♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under januari 2010

Av ♥ Monica ♥ - 8 januari 2010 13:23

............utdelning av veckans ros.......som går till min bloggvän heavenladyn. Jag lärde känna henne 2004 genom blip och har även haft äran att träffa henne i verkliga livet, en helt underbar tjej som verkligen är värd att uppmärksammas lite extra.


 

Varsågod min vän.....min motivering till utmärkelsen är: varit rökfri i 7 veckor, det tycker jag är bra av en person som har rökt i många år och nu har beslutat att bli rökfri......sen har hon haft ett mycket jobbigt år bakom sej med sjukdomar och dödsfall.


*********************************

Idag var det ännu kallare på morgonen än det har varit förut i veckan...19 minusgrader när jag var ute och körde postbilen. Nu skiner solen från en klarblå himmel, men lite väl kallt för att jag ska tycka att det är behagligt att vara ute. Blev bara en kort promenad med Abbe för en stund sen.


Ikväll börjar Let´s dance.......jag längtar redan !!


HA DET SÅ BRA ALLA TREVLIGA BLOGGVÄNNER !

Av ♥ Monica ♥ - 7 januari 2010 12:46

Ja gott folk, vintern och kylan har tagit sitt grepp om oss och det verkar inte som det ska bli varmare än i alla fall. Man börjar nästan vänja sej vid att det ska vara mellan 10 och 12 minusgrader. När jag var ute och promenerade med Abbe tidigare på förmiddagen hade jag dubbla långbyxor på mej, då fryser jag inte, mössa har jag också när jag är ute trots att jag vantrivs med huvudbonad, men när det är kallt känns det skönt att ha något på huvudet.


Från köket kommer det en härlig arom, min gubbe håller som bäst på att steka fläsk och raggmunk......ska bli så gott!


Inget särskilt står på programmet i eftermiddag, kanske jag stryker tvätten som ligger på strykbrädan...annars tar jag det en annan dag  


HA EN BRA FORTSÄTTNING PÅ DENNA DAGEN !

Av ♥ Monica ♥ - 6 januari 2010 15:52

Gårdagskvällen var mycket trevlig. Johan blev uppvaktad med både presenter och pengar. Vi var 26 personer samlade och vi fick kaffe med hembakat ( mamma Netha hade bakat ) och även hembakad tårta. Allt smakade jättegott.

Sätter in några foton som jag tog.....


  Thomas och Micke.....hunden heter Cindy


  Johans moster Susanne smakar på fikabrödet......lillebror Martin på stolen drickandes saft........Johans mormor i grönt


  Glada miner......


  Ytterligare 3 gäster som trivdes......


  Thomas, Micke och Jimmy


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Idag har vi varit med Rickard på Ikea, han köpte bokhylla och CD- ställ. Vi var inne på Coop också innan vi åt middag på Dragon. Nu har vi varit hemma en stund och snart ska vi fika och titta på tv.


  skiner inte, men jag är   ändå !


Ha en mysig kväll alla bloggisar !


Av ♥ Monica ♥ - 5 januari 2010 11:17

.......föddes mitt älsta barnbarn, han är alltså 20 år idag. Ikväll ska vi åka till honom och gratulera, han har egen lägenhet i Åsarp, så detta blir det första kalaset hos Johan.


  Grattis JOHAN på din 20 - årsdag      


Min äkta hälft är i skogen idag och jagar ihop med sin svåger och brorson. Jag ska stryka lite tvätt om en stund och även laga till en köttfärssoppa till middag så småningom. Det kommer lite små lätta snöflingor ibland och det är 10 minusgrader, så kylan håller i sej.


 


HA EN BRA DAG!


Av ♥ Monica ♥ - 4 januari 2010 16:45

Första veckan på det nya året, för en gångs skull är det väder som stämmer in på årstiden, mycket snö och 4 -5 grader kallt.


Vi har varit i Falköping en sväng idag, sen åkte vi upp till Bredablick på Mösseberg och åt middag innan vi styrde kosan hemåt.


Som ni kanske kommer ihåg så skrev jag för ett tag sen att jag skulle ge veckans     till någon varje fredag när det nya året kom...nu är vi där och på fredag delar jag ut årets första ros. Vem det blir får ni fundera på, men det är en bloggare, så mycket kan jag avslöja redan nu   


Nu ska jag gå in på photoshop och göra om ett fotografi som kommer här i morgon på min blogg........tills dess


HA DET SÅ BRA ALLA BLOGGARE!

Av ♥ Monica ♥ - 3 januari 2010 12:14

Idag sätter jag in några nytagna foton  på min blogg


  Detta tog jag i går kväll från trappan.......


  Så här ser det ut just nu.....massor av snö


  I det röda huset är det dagis...eller förskola som det heter numera


  När Sigge och Abbe leker tar Sigge sin tillflykt under duken på köksbordet när han tycker att Abbe blir för våldsam


  Här firar Abbe nyårsafton....som tur var så reagerade han inte det minsta när fyrverkerierna smattrade vid tolvslaget


  Några av gästerna på nyårsafton 2009


Kallt som sjutton ute idag, och natten som var hade vi 20 minusgrader.Min äkta hälft är på Stråken och kollar mörtstugorna och laddar dom med nykokt gröt och jag ska strax förbereda middagen. I eftermiddag kommer min mor på besök några timmar, kvällen tillbringar jag väl som vanligt vid tv:n och datorn.


HA EN BRA SÖNDAG ALLA BLOGGARE !


Av ♥ Monica ♥ - 2 januari 2010 12:01

Oj vad snö det har vräkt ner det senaste dygnet, snöar fortfarande lite, men jag ser att himlen börjar bli vackert blå och solen lyser så smått......väldigt vackert måste jag erkänna, trots att jag egentligen inte gillar vinter och snö. Någon som gillar att springa i snön är Abbe, han vill gärna vara där det är som djupast och köra ner hela huvudet i snön.


Idag ska jag vara lat och beställa pizza på Greven till middag, det var ett tag sen vi åt det, så det kan vara gott. Annars blir det inte så mycket gjort denna lördagen  tror jag. Rickard kommer och hämtar Abbe så småningom, men han och Johan skulle åka in till stan en sväng nu på förmiddagen för Johan skulle köpa gardinstänger......det stundar ju en högtidsdag!!


Ikväll ska jag titta på *stjärnorna på slottet*...ett mysigt program tycker jag.


 

HA EN TREVLIG DAG ALLA BLOGGARE !

Av ♥ Monica ♥ - 1 januari 2010 15:45

Årets första dag och det har snöat hela dagen, mer eller mindre, inga stora flingor men det har allt kommit någon centimeter.

Vi har varit ute på skogspromenad med Thomas och Erika ett par timmar, sen fikade vi hos oss när vi kom tillbaka.

Nu har vi Abbe här eftersom Rickard skulle åka till Åsarp, så han ska vara här tills i morgon. Jag har varit ute på en liten promenad med Abbe och om en stund ska jag plocka ihop lite rester som vi ska äta till middag.

Klockan åtta ska jag se på dokumentären om bönderna, det ser jag fram emot.


 

HA EN TREVLIG FORTSÄTTNING PÅ ÅRETS FÖRSTA DAG !

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards