denna morgonen när ordinarie var ute på annat idag.

Nu har jag suttit här vid datorn en bra stund så det är dags att avrunda kvällen.


HA DET SÅ BRA......VI HÖRS !

Av ♥ Monica ♥ - 6 maj 2008 20:34

Håller ni med henne....eller juryn?

Av ♥ Monica ♥ - 5 maj 2008 17:16

Vilken härlig dag vi har här.....soligt och varmt.

Jag gick till tandläkaren direkt efter jobbet idag för jag skulle laga en tand. Det går fort att bli av med 970:- som det kostade för lagningen som tog ungefär tjugo minuter. En gång till ska jag dit denna omgången och det blir den 23 maj och det kommer att kosta 970:- även den gången. Sen gick jag till Landhs och fikade. Träffade Barbro Alzén där och vi satt och pratade så helt plötsligt var det dags för mej att gå till tåget. När jag kom hem tvättade jag och hängde ut och jag har suttit på altanen och läst tidningen och slöat en stund.

Det blir väl till att gå ut en stund och njuta innan det är dags att titta lite på tv.

Av ♥ Monica ♥ - 4 maj 2008 20:48

Denna underbara söndag inledde vi med en biltur nere i Fallaskogen...jag , Göran och Thomas. Annars har vi inte gjort så mycket mer än lagat mat och ätit. Idag blev det kasslergryta med ris. Jag och mamma har suttit ute en stund i solen och Göran och " Moster" var ute på en promenad på drygt en mil. Nu är denna helgen ett minne blott så jag avslutar min blogg med ........


GOD NATT !

Av ♥ Monica ♥ - 3 maj 2008 10:12

Då har vi firat in våren och gårdagen bjöd på regn så gott som hela dagen. Idag är det bättre väder, även om regnet behövdes. Solen håller på att leta sej fram från molnen just nu.

Vi har ju haft besök av Michaela så jag har haft konkurrens om datorn ett par dagar därför har det inget bloggskrivande blivit när hon var här. Hon åkte hem sent i går kväll så nu är vi ensamma här igen.

Om en stund ska vi åka till Kinnarp för gubben min ska köpa sej ett par nya byxor och om jag har tur så hittar även jag ett par byxor.... vita jeans ska jag ha i så fall.

Vad denna första lördag i maj bjuder på för övrigt vet jag inte.....jo, ikväll ska jag se på körslaget på tv, har inte sett det på två lördagar nu eftersom vi har varit upptagna med annat.


Jag önskar alla bloggvänner och övriga läsare en riktigt trevlig lördag!

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards