♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under december 2008

Av ♥ Monica ♥ - 21 december 2008 17:11


Då har vi den fjärde advent idag och om tre dagar är det julafton.

Nu är julstädningen nästan klar, dammsugning och torkning av golven återstår.....julskinkan ska kokas och granen ska in, sen kan vi fira jul. När granen är på plats DÅ är det jul...

På förmiddagen var jag, Göran och Thomas på Falbygdens ost en sväng och nu i eftermiddag har vi  besök av min mamma som vanligt när det är söndag.

Nu önskar jag er alla bloggare och övriga läsare en riktigt skön kväll!

Av ♥ Monica ♥ - 20 december 2008 17:26



Nu är det inte många dagar kvar till jul så jag låter er lyssna på en av de vackraste sånger jag vet som hör julen till.....



Av ♥ Monica ♥ - 19 december 2008 19:19


Kvart över åtta i morse åkte jag och min gubbe till Ryhovs sjukhus eftersom han skulle till dagkirurgen och operera en hand. Jag hade med mej en bok som jag läste i medans han var inne på operation så tiden gick fort tyckte jag.Inte behövde jag svälta heller för det fanns kaffe,saft ,skorpor och mariekex som jag fick så mycket jag ville ha, sen frågade en sköterska om jag ville ha smörgås och det tackade jag inte nej till. Hon kom med ett fat med en smörgås med ost och gurka, pepparkakor och ett par bitar mörk choklad och det smakade jättegott.Det tog fyra timmar tills gubben kom ut och då var det förberedelserna för ingreppet som tog längst tid, operationen tog 30 minuter ungefär och det var under lokalbedövning. Han fick ju inte köra bil efteråt så jag fick ju vara chaufför. Vi åkte till A6 och åt middag och gick lite i några butiker innan vi åkte hemåt igen. Svägerskan "moster" behövde värmeljus så vi var inne på Ikea och köpte en förpackning till både henne och oss själva innan vi åkte hem.Vi var och lämnade ljusen på hemvägen och fick en pratstund och fika.Nu ska jag titta på tv en stund och så blir det lite mer fika för vi köpte med oss varsin semla.....gott!



Av ♥ Monica ♥ - 18 december 2008 12:26

..................MIA!


MED EN ENKEL TULIPAN UPPÅ BEMÄRKELSEDAN JAG HAR DEN ÄRAN, JAG HAR DEN ÄRAN ATT GRATULERA!


Mia.....20 år idag den 18 december


Av ♥ Monica ♥ - 17 december 2008 18:26

............två fina julkort som jag blev mycket glad för

Tack RUTH för detta fina julkortet!


Tack snälla CINA för detta underbart söta julkort!


I morgon kommer mitt blogginlägg att tillägnas en tjej som fyller år......hur många år sparar jag tills i morgon .......kom gärna in på ett besök då!

Av ♥ Monica ♥ - 17 december 2008 18:02

Jag har fått en utmärkelse av min vän medresenärskan .....TACK!




 

Motiveringen är:

Denna bloggen byggs och fylls av NÄRHET - närhet i rum, tid och förhållande! Dessa bloggarna är osedvanligt charmerande och söta, och syftet är att finna och att vara vänner. De är inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Vårt hopp är att när banden på dessa utmärkelser är gjorda, vill ännu flera vänner fortplantat sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Ge denna utmärkelsen till åtta bloggare, som i sin tur väljer ut åtta bloggare. Kopiera in texten o bilden på deras utmärkelse...



Följande väljer jag att ge utmärkelsen till.........men det blir bara 3 stycken


cina.......en vän som jag lärt känna genom blip


lillis.......en trevlig bloggvän


yvonne......en ny bloggvän

Av ♥ Monica ♥ - 16 december 2008 15:21


Idag när jag kom hem från jobbet åkte jag och gubben (ja, han är redan entledigad från arbetet) till skogen och högg en fin julgran, så nu står den på altan och väntar på att få komma in.

Jag och resenärskans gubbe är visst ute och åker båt läste jag, men det vill jag dementera, i drömmarnas land satt vi i en släde i skogen....rätt ska vara rätt.

Nu börjar mörkret lägga sej utanför fönstret och jag ska återgå till lite andra sysslor en stund.


HA DET SÅ BRA!

Av ♥ Monica ♥ - 15 december 2008 17:00


.......om medresenärskans gubbe. Jag och herr resenärska satt i en släde ute i skogen, men det fanns ingen snö och vi pratade om när vi dansade på Ekåsen. På andra sidan vägen satt min mamma och medresenärskan och kollade på oss, jag minns inte om dom också satt i en släde. Tänk vad dumt man kan drömma.....tyckte det var kul att skriva detta och kanske att någon mer tycker detsamma  *LER*.


Nu har jag just kommit hem från min mamma, har hjälpt henne att sätta upp julgardinerna i köket och sen får man ju sitta någon timme och prata också.På förmiddagen var jag hos frissan och färgade håret och klippte det lite också.....nu går färgen i lite rött. Kul att byta färg när man haft samma länge.

Tänkte hinna med att göra i ordning oriflamekataloger så att jag kan skicka iväg dom till mina kunder i morgon......titta lite på tv också innan kvällen är till ända.

HA DET GÓTT!

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Skapa flashcards