♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under december 2008

Av ♥ Monica ♥ - 7 december 2008 13:04


Idag tänder vi det andra ljuset i advent



Det var ett gäng glada men trötta ungdomar som jag hämtade inatt, lite dimmigt på en del ställen på vägen , men allt gick bra och när klockan var 03:30 kröp jag i säng så det blev en lång lördag, men jag tog sovmorgon till 10:45 idag....

I morgon blir det dragning på min utlottning så ni som ännu inte har anmält ert intresse har denna dagen på er!

Utlottning av oriflameprodukter

Av ♥ Monica ♥ - 7 december 2008 13:00

Detta har jag fått av min goda vän Cina......stort tack och en jättekram till dej min vän!

Av ♥ Monica ♥ - 6 december 2008 23:18


Eftersom jag sitter här och ska ut i natt och hämta ungdomar i Tidaholm och jag ska fördriva tiden är det lika bra att redovisa resultatet på denna omgångens omröstning.


NY OMRÖSTNING FINNS.....



 Hur ofta äter du på restaurang eller annat matställe

 1 gång i månaden    28 %

Flera gånger i månaden    16 %

Varje vecka    12 %

Några gånger per år    32 %

Bara på semestern 4 %

 Aldrig    4 %

Äter bara hemlagad mat    4 %

Totalt har 25 personer röstat.
Omröstningen startade 2008-10-30 14:33

Av ♥ Monica ♥ - 6 december 2008 14:53


Gårdagskvällen var verkligen en kväll som jag kommer att minnas länge...Status Quo var verkligen helt suveräna, jag tror bestämt att vartenda hår på min kropp stod rakt upp när dom drog igång.....oj, vilket ös det var från början till slut så det var verkligen värt sina 470:-.


Idag hade jag en lång sovmorgon...ända tills klockan var nästan tio, men då gick jag upp och åt frukost och sen duschade jag och borstade tänderna och gjorde lite make up. Sen tog jag en promenad till Rickard och där var jag ett par timmar och vi satt och pratade om allt möjligt kul. Gubben har varit i skogen på rävjakt, men det blev inget skjutet.

 Ikväll ska jag skjutsa Rickard och några kompisar till Tidaholm,  Eva Eastwood  är i parken där mellan 21:00 och 01:00 , så det blir lite kuskande på vägarna eftersom jag även ska hämta dom i natt, men det är ju bra väglag så det ska väl gå bra.

Om en stund ska vi äta middag.....fläskpannkaka blir det idag, och sen ska vi åka till "moster" och hennes gubbe en sväng.


Påminner om min utlottning.....på måndag drar jag en vinnare!

Utlottning av oriflameprodukter

Av ♥ Monica ♥ - 5 december 2008 15:43


Ikväll ska vi åka till Kinnarps arena i Jönköping  på konsert med Status Quo.......dä ni!! Det ska bli så roligt att höra dessa "gubbar" live. Det börjar halv åtta, men vi ska åka härifrån vid sextiden och hämta upp våra kompisar i Mullsjö. Detta är andra gången som vi är på konsert och lyssnar på världsartister, förra gången var det på Skandinavium i Göteborg och då var det John Fogerty....han i Creedence Clearwater revival.Det var 1997 i november så det är längesen.

Jag sätter in en film med Status Quo, så får ni ett litet smakprov på vad jag får lyssna på ikväll...........vi hörs i morgon!

Av ♥ Monica ♥ - 4 december 2008 14:48

Nu är det rent för jäv*igt....loggan går inte att få in här på bloggen idag, har försökt flera gånger så nu får det vara....provar väl i morgon igen.


Nu till dagens titt i vår lokaltidning, den så kallade lusadräpa......det är oro bland sjuksköterskestudenterna i Skövde eftersom det har kommit fram att skolan saknar godkänd utbildning. Det kan inte vara så muntert för eleverna precis.

Sen ska det bli tuffare att bli lärare i framtiden, lämplighetstest kommer att göras vid intagningen till utbildningen och det är väl på tiden för visst finns det lärare som inte är lämpliga för det arbetet....vi hade åtminstone ett exempel på det här i min skola när jag gick där, en lärare som absolut inte kunde hålla ordning på sina klasser och det var  alltid så när han fick en ny klass, dom andra lärarna hade aldrig några problem med dessa elever, så det är inte bara elevernas fel när det går snett.Rätta mej om jag har fel!

Sen har den kyrkliga diakonikretsen här i byn haft sin årliga auktion och den inbringade 18 500:- och dessa pengar kommer att delas ut till olika ändamål....vad återstår att se, men man får hoppas att det blir till dom som bäst behöver.


Annars går dagen sin gilla gång....Thomas var här och fikade för en stund sen, han slutade lite tidigare idag eftersom han och några kompisar ska åka på den årliga jakten till Danmark i kväll. Senare i kväll kommer Rickard en sväng med enbärsdricka som han har köpt till oss, men innan dess ska jag åka till mamma med varor som jag har köpt till henne idag. Snart är det dags att äta lite middag......

kOLLA MIN UTLOTTNING SOM FINNS PÅ DEN 1 DECEMBER!

Av ♥ Monica ♥ - 3 december 2008 16:48


Idag har jag varit hos tandhygienisten och det kostade 550:-...inte klokt vad dyrt egentligen, men vad gör man när man måste ha väck tandsten för att inte få inflammation i mun, det är bara att betala och se glad ut.Mindre glad blev jag nyss när jag hade skrivit en ganska lång blogg och sen när jag skulle spara den då tog det ovanligt lång tid så jag började ana oråd.....och mycket riktigt så kom det upp att sidan inte kunde visas....då sa jag många fula ord men vad hjälpte det, allt som jag hade skrivit var borta så det var bara att börja om igen, men nu blev det en liten förkortad blogg istället.


Hej och hå med farbror blå!


Påminner om min utlottning.......Hoppas att just DU som läser nu vill vara med!

Utlottning av oriflameprodukter

Av ♥ Monica ♥ - 2 december 2008 13:12


Då snöar det igen då......det blev inte så långsamt med barmark. I morse regnade det, men när jag åkte hem från jobbet snöade det för fullt, visst blir det ljusare ute så det är väl bra på ett sätt.

Jag pratade med älste sonen i telefon för en stund sen och det snöade hos dom också.

Det är snart dags att gå ut i köket och laga lite middag, men innan dess får jag väl göra lite annan nytta härhemma....det finns alltid att göra om viljan finns.


Jag sätter in ett foto på min amaryllis som blommar för fullt nu.


GLÖM INTE MIN UTLOTTNING SOM FINNS PÅ GÅRDAGENS BLOGG!

Utlottning av oriflameprodukter

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Skapa flashcards