♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under mars 2009

Av ♥ Monica ♥ - 24 mars 2009 21:25


Denna award har jag fått av min goda vän cina.......

TACK SÅ MYCKET!

Av ♥ Monica ♥ - 24 mars 2009 13:14

Idag är det 5 år sen mitt barnbarn Alex föddes, han blev nummer fyra i barnaskaran på Valunda. Vi var och gratulerade honom i söndags och han fick ett regnställ av oss, och lite godis hör alltid till när barnbarnen fyller år, men det är bara födelsedagsbarnet som får så att det ska kännas att det är just hans/hennes dag.



Paketet är nästan lika stort som Alex


Nu ska snart tårtorna avnjutas




Så här glad var lillebror Martin dagen till ära




Även minste lillebror Emil, var glad


******************************************

I natt har det kommit ändå mera snö, men solen skiner så det töar väl bort en del, men det var 8 minusgrader på morgonen....ingen vårvärme precis.


Ha en bra fortsättning på denna dagen!

Av ♥ Monica ♥ - 23 mars 2009 16:15

I går kväll började det snöa .......... det fullkomligt vräkte ner så jag tänkte att håller detta på hela natten så har vi en halv meter snö när det blir morgon och dags att åka till jobbet, men så farligt var det inte.

*********************************** 

Efter en välbehövlig promenad på förmiddagen började jag med middagen när vi kom hem och det blev kålpudding idag.....jättegott! Nu i eftermiddag har jag suttit och pratat i telefon med en vän som jag kom i kontakt med genom dansbandsdax för ett par år sen. Vi har även träffats på Sägnernas hus på julmarknaden 2007 när hon var med på en resa dit med buss från Göteborg.

Jag har försökt komma fram till turistbyrån i Falkenberg för att beställa biljetter till Vallarnas friluftsteater i sommar men det är svårt att komma fram eftersom det är många som ringer. Det är första dagen som vi som har förtur att beställa får ringa, men det ska väl gå att komma fram så småningom.En röst säjer att det är över tjugo minuters väntetid så man ska ringa lite senare och nu har jag hållit på att ringa med jämna mellanrum sen förmiddagen.

När jag tittar ut genom fönstret ser jag små snöflingor dala så sakta ner från himlen......undrar om det är det som kallas för *manna från himlen*?


Nu önskar jag alla en angenäm kväll framför tv-apparaterna..... eller vad ni nu ska göra för något!

Av ♥ Monica ♥ - 22 mars 2009 21:14


En liten skyddsängel gick genom ett mörkt rum,

släckte sitt strålande ljussken och hängde upp sina vingar.

Gav en öm puss på din kind och satte sig bredvid dig.


Denna skyddsängel sitter bredvid dig dag och natt

så ingen skall göra dig illa eller att inget hemskt skall hända dig.


Ta med denna text och bild till din blogg och ge den vidare till dina vänner

och visa att du uppskattar att dom.


Och du... Dammtussarna under din säng är änglarnas tofflor. Så ha aldrig dåligt samvete för att du inte städat.


Har hämtat denna text från:Ulla

Av ♥ Monica ♥ - 22 mars 2009 20:55

Idag blir det en kort blogg.....vi är nyss hemkomna från ett födelsedagskalas som jag återkommer till när födelsedagsbarnet fyller år. Vi har varit och firat några dagar i förväg.


Hoppas att ni alla har haft en fin och trevlig söndag!

Av ♥ Monica ♥ - 21 mars 2009 15:17

Idag vaknade jag till en solig dag och efter avklarad frukost gjorde jag mej i ordning för en tripp till Nasco. Vi åkte till pingstkyrkans second handbutik, men innan dess svängde vi fram till medresenärskan med hennes beställning från oriflame.Vi handlade inget på second handbutiken men det fanns mycket grejer.

Jag föreslog att vi skulle åka till restaurang Bredablick på Mösseberg och äta helgbuffé innan vi åkte hem och så blev det. Det är så fint att sitta och titta ner över stan och långt bort på falbygden från Bredablick. Varje gång vi åker dit upp tänker jag på när jag körde upp för körkortet och bilinspektören sa att jag fick åka vart jag ville.....jag åkte upp till Bredablick, kanske inte den lättaste vägen för en nybörjare att köra uppför den stora långa backen, men det gick bra. Mätta och belåtna åkte vi sen hem och Göran har tvättat bilen så nu är den ren igen, så länge det nu varar för i morgon ska vi ut på en grusväg och köra så då blir bilen lika skitig igen.

Klockan nio ikväll ska jag vara chaufför åt sonen och älsta barnbarnet, dom ska till parken i Tidaholm och slå klackarna i taket en stund.Micke hämtar dom sen inatt så jag behöver bara köra en vända som gott är.


Tänk om man vore en katt......


HA EN SKÖN FORTSÄTTNING PÅ LÖRDAGEN!

Av ♥ Monica ♥ - 20 mars 2009 17:27

När jag var och veckohandlade ringde sonen och undrade om jag skulle följa med till Tidaholm för han skulle till bilbesiktningen och registrera draget på sin bil klockan tolv. Jag la på ett kol så jag skulle hinna hem och även lämna varorna till mamma.....jag hade en timme på mej innan vi skulle åka.

När vi var färdiga i Tidaholm fortsatte vi till Falköping för Rickard skulle visa kvittot på registreringen av dragkroken på bilfirman som han hade köpt bilen på eftersom dom skulle stå för den kostnaden. Han fick tanka bilen gratis för 400:- så det tjänade han lite på för han hade lagt ut 380:- som det kostade på besiktningen. Vi var inne i centrum en sväng också och där köpte jag en hortensia för 70:-......jättebilligt för den var väldigt stor. som ni ser på bilden nedan.


Hortensian jag köpte idag på torget......


***********************************************

Ikväll är det semifinal på lets´dance, spännande att se vem de två finalisterna blir nästa vecka.Jag vågar mej inte på att gissa så det avstår jag idag.


HA EN TREVLIG KVÄLL ALLA LÄSARE!

Av ♥ Monica ♥ - 19 mars 2009 11:05

I väntan på att påskliljorna ska slå ut....



Jo minsann.... det blev massor av fina blommor




Nu är det vinter......men



......snart ser det ut så här



Detta kortet har jag gjort vykort av ......10 stycken jättefina kort




Tackkort från vännen Ruth som har fyllt år i veckan


I morse var det 8 minusgrader när jag kom upp vid sextiden så här är det ingen vår, men solen tittar fram i alla fall just nu så jag får väl gå ut en sväng och sola trynet lite.....


Önskar en bra dag till alla som tittar in här och läser!



Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards