♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under juli 2008

Av ♥ Monica ♥ - 2 juli 2008 21:05

Efter en lite kylig morgon har vi haft toppenväder hela dagen.....över 25 grader i skuggan.

Jag har tvättat lite idag och sen ringde jag en bekant som bor här i samhället....ett så kallat "spionsamtal" för jag kom plötsligt på att en av mina bloggkompisar har en ganska ny bekantskap på sin blogg och jag kände igen så mycket av det hon skrev om så jag tänkte att jag slår en signal och så får jag se om hon gör några antydningar. Nää, inte mer än att hon läser min blogg varje dag så jag tänkte att där hade jag nog fel då. Men se det hade jag inte, jag hade så rätt såååå... *SKRATTAR GOTT*.Kul att *du* har börjat blogga också.


Rickard har varit här ikväll och hämtat sin kaffebryggare som jag har köpt till honom för att jag får låna hans bil till jobbet.


Här är rena bastun i rummet och en titt på termometern visar att det är 29 grader härinne trots att persiennen har varit nerdragen, men det är gott att det är varmt.....klagar inte på värmen.


VI HÖRS GOTT FOLK!

Av ♥ Monica ♥ - 2 juli 2008 12:03

Är med och tävlar om en påse med grejer från MakeUpStore värde: 455kr. För att vara med så behöver du bara gå in HÄR för att se och läsa om tävlingen.

Av ♥ Monica ♥ - 1 juli 2008 18:27

Nu går tiden så fort så man inte  hinner med.....att det redan är juli kan jag inte riktigt fatta, det är ju inte längesen det var jul.


Denna första dag i juli har varit solig och fin och det var 19 plusgrader i skuggan redan tidigt på förmiddagen. Jag har bytt lakan i vår säng idag annars har jag inte gjort så mycket nytta utöver de dagliga sysslorna. jag ringde min bästa kompis och som vanligt pratade vi över en timme. Det blir alltid så eftersom vi inte pratas vid varje vecka.

Efter middagen gick jag ut i solen och satte mej att läsa i senaste numret av Tara och snart ska jag ringa till min mamma och prata en liten stund. Vi pratas alltid vid på tisdagskvällarna. Klockan åtta bänkar jag mej vid tv:n.....det är ju Allsång på Skansen och det missar jag inte.

Nu önskar jag mina bloggvänner och övriga läsare.....

EN RIKTIGT MYSIG KVÄLL!

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards