♥  Välkommen till gökboet ♥

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2008

Det är härligt med semester

Av ♥ Monica ♥ - 20 oktober 2008 14:23


Jajamen gott folk, jag har semester denna veckan och idag har jag varit riktigt duktig, om jag får säja det själv....jag har bytt gardiner i nästan hela huset. I vardagsrummet(eller finrummet som vi säjer) byter jag till advent så det dröjer ju lite än. Sen tog jag cykeln och trampade iväg till affären för kaffet är på upphällningen, men det var väldigt vad dyrt det var. Vi dricker snabbkaffe och jag köpte en mindre burk. Kollade lite på euroshoppers snabbkaffe och det var 13:- dyrare än i den ica-affären jag brukar veckohandla i.....synd att det är så dyrt i vår affär här och det är inte konstigt att folk inte handlar här, men samtidigt synd för vi behöver ju naturligtvis en affär för att vårt samhälle ska vara levande. Tyvärr är jag ett dåligt exempel när det gäller detta, men jag vill faktiskt inte ge 10-15 kronor mer för samma varor.


Nu puttrar middagen på spisen och katten ligger i soffan här bredvid mej.......så mysigt!


NI SOM ÄNNU INTE HAR ANMÄLT ER TILL TÄVLINGEN.....DET ÄR EN HEL VECKA KVAR TILLS DRAGNINGEN....... GÅ GÄRNA IN PÅ DEN 12 OKTOBER OCH KOLLA!!


HA DET NU SÅ BRA!

 
 
lillis

lillis

20 oktober 2008 15:08

Vad härligt för dig att ha semester,hoppas att du kommer och få det skönt och att vädret blir bra
Ha det gott
Kramen

http://danslillis.bloggagratis.se

 
Medresenärska

Medresenärska

20 oktober 2008 15:11

Jaa Monica, det är dyrare här. De små affärerna har ofta dyrare inköpspris för de kan inte handla hem och ha för stora lager. Det är ett dilemma. Inte tror jag de nya ägarna som kommer i december blir billigare heller.

Du är redig som bytt gardiner i nästan alla rum men har man bara lust så går det galant. Jag kan väl säga då att jag har bytt ett lysrör idag. Det tog mig en bra stund för min vänster "fipplar" i vissa lägen. Översatt till svenska: orkar inte så mycket med den.

Ha en bra kväll !!!

http://medresenarskan.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

20 oktober 2008 18:27

Ja handlar oxå där det är billigast. Varför betala mer när man inte behöver!
Fritte är för söt!!!!!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

20 oktober 2008 19:17

" Kund " var koden jag skrev in nu, och det har ju du varit i dag :-) Skulle frågat dom om det var rätt pris dom har angett på kaffepulvret, skillnaden skall inte vara så stor på samma vara. Förresten Pulverkaffe blääää, hur har du kunnat vänja dig till det ??.
Ha en mysig slökväll efter dagens slit !

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

20 oktober 2008 22:19

Halloj, en liten kommentar ang. inlägget du skrev på min på min blogg. Pulverkaffe eller snabbkaffe är för mig samma sak, det är kokt, torkat och pulveriserat kaffe som man rör ner i en kopp varmt vatten och har ej paserat genom en kaffebryggare eller kokats i en kaffekittel. Kan dricka det om jag blir bjuden för att inte vara oartig, men inte är det kaffe för mig :-) Vet att det är många som använder sådant hemma och gillar det, det är enkelt och smidigt. Säkert skulle jag lära mig att axeptera det om jag drack det under en längre period (om nöden krävde det), för man kan vänja sig vid allt, men det skulle vara svårt. Det skall vara bryggkaffe med en mjölkskvätt då njuter jag.
God natt och sov sött vännen !

http://bernamis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ♥ Monica ♥ - 4 augusti 2016 17:18

Dags för en liten uppdatering här på bloggen.   Igår var vi i BASTA KVARN med BERNDT OCH CHRISTINA.....trevligt naturligtvis,men vi var omgivna av getingar och det var ju mindre trevligt. Idag har vi varit i KIVARP utanför HABO och fikat.....äv...

Av ♥ Monica ♥ - 2 augusti 2016 13:38

Halloj! Då var det tisdag och idag har vi varit i Jönköping en sväng.Vi har köpt nya persienner till sovrummet.......en viss liten kissekatt som heter SIGGE har gått illa åt dom gamla. Vi åt på RAGGMUNKEN och det blev raggmunk med fläsk och lingo...

Av ♥ Monica ♥ - 1 augusti 2016 10:17

Nu är vi hemma igen från vår semestervecka i Skåne.Vi har haft en bra vecka både vädermässigt och trevligt.Skåningarna är väldigt trevliga och tillmötesgående.Dom önskade alltid fortsatt trevlig dag när man hade handlat eller varit på restaurang,det ...

Av ♥ Monica ♥ - 22 juli 2016 10:48

Det är över tre år sen jag tog en bloggpaus och då trodde jag inte att pausen skulle bli så lång.Nu tänkte jag återuppta bloggandet,men kanske inte varje dag.Vi får se. I morgon blir det en semesterresa till Trelleborg så då blir det ett uppehåll n...

Av ♥ Monica ♥ - 16 juni 2013 20:52

   

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Skapa flashcards