♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under mars 2010

Av ♥ Monica ♥ - 6 mars 2010 15:25

Efter sedvanliga morgonsysslor begav vi oss ner till Fallaskogen och gick en promenad.....fortsatte sedan till Rudolf där vi fick kaffe med gott dopp och en trevlig pratstund.

Ikväll klockan sex är vi bjudna till våra vänner Roland och Torild, ska bli så kul att träffa dom för det är ett tag sen nu.

Strålande   och blå himmel även denna dagen, kan väl knappast bli bättre en sån här dag när snön fortfarande ligger djup.


ÖNSKAR ALLA EN FORTSATT TREVLIG LÖRDAG!

Av ♥ Monica ♥ - 5 mars 2010 16:42

Idag fyller yngste sonen 22 år och ikväll ska vi fira honom......


Grattis Rickard på din födelsedag..


Rickard får även veckans ros.....


 

Vad passar bättre än ett hjärta med rosor till en fin och älskad son


 


Ha en trevlig kväll alla bloggvänner  Vi hörs i morgon.

Av ♥ Monica ♥ - 4 mars 2010 16:51

Har du blockerat någon IP adress på din blogg
Ja  

  17.6 %
Nej  

  58.8 %
Visste inte att det går  

  23.5 %

Totalt har 17 personer röstat.
Omröstningen startade 2010-01-21 15:37


Det var övervägande nej på denna frågan.
Måste säja att det är bra att kunna blockera IP-adresser vid tillfällen då det kommer dumma kommentarer från folk som inte har bättre innanför pannbenet än att skriva oförskämdheter. Jag har varit förskonad från det efter att ha blockerat några stycken...hoppas att jag slipper fler oförskämdheter, det jag tyckte var tråkigast var när jag fick kommentarer om Abbe ( Abbe är en hund )....går inte in på vad det var, men jag blev nästan chockad   av att läsa vad som stod. Jag godkände ju kommentarerna på min blogg innan dom publicerades en period i höstas på grund av olika orsaker och var tacksam att mina bloggvänner slapp läsa vad som skrevs ibland.....usch, ryser vid blotta tanken, men den tiden är förbi hoppas jag.
Nu får ni rösta på min nya omröstning....
HA EN SKÖN KVÄLL !

Av ♥ Monica ♥ - 3 mars 2010 18:29



  



Tack snälla  Berith för awarden.....


Denna fina award har jag fått av min bloggvän Berith.....


************************

Även denna dagen har bjudit på sol och blå himmel. Vi har varit ute och promenerat ihop med 3 vänner från Mullsjö  på förmiddagen.....en promenad på 4 kilometer.


I eftermiddag har jag och äkta hälften varit i Jönköping en sväng och shoppat lite.


Nu har vi varit hemma en stund och jag kollade e-posten när jag satte mej vid datorn, jag hade fått ett mail från min ungdomsvän som jag har berättat om här på bloggen  för någon vecka sen. Kul att vi har återupptagit kontakten med varann och nu ska det så förbli. Har vi fått tag på varann så ska vi också hålla kontakten har vi bestämt...tänk så mycket roligt vi hade. Jag ska återge lite från min dagbok någon dag framöver så får ni läsa lite om vad vi gjorde.


Nu önskar jag alla en trevlig kväll....vi hörs i morgon igen !

Av ♥ Monica ♥ - 2 mars 2010 16:36

Idag har vi ett underbart väder, sol och klarblå himmel . Att vädret kan skifta så från den ena dagen till den andra, med tanke på att det snöade och var ett riktigt skitväder igår.


Vi blev bjudna på semlor på jobbet i morse, det blev min frukost......semla och kaffe.


När jag hade bytt om tog jag Abbe med mej och promenerade upp till mamma med tvätt som jag hade tvättat åt henne. Göran tog bilen och diverse grejer att skotta snö med och åkte i förväg. När jag kom fram var han precis klar med skottningen och vi gick in och pratade med mamma en stund.

På vägen träffade jag ett trevligt par som var ute och åkte skidor. Mannen har bott här i byn i flera år, men det var första gången jag pratade med honom, en mycket trevlig man.....hans sambo var pratsam och trevlig även hon. Dom tyckte att Abbe var fin och dom klappade honom och det uppskattade han verkligen...han tar alla tillfällen i akt att bli klappad och kelad med.


För en stund sen kom sonen och hämtade Abbe och nu ska jag strax titta på förkväll, sen blir det god kväll och senare mästarnas mästare......mycket att titta på denna tisdagskväll.


  Snö...snö....snö i mängder


HA EN MYSIG KVÄLL !


Av ♥ Monica ♥ - 1 mars 2010 15:52

När jag kom upp i morse fick jag se att det snöade, blev väldigt snopen eftersom det skulle regna enligt metrologerna......det har snöat i stort sett hela dagen, men nu ser det ut att ha lugnat ner sej. jag tänker mest på Erika som ska åka 8 mil nu från jobbet och hem, men hon får väl ta det försiktigt. Det ska väl bli bättre väder i morgon med sol, lite kallare förstås men det är bara att acceptera. Jag hade ju önskat töväder fortsättningsvis men man kan inte få allt man önskar.

Denna dagen har det inte blivit så mycket gjort förutom jobb ett par timmar och matlagning...tvättat en maskin 60 graders tvätt och senare ikväll ska jag beställa från oriflame.Titta på tv också förstås och ta en titt på facebook måste jag ju göra, sen är nog denna första dagen i mars tillända.


 


Önskar alla en trevlig kväll !

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards