♥  Välkommen till gökboet ♥

Direktlänk till inlägg 18 februari 2009

En fundering......och lite till

Av ♥ Monica ♥ - 18 februari 2009 13:38



Jag sitter och funderar på reklaminslagen som är på tv:n och önskar att man slapp åtminstone en del för det är ju så dumt så det liknar inte kattskit en gång. För tillfället är det denna reklamen där det sitter en dam och pratar om att hon inte gärna umgicks med folk förut för hon var rädd att någon skulle märka att hon inte hade sina egna tänder......då frågar jag mej.....VEMS tänder hade hon då tro? En otroligt dum formulering är det i alla fall.

**************************************************
*************************

Igår kväll gjorde jag något som jag har bestämt att jag inte skulle göra.....jag blev medlem på FACEBOOK genom gratis shop.se. Nu får jag nog snart sätta stopp för alla medlemskap jag har här genom datorn, tror jag ska avsluta en blogg som jag har haft någon månad på gratis shop....jag skriver aldrig där ändå, men blir inspirerad när man får lite extra poäng på gratis shop att handla för.

**************************************************
******************'

Just nu står min äkta hälft i köket och steker fläsk och gräddar raggmunk så idag behöver jag inte bry mej om köket överhuvud taget utan jag får sitta här vid min kära dator hur länge jag behagar.Vill poängtera att det är hemlagad raggmunk som gubben har fått recept på av sin kära syster i Apelskift.Det börjar dofta riktigt gott nu....mmmm!



Snart sticker dom upp ur jorden igen.....våra vackra krokus


VI HÖRS I MORGON IGEN!

 
 
Dante

Dante

18 februari 2009 14:28

*haha* Visst är det märkligt hur ofta man kan se/höra/läsa dessa märkliga formuleringar. Man kan ju tycka att media borde kunna uttrycka sig korrekt, men de är ju många gånger värre än privatpersonen.
(syftar på första delen av ditt inlägg)

http://dante.bloggagratis.se

 
Medresenärskan

Medresenärskan

18 februari 2009 14:40

Finns det icke hemlagad Raggmunk??? Jag älskar det och skall laga till det i morgon. Men, jag har knaperstekta bacon till det är lättare att steka, tycker jag.

Har Birgitta något annorlunda recept på Raggmunk?? I så fall kan du väl ge oss det.

Jag tycker också att reklamen är kass.
Ha det gott !!!

http://medresenarskan.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

18 februari 2009 19:45

Tråkigt nog så tvingas man genomlida all löjlig reklam på TVn. I min brevlåda har jag tackat NEJ och har sluppit reklam i 3 år nu, saknar det inte. Spar många kassor till återvinningen varje år. Raggmunk är gudagott med stekt fläsk, tycker det är godare en bacon så lite lingonsylt till det mummsfillibabba !

http://bernamis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ♥ Monica ♥ - 4 augusti 2016 17:18

Dags för en liten uppdatering här på bloggen.   Igår var vi i BASTA KVARN med BERNDT OCH CHRISTINA.....trevligt naturligtvis,men vi var omgivna av getingar och det var ju mindre trevligt. Idag har vi varit i KIVARP utanför HABO och fikat.....äv...

Av ♥ Monica ♥ - 2 augusti 2016 13:38

Halloj! Då var det tisdag och idag har vi varit i Jönköping en sväng.Vi har köpt nya persienner till sovrummet.......en viss liten kissekatt som heter SIGGE har gått illa åt dom gamla. Vi åt på RAGGMUNKEN och det blev raggmunk med fläsk och lingo...

Av ♥ Monica ♥ - 1 augusti 2016 10:17

Nu är vi hemma igen från vår semestervecka i Skåne.Vi har haft en bra vecka både vädermässigt och trevligt.Skåningarna är väldigt trevliga och tillmötesgående.Dom önskade alltid fortsatt trevlig dag när man hade handlat eller varit på restaurang,det ...

Av ♥ Monica ♥ - 22 juli 2016 10:48

Det är över tre år sen jag tog en bloggpaus och då trodde jag inte att pausen skulle bli så lång.Nu tänkte jag återuppta bloggandet,men kanske inte varje dag.Vi får se. I morgon blir det en semesterresa till Trelleborg så då blir det ett uppehåll n...

Av ♥ Monica ♥ - 16 juni 2013 20:52

   

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards