♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under april 2009

Av ♥ Monica ♥ - 15 april 2009 14:04

Det fina vädret håller i sej och när vi har ätit middag ska jag gå ut och njuta en stund.

*************************************

När jag slutat jobbet idag var jag på vårdcentralen hos distriktssköterskan och provade blodtrycket...160/80,fick en ny sorts tablett när jag var på det årliga besöket för en tid sen och fick ta bort två andra som läkaren tyckte var onödiga eftersom det var så låg styrka på dom, den ena 5 mg och den andra 30 mg. Den nya tabletten cozaar var på 50 mg och så har jag en seloken zoc på 50 mg.

**************************************

Ringde till Mia när jag kom hem och vi pratade en halvtimme som vanligt. Vi bestämde att jag skulle besöka henne på tisdag i nästa vecka och samtidigt lämna grejerna från oriflame som hon och hennes mamma och systrar hade beställt......alltid lika roligt att träffa henne....och även hennes mamma.

***********************************

Nu önskar jag alla en trevlig eftermiddag och kväll! 






Av ♥ Monica ♥ - 14 april 2009 13:42

Påsken har varit väldigt bra både vad det gäller väder och allt annat. På långfredagen var alla barn och barnbarn plus sonhustru här på middag. Vi var 12 personer men maten räckte till som tur var. Jag är ju inte van att laga mat till så många. Jag bjöd på ungnsstekt kassler , potatis och mimosasallad och till efterrätt hade vi glass till småbarnens förtjusning. Vädret var ju som sagt var helt underbart så jag, Netha och de tre yngsta barnbarnen tog en promenad innan vi fikade ute.


Micke ....mätt och belåten efter middagen.


På påskaftons kväll var vi som vanligt bjudna till Valunda där vi fick en massa god mat och även hemgjorda tårtor.Micke och Netha hade gjort varsin tårta men jag tog tyvärr inga kort på dom men Micke hade gjort en avlång tårta med grön marsipan och Netha hade gjort en gräddtårta.

*************************

På påskdagen var det solbad som gällde.....riktigt skönt att bara sitta och slöa i solen.

****************************

Annandagen var det inget särskilt på programmet mer än att mamma var här på eftermiddagen. Tyvärr visade inte solen sej så vi satt inte ute som var planerat.






Mina två älsta barnbarn......Jimmy till vänster och älsta barnbarnet Johan till höger. Jimmy blir 15 år i augusti och Johan fyllde 19 år den 5 Januari.

Av ♥ Monica ♥ - 13 april 2009 10:37

Nu är det snart slut på denna påskhelgen som har varit så härlig och varm. Tänk att kunna sitta ute i solen och tycka att det börjar bli lite väl varmt efter någon timme och då är det bara i mitten på april.


*****************************

Göran åkte till stugan före klockan nio idag så jag är ensam hemma här på förmiddagen. Jag skulle följt med men så skulle det komma så många dit idag och då avstod jag. Det blir så rörigt om det är för många som ska greja....ju mer kockar desto sämre soppa heter det ju, och det stämmer allt bra det.


**********************************

Igår kväll roade jag mej med att skicka ett sms till 118118 med frågan  vem violett i gökboet är......svaret jag fick löd så här: Hejsan! Vi på eniro tror att Violett är en kvinna i sina bästa år som gillar att kolla på lets´dance och umgås med sina väninnor! På somrarna älskar hon att sola & bada.

Det stämmer ju ganska bra, men det här med att bada på sommaren stämmer dåligt....badkruka som jag är.

Prova ni också att sms:a 118118 och fråga vem  DU är.....SKRIV GÄRNA VAD NI FÅR FÖR SVAR I ERA BLOGGAR.


Nu önskar jag alla en fortsatt trevlig annandag påsk!



Av ♥ Monica ♥ - 12 april 2009 12:18

Nu har vi denna dagen  och i morgon kvar av årets påskfirande som har varit helt underbart vädermässigt, men mitt bloggande blir kort idag för jag ska gå ut och njuta av ännu en dag med sol och värme. Foton och vad jag har gjort under min påskhelg kommer i morgon.


Sätter in ett par foton av den fina orkidén jag fick av min vän Birgitta när jag fyllde år häromdan.


Stora lila blommor är det på denna orkidén




Hoppas den blommar riktigt länge


Nu önskar jag alla bloggisar en skön påskdag!

Av ♥ Monica ♥ - 10 april 2009 17:44

Datorn finns även på Blåkulla så jag skriver en liten hälsning häruppifrån till dom som inte åkte hit igår.....även ni som fortfarande är här läser väl detta så jag vinkar till er...*vink...vink*



Av ♥ Monica ♥ - 9 april 2009 19:23

Nu är det dags att fara iväg till Blåkulla. Resenärskan är redan där och kommer att hälsa alla välkomna med lite godsaker. Jag tar vägen över E-Tuna och Ö-Sund för att ta sällskap med ett par bloggvänner. Nu är katten putsad och klar och kvasten är även den klar för avfärd.


Tjohoooooooo, nu bär det iväg!


Vi hörs när jag återkommer från Blåkulleresan......

Av ♥ Monica ♥ - 8 april 2009 16:27

I morgon bär det av till Blåkulla och jag hoppas att jag träffar många bloggisar där. Om någon vill ha sällskap så är det bara att skriva det på en kommentar.

Påskstädandet är avslutat och nu kan jag bara slappa om jag har lust.


Ta gärna en slick glass innan du går!


Ha en bra fortsättning på denna dymmelonsdag!

Av ♥ Monica ♥ - 7 april 2009 16:40

Idag har jag dammat och lagt på påskdukar så nu är det bara golven som ska dammsugas och torkas innan påskfirandet tar sin början. Alla tuppar,kycklingar och hönor ska ju upp också förstås och lite påskgodis får man väl inköpa också till barnbarnen när dom kommer på långfredagen.

Snart är det tv-soffan som gäller några timmar, men jag ska väl botanisera lite på både facebook och några andra ställen härinne ...... jag är ju medlem på mer än jag egentligen hinner med.


Ha en trevlig kväll alla bloggisar!


Det var här vi satt och fikade i lördags, men då var det ingen is på sjön och inga gamla stolar och bord som stod/låg där och skräpade!

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Skapa flashcards