♥  Välkommen till gökboet ♥

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2008

Höstlik söndag

Av ♥ Monica ♥ - 31 augusti 2008 21:38

Idag har vi inte sett solen på hela dagen här och det har liknat en riktig höstdag.

Vi åkte ner till staden J på förmiddagen för att titta på bilar på Holmgrens men det var inte öppet idag så det blev till att åka hem igen, men först var vi på Plantagen och köpte 4 ljung att sätta på framsidan av huset. Det blev även en liten tripp till Eko och Maxi.

Eftermiddagen och kvällen har gått med raketfart.....Rickard ringde och frågade hur det gått med bilköp och även Thomas ringde och undrade detsamma. Thomas och tre kompisar är i Norrland för att jaga älg, dom åkte igår kväll vid 21:00-tiden och var framme klockan 07:00 i morse, sen hade dom sovit lite och varit i affären och handlat så Sven-G höll på att steka fläsk när Thomas ringde.

Nu är söndagen snart tillända och i morgon är en det en ny månad.....igen!


Till er som ville veta vad jag köpte på loppiset igår kan jag tala om att det blev en fin vas för 40:- och två par grytlappar för 5:- paret så det blev inte så mycket handlat som ni ser.Väldigt trevliga människor som hade hand om det hela, dom önskade oss välkomna när vi kom dit och frågade om vi varit där förut och när vi gick så önskade dom oss välkomna tillbaka.

Idag sätter jag in ett kort som jag tog förra lördagskvällen vid Stråken.



Afton vid Stråkens strand

 
 
medresenärskan

medresenärskan

31 augusti 2008 22:08

Go´ kväll Monica. Oj, vilken vacker bild över Stråken. Denna vackra sjö.

Förr när jag var i stan eller på marknader så köpte jag alltid grytlappar, om jag inte hittade något annat. Insåg sen att jag inte använde de där stackars grytlapparna så lag slutade .... Har slängt många så nu kanske även jag skall börja med den sporten igen.
Ha en bra vecka. Det kanske inte blir så mycket skrivet för mig framöver .... vi får se. Jag kommer i allafall att besöka dig varje kväll.
Kram på dej.

http://medresenarskan.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

1 september 2008 10:59

Nu är det hålligång i skogen när jakten har statat norrut. I Värmland är det senare, i början av oktober, är för varmt under september för kött. Brukar inte handla så speciellt mycket jag heller när jag är på loppis, men det är kul att titta och träffa folk och gå och köpa lite fika och bara strosa omkring. Vackert solsken och varmt i dag, regn mot kvällen.

http://bernamis.bloggagratis.se

 
lillis

lillis

1 september 2008 18:04

Vilken snygg bakgrund du har på bloggen, har du gjort den själv?
Ha det gott

http://danslillis.bloggagratis.se

 
skogsfrun på dal

skogsfrun på dal

1 september 2008 19:32

Hualigen va här var höstigt, hos skogsfrun på dal är det än grönt och nästan som sommar. Vad man handlar på loppis beror mycket på vad som finns och på vad man behöver;)

http://www.barasaras.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ♥ Monica ♥ - 4 augusti 2016 17:18

Dags för en liten uppdatering här på bloggen.   Igår var vi i BASTA KVARN med BERNDT OCH CHRISTINA.....trevligt naturligtvis,men vi var omgivna av getingar och det var ju mindre trevligt. Idag har vi varit i KIVARP utanför HABO och fikat.....äv...

Av ♥ Monica ♥ - 2 augusti 2016 13:38

Halloj! Då var det tisdag och idag har vi varit i Jönköping en sväng.Vi har köpt nya persienner till sovrummet.......en viss liten kissekatt som heter SIGGE har gått illa åt dom gamla. Vi åt på RAGGMUNKEN och det blev raggmunk med fläsk och lingo...

Av ♥ Monica ♥ - 1 augusti 2016 10:17

Nu är vi hemma igen från vår semestervecka i Skåne.Vi har haft en bra vecka både vädermässigt och trevligt.Skåningarna är väldigt trevliga och tillmötesgående.Dom önskade alltid fortsatt trevlig dag när man hade handlat eller varit på restaurang,det ...

Av ♥ Monica ♥ - 22 juli 2016 10:48

Det är över tre år sen jag tog en bloggpaus och då trodde jag inte att pausen skulle bli så lång.Nu tänkte jag återuppta bloggandet,men kanske inte varje dag.Vi får se. I morgon blir det en semesterresa till Trelleborg så då blir det ett uppehåll n...

Av ♥ Monica ♥ - 16 juni 2013 20:52

   

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards