♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under juni 2009

Av ♥ Monica ♥ - 17 juni 2009 19:01

.......som Rickard var på tandregleringen i Jönköping. Nu efter 7 år är mellanrummet som han hade mellan framtänderna i överkäken helt okej. Han har haft tandställning och någon slags båge plus en skena som han har haft på nätterna så det har tagit sin lilla tid, men huvudsaken är ju att tänderna sitter som dom ska nu.....det har ju inte kostat något som tur är och lite resepengar har det ju blivit också, men det är dom sparsamma med så det har ju inte täckt resorna eftersom det är nästan fem mil enkel resa. På hemvägen svängde vi in till Mullsjö och gjorde några ärenden.Jaa, jag var med som resesällskap som vanligt, för det är ju inte så roligt att sitta och åka själv tio mil.

****************************

Idag har det varit varmt och skönt ute, men det skulle visst kunna komma någon regnskur ikväll, men här ser det inte ut som det blir något regn i alla fall för himlen är blå och fin och solen lyser så fint. Tänk om vi kunde få sånt här väder på fredag.....kan ju alltid hoppas!

*********************

Jag har varit hos frissan på förmiddagen och klippt mej och färgat håret så nu ser man ut som folk igen.


HÖRS I MORGON!

Av ♥ Monica ♥ - 16 juni 2009 17:36

Idag har jag bytt gardin i finrummet. Jag köpte en ny gardin dit för ett tag sen och nu får den sitta uppe till advent då det är dags att sätta upp en ren och fräsch gardin igen.Tiden går fort även om man tycker att det är väldigt länge till det blir advent.

**************************

Lite varmare ute idag och växlande molnighet, men solen visar sej emellanåt också.


*******************

Snart är det dags att sätta sej vid tv:n ett par timmar.....


HA EN BRA KVÄLL ALLA BLOGGISAR OCH ÖVRIGA LÄSARE!




Av ♥ Monica ♥ - 15 juni 2009 16:37

Jag börjar få rutin på trädgårdsarbete......på förmiddagen var jag och mamma på kyrkogårdarna och planterade sommarblommor.Jag planterade och mamma pekade med käppen var jag skulle sätta blommorna på *hennes* gravar och det blev så bra och hon var belåten när vi styrde kosan hemåt igen.Jag fick några blommor över som jag har planterat ut i vår trädgård i eftermiddag.

**********************************

Solen skiner, men tyvärr blåser det lite kyligt.Meteorologerna hotar visst med dåligt väder till midsommar, men dom har ju haft fel förr, så varför skulle dom ha rätt nu.


Ha en bra och trevlig kväll.....BYE BYE!


Av ♥ Monica ♥ - 14 juni 2009 20:36

Inget speciellt på programmet idag. Vi har varit hemma hela dagen, lite ovanligt för oss som brukar vara ute på alltid något när det är helg, men idag har vi grejat i trädgården och även jag gjorde lite nytta där för ovanlighetens skull.....jag rensade en stor rabatt på framsidan och sen luckrade jag i gavellandet. Tyvärr luckrade jag upp dillfröna också som min äkta hälft hade sått för en vecka sen, men han sa att det gjorde inget...snäll som han är.

**************************

Nää,  jag var inte på Ekåsen igår, däremot var mina tre söner där som vanligt när det är Labbås cruisers som ordnar med denna årliga fest.Det hade varit trevligt sa yngste sonen som var här för en stund sen.

***********************************

Vädret har varit skapligt med en del solglimtar, men det kom även ett par rejäla regnskurar i eftermiddag. Temperaturen orkade i alla fall upp till drygt 20 grader så det har varit riktigt behagligt.


ÖNSKAR ALLA BLOGGISAR EN GOD NATTSÖMN!

Av ♥ Monica ♥ - 13 juni 2009 17:49

Idag tog jag en promenad till min mor på förmiddagen eftersom gubben min var hos henne och klippte gräset med röjsåg ovanför stenpartiet....eller den så kallade parken.När han var klar med det bjöd hon på kaffe med dopp.Vi gick elljusspåret lite senare sen när vi kom hem och för en stund sen åt vi middag. Idag grillade vi kotletter och till det åt vi pommes frites, bearnaisesås och en sallad gjord på isbergssallad och tomater.

**************************

Det känns lite konstigt idag när jag tänker på att Mia har rest upp till sin kille i Gästrikland och i nästa vecka följer hon troligtvis med honom till Norge för att jobba där i sommar och då kommer hon inte hem förrän i slutet på juli eller början på augusti, men jag har önskat henne lycka till i alla fall och jag hoppas att hon får det bra på alla vis om hon nu stannar där så länge, men det får vi se.

**********************'

Regnet har hållit sej borta hela dagen och solen gör några tappra försök att visa sej men det lyckas dåligt, men jag hoppas att det blir regnfritt även ikväll när Labbås cruisers har sin årliga fest på Ekåsen.


ÖNSKAR ALLA EN TREVLIG LÖRDAGKVÄLL!

Av ♥ Monica ♥ - 12 juni 2009 17:27

I går kväll klockan sex var det skolavslutning i Kinnarpshallen och jag var där eftersom mitt barnbarn gick ur 8:an. Jag brukar följa med sonhustrun varje år på någon av barnens avslutningar och de två senaste åren har det blivit Kinnarp eftersom det passar med tiden. Michaela gick ur 3:an i dag och det var avslutning redan klockan nio i Åsarps kyrka och då var jag ju på jobbet.

När vi kom tillbaka till Valunda i går kväll bjöds det på kaffe och hembakad tårta. Det var bara Michaela som var med på Jimmys avslutning, de tre småkillarna var hemma med Micke, Johan och Göran.Det blir lite jobbigt att ha med en 5-åring, en 4-åring och en 2-åring på såna tillställningar.


Lillkillen Emil roade sej med att hoppa på studsmattan en stund i går eftermiddag....


Så här fin skjorta hade Jimmy på sin skolavslutning.....


************************************

Idag vaknade jag av ett riktigt ruskväder.....regn och blåst och det har hållit på hela dagen, tror vi har fått 20 millimeter regn.Hoppas att det har regnat över till midsommar så det blir fint väder då när man ska åka till Gravsjö på eftermiddagen och dansa kring midsommarstången i Halleberg.


HA EN TREVLIG KVÄLL!

Av ♥ Monica ♥ - 10 juni 2009 16:52

.....eller är det inte så man brukar säja?

 Hur som helst så kom det regn i natt ...... hela dagen har regnet hängt i luften, men det har inte kommit något.Jag visste inte om jag skulle ta med paraply när jag tog en promenad på förmiddagen, men jag struntade i det.....släpa på ett paraply om man inte behöver är ju onödigt. Efter den välbehövliga och sköna promenaden har jag strukit lite tvätt, suttit vid datorn naturligtvis och så var det ju matlagning frampå eftermiddagen också. Nu är dagens sysslor klara och jag kan bara göra vad som faller mej in....riktigt skönt, så det blir tv och dator resten av dagen.Lite fika också vid tv:n när *halv åtta hos mej*  är,som för övrigt  går i repris, men det tål att tittas på igen för det är ett mysigt program och denna veckan är det från Jönköping.

Jag ringde till Mias mamma också efter halv tolv-nyheterna för då kom det ett meddelande på Radio Skaraborg att den gatan som hon bor på i Labbås var avstängd eftersom det var någon brand där det fanns gasoltuber som kunde explodera, men hon hade nyss varit ute men hon märkte inget och bilarna åkte på gatan som vanligt. Jag sa till henne att jag var tvungen att ringa och höra så att hon inte hade flugit i luften...då skrattade hon gott.

Någon som INTE skrattar gott är nog den som fick sluta på Kongsberg i höstas och nu har fått telefonsamtal om att komma dit och jobba i sommar när andra har semester.....fult gjort egentligen, men det är ju jobb det gäller och då vill det till att folk som blir kallade kommer, annars dras ju A-kassepengarna in, men ett lite fult förfaringssätt är det allt.Jag vet en tjej som fått jobb  i en affär i sommar som nu blev kallad att jobba hela sommaren på sin gamla arbetsplats och hon kan inte tacka nej för då blir hon avskriven på listan för att komma tillbaka och jobba om och när det skulle vara så att dom återanställer folk igen.Jobb ska man ju inte tacka nej till, men när det är på lite *fula* grunder så reagerar man ju negativt.


Nog om detta!




Basta kvarn....Blidsberg


ÖNSKAR ALLA BLOGGVÄNNER OCH ÖVRIGA LÄSARE EN SKÖN KVÄLL!


Av ♥ Monica ♥ - 9 juni 2009 15:54

Precis som rubriken säjer så har jag inte så mycket att blogga om idag.....vädret kan jag ju skriva om....  det är riktigt fint och soligt ute nu så jag får nog gå ut och njuta en stund.


Nu blommar vallmon....


......och doftpionen har över 40 knoppar (detta fotot är från förra sommaren)


HA EN TREVLIG FORTSÄTTNING PÅ DENNA TISDAGEN!

HÖRS I MORGON IGEN!


Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards