♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under januari 2009

Av ♥ Monica ♥ - 23 januari 2009 15:08



.......försök har jag gjort för att hjälpa Mia att vinna budet på en jättefin rockabilly-klänning på tradera.....men jag missade i sista sekunden, men tjejen som vann budet fick säkert  betala mer än hon hade räknat med från början för jag trissade upp priset rejält.


Just nu blommar mina orkideér som aldrig förr och jag har tagit kort på den som blommar med mest blommor just nu


Den ser ut att vara helt vit, men det är lite gult och rosa i den också.....


Redan fredag igen och ikväll ska jag titta på let´s dance. Ska bli intressant och se vem som blir utröstad denna gången....lite svårt att tippa.

Nu ska jag äta, så jag säjer HEJ för idag!



Av ♥ Monica ♥ - 22 januari 2009 16:45


Idag när äkta hälften hade dammsugit och torkat golven åkte vi till Valunda med tröjor som en svägerska till mej har stickat till de tre småpojkarna. Dom blev så glada för sina tröjor och Martin tog på sej sin och behöll den på sen. Vi kom nästan precis när dom skulle äta middag, men vi fick fika när dom åt så vi behövde inte titta på när dom intog middagen, men gott såg det ut....potatisgratäng och kassler bjöd min söta sonhustru sin familj på.Jimmy och Michaela var ju i skolan så dom träffade vi inte, men dom fick väl mat när dom kom hem antar jag.

Vi åkte åt Falköping hem och var inne på PA:S och köpte bland annat SEMLOR som vi ska bjuda Thomas och Rickard på ikväll.

 När vi var på väg till Falköping ringde Berndt till Göran och berättade att ytterligare 65 personer blev varslade på Kongsberg idag.....jättetråkigt!!

Kameran fick åka med idag och jag tog några kort på småkillarna.


Alex ligger och tittar på tecknad film på tv


Martin i sin nya tröja....så söt liten kille


Lille Emil.....glad som vanligt


HA EN FIN OCH MYSIG KVÄLL ALLA!

Av ♥ Monica ♥ - 21 januari 2009 16:48



Direkt efter jobbet gick jag till Vårdcentralen och hämtade ett recept till mamma, sen hämtade jag ut medicin innan jag åkte hem. Åt en god frukost som bestod av te och två smörgåsar med ost på .....vilken lyxig frukost*skrattar*.

Sen har dagen förflutit med allehanda göromål... en liten promenad....sen har jag äntligen grejat bilder till  cd-fodralen som jag har de kopierade fotona på....smidigt att göra i pro-design programmet, det blir så personligt när man kan använda sina egna fotografier till sånt. Middagen är också avklarad sen ett par timmar tillbaka ,så nu kan man bara koppla av...som jag alltid brukar göra när kvällen nalkas.Det är så mysigt att sitta med sin äkta hälft vid tv-n och dricka kaffe och mysa.


VI HÖRS I MORGON....BYE, BYE!


Så här fint blommade min novemberkaktus 2007......

Av ♥ Monica ♥ - 20 januari 2009 16:31



..............kort från de olika årstiderna!


Vi börjar med en bild som jag har tagit vid miljöstationen här i byn


Tänk när krokusen åter kommer upp.....härlig tid


Den ljuvliga sommaren vid Basta kvarn.....med gott fika

 Höstens färger är vackra.....


Det var allt för denna tisdagen, men vi hörs i morgon igen!


Av ♥ Monica ♥ - 19 januari 2009 16:22


...............vinterland sjöng Lena Conradsson för många år sen och det kunde jag sjungit i morse när jag kom upp för det hade snöat i natt, men det är plusgrader ute så det håller på att töa bort igen.

Idag har jag tvättat och när det var klart och upphängt var det dags att åka till Mullsjö för Göran skulle åka till jobbet och träffa sin coach och medan han var där så var jag hos Berndt och Christina. När Göran kom tillbaka så var det arbetsförmedlingen som skulle få ett besök eftersom både han och Berndt skulle skriva in sej där som arbetssökande.

Jag var så hungrig när vi kom ut från arbetsförmedlingen så vi stannade till vid gatuköket och köpte med oss varsin kebabtallrik hem. Nu är jag mätt och belåten, så jag tror att jag ska intaga ryggläge en stund innan det är dags att sätta sej vid tv:n.


VI HÖRS!

Av ♥ Monica ♥ - 18 januari 2009 17:45


Idag har jag knappast varit ute med näsan utanför dörren, det har varit 3 minusgrader mest hela dagen, men när det dessutom har blåst så har det kännts som minst 15 minusgrader och då vill jag vara inne i värmen om jag inte måste gå ut. Jag ska skjutsa hem mamma sen ikväll så då får jag allt ge mej ut, men jag behövde inte hämta henne på eftermiddagen eftersom Rickard var snäll och gjorde det.

Helgen går fort och i morgon är det måndag igen......



Dessa fina djur har det varit jakt på idag.

HA DET GÓTT!

Av ♥ Monica ♥ - 17 januari 2009 12:24


Då var det dags igen för en titt i dagens FT......En stor rubrik på förstasidan talar om att det är kraftig ökning av arbetslösa....så sant som det är sagt.Sen finns det intresse för att driva privata apotek...ja, vad ska man tycka om det tro?Sen är det en mycket positiv artikel som handlar om vår kommun.....Mullsjö där ett byggföretag utökar mitt i krisen..... som det står. Det är Mullsjö trä och byggvaru AB som utökar med en ny avdelning för listtillverkning och dom är i full gång med detta. Det är verkligen roligt att läsa detta och önskar dom verkligen lycka till.Sen har det ju varit julgransplundringar lite överallt och det är ju trevligt för alla barn. Även här i byn var det utdansning av granen i tisdags kväll, men när man inga barn har i den åldern och barnbarnen bor på annan ort då blir det inte att man går dit och kollar .Undrar om resenärskan var där...*funderar* eftersom hon bor nära där granen är placerad den tiden från första advent till tjugondedag knut.Ett trevligt inslag är att det är tulpantider nu....dessa ljuvliga blommor som finns i många härliga färger.Sen får man tips om hur man klarar sina krukväxter över vintern. För min del har jag nästan bara orkideér och dom trivs som bäst vintertid ,så det har jag inga bekymmer med.Sommaren tycker inte mina orkideér om, men nu blommar dom så in i hellskotta, bara på en enda har jag just nu 15 stycken blommor, på två stänglar visserligen, men ändå.


Nu stänger jag igen dagens tidning och önskar er välkomna till bords!!


En kopp kaffe......


.....och en semla kanske skulle smaka.....

Frukt till dom som inte äter semlor.


Hoppas det smakar......HA DET SÅ BRA ALLA MINA BLOGGVÄNNER OCH öVRIGA LÄSARE!

Av ♥ Monica ♥ - 16 januari 2009 15:28


.......filmer är "Black Jack" med Helena Bergström. Jag har den på video och tittar på den med jämna mellanrum. Musiken är jättebra och filmen speglar verkligheten...tror jag i alla fall. Jag tycker inte om slutet på filmen bara, det är så sorgligt så man sitter med gråten i halsen och tårarna vill komma......så blir det när man är känslig i såna lägen.


Eftersom det är fredag så är det le´ts dance ikväll på tv.......och nu ska resenärskan läsa riktigt noga här, vi ska äta SEMLOR ikväll *hihi*.


HA EN RIKTIGT TREVLIG FREDAGSKVÄLL!

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards