♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under juli 2009

Av ♥ Monica ♥ - 7 juli 2009 14:14

Idag är det 34 år sen min Thomas föddes......


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

Dasset på PARADISET målades av dagens födelsedagsbarn

*****************************

Sen säjer jag grattis till EDWARD OCH CHRISTIN som har varit gifta i 2 år idag.......

Med denna bukett gratulerar jag på 2-åriga bröllopsdagen...


***************************'

Åskan har mullrat på förmiddagen och en rejäl regnskur kom det också. Nu skiner solen och jag hoppas slippa mer åskknallar idag.

**********************

Jag sätter in ett fotografi på meddelandet som kommer upp på min sida när jag ska gå in på mina internetsidor.....tur att gubbens användarkonto fungerar så att jag kan blogga genom den tills Edward kommer hit och kollar vad det har blivit för fel.


Det är en suddig bild, men jag tror att det går att se vad det står


HA EN FORTSATT FIN TISDAG.....BYE BYE!



Av ♥ Monica ♥ - 6 juli 2009 13:50

Idag är det sol en stund och regn och åska i nästa stund. Annars är läget under kontroll. Efter avslutat arbete åkte jag till Landhs konditori för att lämna lite beställda grejer från oriflame till fikaägarens föräldrar. När jag kom dit bjöd *mamma Alzén* mej på te och skinkbaguett och vi satt vid bordet i två timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Även *pappa Alzén* anslöt sej en stund med kaffe och bulle. Dom är så trevliga och sociala så det är så roligt att träffa dom och prata bort en stund.När jag skulle åka hem fick jag med en påse med  kanelbullar och brysselkex till vårt kvällskaffe.....verkligen uppskattat!

***********************

Lagom till att gubben kom hem på rast började det åska och regna, men nu har jag inte hört åskan på en stund så då passar jag på att blogga lite. Snart ska jag gå ut i köket och göra en ny maträtt....spännande värre!

*******************

Ikväll ska jag titta på *Lotta på Liseberg* i tv4.....hoppas att det inte blir mer åska utan man kan titta på tv ikväll.


HA DET GôTT ALLA BLOGGISAR......!

Av ♥ Monica ♥ - 5 juli 2009 14:50

..........och ingen liten sol som tittar fram idag. Några regnstänk har det kommit, men ingen riktig skur än i alla fall.

**********************

Bänken som har iordningsställts har kommit på plats på förmiddagen och nu har vi ätit middag.... grillade kotletter och pommes frites blev det idag, men vi satt inne vid köksbordet och åt för vädret tillåter ingen vistelse ute vid trädgårdsbordet denna eftermiddag tyvärr. Jag vill ha solen och den goa värmen tillbaka som vi har haft de senaste två veckorna.

**************************

Nu önskar jag alla en riktigt trevlig fortsättning på denna söndag!

Av ♥ Monica ♥ - 4 juli 2009 21:27

Idag har det varit marknad på Ekåsen. Thomas ringde redan strax efter nio och undrade om vi skulle dit....han åkte med oss dit upp och sen gick vi och kollade de olika marknadsstånden och träffade bekanta att prata med titt som tätt. Det var folk som jag inte hade sett på flera år och faktum är att många av dom hade blivit så gamla tyckte jag.....kanske jag har blivit det också fast man inte märker av det själv. Det blev inte en endaste liten pryl köpt för det fanns inget som jag behövde och jag tänkte som så att det är marknad både i Mullsjö i augusti och sen är det ju Adelöv den första torsdagen i september och i Adelöv brukar jag handla hej vilt. När vi hade sett oss mätta på utbudet knallarna hade åkte vi hem en sväng och drack lite vatten innan vi styrde kosan till Jönköping.....jaa, vi har air condition i bilen så det är behaglig temperatur som vi ställer in själva så det blir lagom temperatur. När vi uträttat våra ärenden i stan så åt i middag på Shanghai....fyra små rätter tog vi alla tre och det smakade jättegott.

**********************'

Ikväll har vi varit vid stugan en sväng och sen tog vi med *Gustens* släpkärra hem och lastade på en soffa  som vi ska köra ner till stugan i morgon. Ingen var hemma där för dom har varit på bröllop idag.


GRATTIS TILL DE NYGIFTA.....MÅ LYCKA OCH VÄLGÅNG FÖLJA DOM HELA LIVET!

Önskar alla bloggisar en angenäm natt med god sömn!

Av ♥ Monica ♥ - 3 juli 2009 13:39

Den här veckan har verkligen varit händelserik i flera avseenden.....den har varit som en äkta dokusåpa med intriger och jä**skap orsakade av folk som tänker med röven i stället för med huvudet, men det har ändå varit till fördel för ett stort antal personer och vi är så nöjda och belåtna *myser gott*......

********************************'

Värmen håller sitt stadiga grepp om oss och just nu är det väldigt kvavt och 28 grader varmt, men det har börjat blåsa så det luftar ganska bra på så vis. Jag funderar på om jag ska ta fram dammsugaren och gå ett varv  med den, men tror jag väntar för det svalnar väl av kanske till kvällen.

************************'

I morgon är det marknad på Ekåsen så då får man väl åka dit en sväng och se vad knallarna har att sälja......hörde att det är 65 knallar i år, inte så många, men det är ju marknad i Axvall utanför Skara också och den drar mer folk än vår marknad här.

**************************

Nu blommar det rikligt i vår trädgård och ligustersyrénen gubben fick när han fyllde 50 år börjar slå ut nu, men även våra penséer är fina än trots att dom planterades i krukorna i mars månad....


Detta fotot tog jag igår på penséerna som är inne på fjärde månaden nu med sin blommning .........väldigt tacksamma blommor som blommar hela våren och sommaren

*************************'

Ha en bra fortsättning på denna fredag..... 



Av ♥ Monica ♥ - 2 juli 2009 13:49

.......när denna välsjungande tjej sjöng i bingolotto.

 Lyssna och njut!

Av ♥ Monica ♥ - 1 juli 2009 17:36

Idag har vi fått regn....mycket välbehövligt. Åskan dundrade på ganska bra några gånger också, men nu är det fint väder ute igen.Jag har inget speciellt att blogga om just nu så jag avslutar för idag och önskar alla en riktigt trevlig kväll.....


BYE...BYE!

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards