♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under augusti 2008

Av ♥ Monica ♥ - 15 augusti 2008 17:34

Nu har jag redan jobbat en vecka efter semestern och tiden har gått så fort.

Idag har jag gjort tacogratäng och Thomas och Rickard fick komma hit och äta när dom slutat jobbet. Det var varmt och skönt så vi satt ute på altanen och åt.Vi hade sällskap av getingar och det var mindre trevligt. Jag fäktade och slog så flugpiskan gick sönder, så nu får vi investera i en ny sådan.

Jag har sett ryggtavlan på  medresenärskan  idag när hon var på väg in i affären med en stor korg, det skulle nog handlas en hel del till helgen antar jag. Synd att jag inte var kvar i affären när hon kom så vi hade fått en liten pratstund. Jag satt redan i bilen och var på väg att åka hem.

Nu är det snart dags att parkera den stora r*ven framför tv:n.......men jag önskar alla en TREVLIG FREDAGSAFTON!

Av ♥ Monica ♥ - 14 augusti 2008 18:21

Redan mitten av augusti.....snart är hösten här, och med den kyligare väderlek. Jag som inte gillar när det är kallt är bara utomhus när jag är så illa tvungen.Hösten tycker jag trots allt om, gillar alla vackra färger, sen börjar ju jaktperioden också och då är jag själv hela lördagarna, men jag är van så det är inga problem med det. Nu på lördag börjar pyrschjakten på råbock så då ska gubbarna ut och sätta sej i tornen och spana. Det är marknad i Mullsjö också på lördag och då åker vi väl dit en sväng om det inte regnar.Förra året var det betydligt mindre med knallar än året innan. Det verkar som de små marknaderna håller på att dö ut...synd i så fall.

Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag gör sällskap med gubben vid tv:n.....kvällskaffet dricker vi alltid vid tv:n vid halv åttatiden så jag får sno mej på lite nu ser jag.


HA EN TREVLIG KVÄLL!

Av ♥ Monica ♥ - 14 augusti 2008 12:41

  Vilket av dessa namn tycker du är finast

Anna    35.7 %

Tindra    21.4 %

Engla    10.7 %

Hilda    10.7 %

Amanda    21.4 %

Totalt har 28 personer röstat.
Omröstningen startade 2008-06-24 11:51


Anna vann ju ganska överlägset, medan Tindra och Amanda fick lika många röster.Engla och Hilda fick lika många röster var dom också. Nu blir det en ny omröstning....kolla gärna och gå in och rösta.

Av ♥ Monica ♥ - 13 augusti 2008 17:42

Fortsätter min berättelse från boken"Elvis och jag".

Julen fick, som jag skrev igår inte någon bra start för 16-åriga priscilla. Hon blev helt förfärad när hon fick veta att hon sovit i två dygn.

Dom hade väl egentligen inget liv för sej själva för det var alltid en massa vänner närvarande jämt och dom sov i stort stt på dagarna och var uppe på nätterna och festade...när Elvis var ledig vill säja. Han spelade in många filmer,han gjorde ju även turneér och var ute och sjöng.

Så småningom gifte dom sej och fick även dottern Lisa-Marie. 1973 var skilsmässan ett faktum när priscilla ville avsluta äktenskapet, men dom förblev goda vänner och när hon fick meddelande per telefon att Elvis avlidit skickades ett flygplan för att hämta henne till Graceland för hon ville "hem" så fort som möjligt.

För att göra en lång historia kort så avled ju Elvis den 16 augusti 1977.

Jag avslutar även idag med en film.


VARSÅGODA ATT LYSSNA!

Av ♥ Monica ♥ - 12 augusti 2008 17:32

Nu har jag läst färdigt boken "Elvis och jag", som hans fru Priscilla har skrivit. En mycket bra bok där hon berättar om när hon lärde känna Elvis. Hon var bara 14 år och hon hade just flyttat till Tyskland med sin familj. Han gjorde ju sin  militärtjänstgöring där. En gemensam bekant frågade Priscilla om hon ville träffa Elvis och det ville hon gärna göra.Det blev många resor mellan hennes hem och huset där Elvis bodde under sin militärtjänstgöring och han blev förtjust i denna unga och söta  flickan och hon i honom. När han var färdig med sin militära utbildning åkte han ju hem till USA igen och sen dröjde det två år innan dom träffades. Han inbjöd henne att komma och fira jul på Graceland, men det var med nöd och näppe som hennes föräldrar släppte iväg henne. Det blev väl inte helt lyckat när hon kom dit för hon fick ett par röda tabletter av honom när hon skulle sova första natten och hon var helt utslagen i två dygn........


Fortsättning följer........men jag vill visa en film innan jag jag slutar för idag.


VARSÅGODA....LYSSNA OCH NJUT!

Av ♥ Monica ♥ - 11 augusti 2008 18:46

Idag har jag börjat jobba efter semestern så nu är man inne i de vanliga rutinerna igen.

Jag cyklade direkt till min frissa Sofia när jag kom hem med tåget för jag skulle klippa och färga håret.

När jag kom hem pysslade jag med lite av varje, bland annat tog jag  in dagens post.Det var en avi från telia om en paket och jag blev ju nyfiken på vad det kunde vara så jag åkte ner till affären och hämtade detta paket.....ett ganska stort paket.Nyfikenheten var stor när jag tog upp det för jag kunde inte förstå vad det var.....en dvd var det som döljde sej i paketet.Mycket konstigt tyckte jag så jag ringde till telia och kom fram med en gång efter lite knapptryckningar.Det var då den angenäma överraskningen kom......det var en present till mej från telia eftersom jag gått tillbaka som kund till dom för ett par veckor sen. Tjejen jag pratade med sa att dom gör så ibland och jag tycker att det är en fin gest så nu har vi en dvd till lilla tv:n i datorrummet.....himla bra!Just nu har vi lånat ut lilla tv:n till Rickard för hans tv behagade gå sönder för ett tag sen och  när han fick  hem den  fungerade den en stund, sen var den paj igen...tur att han har garanti på den än, men det kostar ju bensinpengar att åka med tv:n tur och retur Jönköping flera gånger förstås.

Nu är det snart dags för kvällsfikat ihop med min lille gubbe så jag säjer


HEJ DÅ.....vi hörs i morgon!


Av ♥ Monica ♥ - 10 augusti 2008 21:20

Idag har inte solen visat sej här en enda minut. Däremot regnar det som attan ikväll med lite uppehåll ibland.Det är redan mörkt ute så det märks att hösten nalkas.

Idag fick ju Sverige sin första medalj i OS...jättekul tycker jag, hoppas naturligtvis på fler.

Nu är det slut på sovmornarna för denna gången och i morgon ska jag stiga upp 05:30, hoppas det inte regnar när jag åker till tåget.

Annars har denna söndagen varit som de flesta andra söndagarna med besök av mamma i eftermiddag.Vi var en tripp ner till JKPG på förmiddagen.....ganska vanligt att vi åker ner en sväng och fördriver tiden lite.

Nu ska jag titta in till mina bloggvänner en liten stund innan jag lägger mej.


GOD NATT!

Av ♥ Monica ♥ - 9 augusti 2008 15:27

Idag är det en riktig slappardag.....förutom att jag dammsög och torkade golven på förmiddagen.

Gårdagens teaterföreställning var riktigt bra och vi hade tur med vädret också.....inte en droppe regn fick vi på oss som tur var. Vi var där vid halv sju och det började klockan sju och sen var det paus i ungefär tjugo minuter och då köpte jag mej en burk cola-light, en bulle och en smarrig kaka med choklad utanpå.Föreställningen var slut strax före nio och då åkte vi till statoil och tankade bilen. Sen tog vi en tur till våra kräftfiskande vänner. Vi kom lagom till maten.....dom grillade hamburgare, korv och kött.Jag mumsade i mej en hamburgare med bröd och sen tog det inte lång tid förrän regnet började komma så smått. kräftfiskarna hade med en stor parasoll som dom spände upp så dom blev inte blöta.

Thomas kom hit tidigare idag  med kräftburarna han lånade igår och dom hade fått 17 tjog kräftor så det var dom alla belåtna med.Vi tog ju inga kräftor denna gången utan dom som fiskade igår delade på fångsten.

Det blir väl lite OS-tittande kanske för min del sen och jag ska även läsa i boken jag håller på med."Elvis och Jag" heter den och det är Priscilla Presley som har skrivit den.....mycket bra bok som jag rekommenderar de som gillar Elvis att läsa.Jag köpte den på tradera i början på sommaren.


NU ÖNSKAR JAG ER EN ANGENÄM FORTSÄTTNING PÅ DENNA OS-LÖRDAG!

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Skapa flashcards