♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under december 2009

Av ♥ Monica ♥ - 5 december 2009 12:39

Klockan fyra i eftermiddag bjuder posten på julbord och i år är det på Sjöåkragården i Bankeryd. Hoppas att det blir trevligt.


Vädret är lika grått och mulet idag som det var igår med någon plusgrad. Jag har inte varit ute på promenad och det får nog vara för min del idag för jag har lite annat att pyssla med. Jag har slagit in födelsedagspresenten till Mia  .....skrivit order till oriflame och nu ska jag hänga upp tvätt.

Om en stund ska jag byta om och göra mej i ordning för att åka till Mullsjö och vidare därifrån ihop med några jobbarkompisar till Bankeryd och förhoppningsvis en trevlig och gemytlig stund.


När jag kommer hem ikväll ska jag titta på Dansbandskampen.


 

Jag tänder några ljus som lyser upp i det gråa vädret....


HA EN MYSIG LÖRDAG ALLA BLOGGVÄNNER!


Av ♥ Monica ♥ - 4 december 2009 17:32

Nu är det slut på det fina vädret, återigen är det mulet, disigt och gråkallt  


Vi har varit och veckohandlat idag och nu är det redan kväll....fredagkväll och idag köpte vi en påse grillchips som vi ska festa på vid tv:n senare. Det är högst sällan som vi köper chips så vi behöver inte ha dåligt samvete för det tycker jag.


Tack Ruth för ditt svar angående min fråga om IP nummer, du kan kolla på mina kommentarer, kommer inte ihåg vilken dag det var men det var nog i början på veckan och där ser du vad som står angående detta från en ung kille.


Nu säjer jag........ HEJ FÖR IDAG..... avslutar med ett passande foto.


god weekend  

Av ♥ Monica ♥ - 3 december 2009 12:42

Det är lika fint väder idag som det var igår och jag tog med mej ABBE ut på promenad när jag kom hem från jobbet.....idag åkte jag tåg eftersom gubben är ute och jagar och då har han bilen. Solen lyser från en klarblå och molnfri himmel och rimfrosten brer ut sin vita färg på landskapet......mycket vackert.


Jag ska städa lite i några lådor nu som jag inte har tittat i på länge, så det är hög tid att ta itu med det.Ett par garderober behöver också ses över så jag avslutar bloggandet för idag med ett foto från konditoriet jag besöker ibland när jag väntar på tåget efter jobbet.......


 

Fikastund på Landhs konditori.......min mamma till vänster på fotot i samspråk med Barbro Alzén som är mor till ägaren av konditoriet


HA DET SÅ GOTT ALLA BLOGGVÄNNER OCH ÖVRIGA SOM TITTAR IN PÅ MIN BLOGG!

Av ♥ Monica ♥ - 2 december 2009 15:51

Idag var det 10 minusgrader när jag åkte till jobbet, men sen frampå dagen blev det strålande sol   med en nästan klarblå himmel, rimfrost var det också så det har varit en fin vinterdag.

Utevistelsen blev riktigt trevlig när vädret var så fint.Vi gick i skogen ungefär en timme och sen åkte vi till Tallåsen och släppte in Abbe i hundgården en liten stund för att testa om han blev *ledsen* när han blev lämnad ensam, men idag gick det bättre än i måndags för då gnällde han så fort att han inte såg oss.Vi gick in till Thomas en sväng och kollade i fönstret hur Abbe betedde sej och efter en liten stund hämtade vi honom och åkte hem igen. Han blev väldigt glad när vi dök upp vid hundgården igen, men som sagt var så gick det lite bättre idag så han vänjer sej väl undan för undan och det är ju inte meningen att han ska vara där hela dagen när Rickard är på jobbet. Han får ju vara hos....det är så mysigt med både Sigge   och Abbe   och dom är så bra kompisar och ligger båda två och sover i Abbes bur stundtals.


Om några timmar är det* bönderna* på tv och jag väntar med spänning på hur det går ikväll......någon romans kanske är på gång...vem vet.


   


NU ÖNSKAR JAG ALLA GLADA BLOGGARE EN MYSIG KVÄLL!

Av ♥ Monica ♥ - 1 december 2009 17:08

......är denna välkända sång......nu tändas tusen juleljus.

Jag tycker att den passar bra att börja med för nu är det verkligen tusen och åter tusen ljus som lyser i fönstren överallt.


När jag åkte till jobbet i morse kom det lite små vita snöflingor och det är lite kallare nu än det har varit den sista tiden.Det var ingen snö som la sej så det är lika mörkt ute som det brukar vara.


Vår promenad idag har vi avverkat i FALLASKOGEN och ABBE sprang omkring som den värsta sprinterlöpare. Vi var ute och gick över stock och sten, mossa och sankmark i två timmar.....riktigt skönt för både fyrfota och tvåbenta individer. När vi kom hem smakade kaffet bra, jag fuskade även med en skorpa och en skiva sockerkaka som gubben min har bakat.


Nu är det snart dags att parkera sej vid tv:n och även tända adventsljuset för den 1 december.


HA EN SKÖN OCH MYSIG KVÄLL ALLA BLOGGVÄNNER!




Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards