♥  Välkommen till gökboet ♥

Direktlänk till inlägg 31 juli 2009

Regn och blåst denna fredag

Av ♥ Monica ♥ - 31 juli 2009 16:07

Idag är det inget vidare semesterväder precis, regnar och blåser. På förmiddagen var jag och handlade till både mamma och oss, sen satt jag hos henne och pratade en timme när jag lämnade hennes varor. Min goe gubbe städade under tiden som jag var borta och när jag kom hem tog vi en tur till TIDAHOLM och köpte hamburgare och mos på Rossis gatukök, där man får så mycket mos att man inte orkar äta upp allt. Sen åkte vi vidare till antikt och loppis i ACKLINGAKORSET, men vi köpte inget där. När vi kom hem kokade jag några ägg som vi ska ha på våra tekakor ikväll när vi sitter vid tv:n.



Herrarna i Tallåsen har kommit hem från ÖLAND nu i eftermiddag och på måndag börjar dom jobba igen efter sina fyra semesterveckor.....tiden går fort.Vi har en vecka kvar på vår semester och på måndag ska vi ut och åka ihop med *moster* och hennes älste son....hoppas på bra väder!

  Nu ska jag läsa lite tror jag innan det är dags för lite tv-tittande!



 
 
lillis

lillis

31 juli 2009 17:50

Här har det oxå blåst men än så länge har det inte kommit något regn
Önskar dig en bra kväll
Kramen

http://danslillis

 
Medresenärskan

Medresenärskan

31 juli 2009 18:36

Det är snällt att ta med en gammal moster ut. Vare sig hon bor på hemmet eller i en pensionärslägenhet så brukar det ju inte hända så mycket så det förstår jag att det blir en upplevelse för henne. Som sagt, det är snällt av er .... man glömmer så lätt bort de gamla.
Ha det gott !!!

http://medresenarskan.bloggagratis.se

 
Berith

Berith

31 juli 2009 19:53

Hittade hit genom Medresenärskans blogg ...vilken trevlig blogg =)
Hoppas ni får fint väder och en trevlig dag då ni ska ut på en tur med moster .
Det kommer hon att uppskatta , moster din =)

Ha en trevlig kväll och sov gott då det är dax !
Kram =)

http://maxmax.bloggagratis.se

 
Dante

Dante

31 juli 2009 20:18

Här blev det också köpemat idag. Vi tyade inte ge oss i kast med att laga middag efter en hel dags röjande i källaren, packande av släp och vårt "missöde" på soptippen...

Det blev pizza och kebab i bröd för oss.

http://dante.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

31 juli 2009 23:28

Ja i dag har det varit ett bedrövligt väder, det värsta regnvädret med vindar under hela sommaren. Synd på alla som nu har gjort slut på sin semester.
Kramiz

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mostern

1 augusti 2009 10:20

Ja visst är det snällt att ta sig an de gamla men denna *moster* är väl inte så lastgammal. Inte bor hon väl på hemmet heller. Moster är hon ju flera gånger om men inte till dig väl?
Ska vi avslöja att *moster* är en svägerska och vi får skylla på käre bror som gett mig namnet!

 
Ingen bild

Medresenärska

1 augusti 2009 12:21

Är det käre bror som gett Moster namnet så tycker jag att hon ska heta "Broster". Då får ju han också vara med på ett hörn. Ja det kan bli hur dumt som helst ... för hade du Monica hittat på det hade det blivit Monster.
Nää, nu vågar sig Medresenärska inte på något besök här mera för Resenärskas "korvspabehållare" har kokat upp i solskenet och kastar om bokstäverna så man kan få långa led av fiender. Hujedamej !!! Hur ska det nu sluta ???

 
Ingen bild

Mia

5 augusti 2009 15:37

gudars vad jag saknar rossismat, har sagt till eric att när vi kommer hem är det det första som jag ska äta:D.

Valgryta är något jag rekomenderar, eller ja, valkött över huvudtaget. Många tror att det ska smaka fisk men eftersom val är ett däggdjur så är det ett mört och väldigt gott kött :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ♥ Monica ♥ - 4 augusti 2016 17:18

Dags för en liten uppdatering här på bloggen.   Igår var vi i BASTA KVARN med BERNDT OCH CHRISTINA.....trevligt naturligtvis,men vi var omgivna av getingar och det var ju mindre trevligt. Idag har vi varit i KIVARP utanför HABO och fikat.....äv...

Av ♥ Monica ♥ - 2 augusti 2016 13:38

Halloj! Då var det tisdag och idag har vi varit i Jönköping en sväng.Vi har köpt nya persienner till sovrummet.......en viss liten kissekatt som heter SIGGE har gått illa åt dom gamla. Vi åt på RAGGMUNKEN och det blev raggmunk med fläsk och lingo...

Av ♥ Monica ♥ - 1 augusti 2016 10:17

Nu är vi hemma igen från vår semestervecka i Skåne.Vi har haft en bra vecka både vädermässigt och trevligt.Skåningarna är väldigt trevliga och tillmötesgående.Dom önskade alltid fortsatt trevlig dag när man hade handlat eller varit på restaurang,det ...

Av ♥ Monica ♥ - 22 juli 2016 10:48

Det är över tre år sen jag tog en bloggpaus och då trodde jag inte att pausen skulle bli så lång.Nu tänkte jag återuppta bloggandet,men kanske inte varje dag.Vi får se. I morgon blir det en semesterresa till Trelleborg så då blir det ett uppehåll n...

Av ♥ Monica ♥ - 16 juni 2013 20:52

   

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards