♥  Välkommen till gökboet ♥

Direktlänk till inlägg 27 september 2008

Hänt.....eller bara skvaller

Av ♥ Monica ♥ - 27 september 2008 12:13

Igår när jag hade slutat jobbet gick jag in på Vinnarhålan och laddade mitt 20-dagarskort och samtidigt köpte jag tidningen Hänt Extra eftersom jag tyckte det var lite intressanta människor på framsidan. Mest för att Johanna Toftby var på bild...en av de tre tjejerna som är med i Ensam mamma söker i 3:an på söndagskvällarna klockan åtta. Johanna är ju uppvuxen i huset där min älste son med familj bor och han var avbytare där på gården innan hennes pappa slutade som lantbrukare och dom flyttade till Skövde.


Nu till lite skvaller ur tidningen:

Susanne och Per-Inge som var med i Bonde söker fru förra hösten blev ju ett par och flyttade ihop, men det har redan tagit slut på grund av att dom aldrig hade något eget privatliv ,en tjej som jobbade på gården var tydligen med dom både till frukost, middag och kväll, så Per-Inge tröttnade. Vem hade inte gjort det förresten!


Brolle ska bli pappa!! Vilken sensation...eller kanske inte, för det är väl ganska vanligt att folk skaffar barn.


Sen har vår käre Mikael Persbrandt varit ute på galej och hånglat öppet med en känd TV4-kvinna.....och han som har sambo och barn, vad tycker hon om det tro?


Johanna har haft sex i en tvättstuga.....finns säkert  fler som har haft det skulle jag tro.


Jag har med detta konstaterat att jag är lycklig som inte är någon kändis för då får man läsa i tidningen om vad man har gjort och inte gjort......men kul är det allt att läsa skvaller ibland, även om det inte finns någon sanning i påståendena.


Nu över till något helt annat....

Ikväll ska vi på kalas till en svåger och svägerska och det ska bli trevligt att träffa sina släktingar på Görans sida. Nu ska jag ägna mej åt lite matlagning och annat pyssel en stund.


HA EN RIKTIGT TREVLIG LÖRDAG ALLA BLOGGVÄNNER OCH ÖVRIGA LÄSARE!

 
 
skogsrrua på dal

skogsrrua på dal

27 september 2008 13:52

Näpp, beklagar skogsfruas ögon klarar inte denna tekt på mörkt bakgrund,(kisar...vad står det?) skrev jag rätt nu? ;)

http://www.barasaras.bloggagratis.se

 
Medresenärskan

Medresenärskan

27 september 2008 15:42

Skvaller ja ... det är ett otyg och det kan ställa till med mycket elände för oskyldiga barn till de som omskrivs.

Ja, jag är också lycklig att jag har sluppit vara omslagsflicka på de där tidningarna det räcker med att gå till affären i den här byn.
Ha en trevlig kväll med dina släktingar

http://medresenarskan.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

27 september 2008 15:44

Tror att skogsfrua får besöka en opticker och kolla sin syn, dom brillorna har nog gjort sitt. Roligt med skvaller tidningar och så mycket skvaller dom nystar upp, nog bra att vi är vanliga Svenssons, kändislivet är nog inget att sträva efter burrrrr.
Hoppas ni får det trevligt på kalaset i kväll !

http://bernamis.bloggagratis.se

 
lillis

lillis

27 september 2008 16:26

Tur att man inte är kändis,jag tycker riktigt synd om dom att inte få ha sitt privatliv i fred.Men iblan är det kul att läsa
Ha det gott
Kramen

http://danslillis.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

28 september 2008 08:49

Ja jag brukar köpa den tidningen för att kolla om jag har fastnat på någon bild....hahahahahahaha men i regel hittar jag ingen på mig själv. Nej skojade bara, jag skulle INTE vilja vara kändis usch o fy vilket påpassat liv det har!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
skogsfrua på dal

skogsfrua på dal

28 september 2008 21:00

Rut, skogsfruas opiker kan inget göra, ingen kan. Ena ögat är paj p.g.a gula fläcken, enögd med andra ord. Kisar med ett öga och borde nog inte sitta så mycket vid datorn -ansträngande.
Kändisar är väl som vi andra de är bara mer i focus vilket då inte skogsfrua avundas dem;)

http://www.barasaras.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ♥ Monica ♥ - 4 augusti 2016 17:18

Dags för en liten uppdatering här på bloggen.   Igår var vi i BASTA KVARN med BERNDT OCH CHRISTINA.....trevligt naturligtvis,men vi var omgivna av getingar och det var ju mindre trevligt. Idag har vi varit i KIVARP utanför HABO och fikat.....äv...

Av ♥ Monica ♥ - 2 augusti 2016 13:38

Halloj! Då var det tisdag och idag har vi varit i Jönköping en sväng.Vi har köpt nya persienner till sovrummet.......en viss liten kissekatt som heter SIGGE har gått illa åt dom gamla. Vi åt på RAGGMUNKEN och det blev raggmunk med fläsk och lingo...

Av ♥ Monica ♥ - 1 augusti 2016 10:17

Nu är vi hemma igen från vår semestervecka i Skåne.Vi har haft en bra vecka både vädermässigt och trevligt.Skåningarna är väldigt trevliga och tillmötesgående.Dom önskade alltid fortsatt trevlig dag när man hade handlat eller varit på restaurang,det ...

Av ♥ Monica ♥ - 22 juli 2016 10:48

Det är över tre år sen jag tog en bloggpaus och då trodde jag inte att pausen skulle bli så lång.Nu tänkte jag återuppta bloggandet,men kanske inte varje dag.Vi får se. I morgon blir det en semesterresa till Trelleborg så då blir det ett uppehåll n...

Av ♥ Monica ♥ - 16 juni 2013 20:52

   

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Skapa flashcards