♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under augusti 2010

Av ♥ Monica ♥ - 23 augusti 2010 16:44

Idag säjer jag grattis till min mamma som har namnsdag......om en stund ska jag åka ner till henne med en chokladask.Jag köpte skinkbaguetter på Landhs innan jag åkte hem på förmiddagen, dom ska vi festa på med kaffe till.....precis som vi gjorde när vi packade och röjde inför hennes flyttning.Det där med att gratulera folk på namnsdagen har jag gjort ett antal år nu, en liten present blir det till mina barn, barnbarn,min man,mamma,mina båda svärdöttrar och Berndt och Christina och jag tror det är ganska uppskattat.


Idag har vi ett underbart väder,med andra ord som en riktig sommardag så vi har suttit på altan och ätit middag nu för en stund sen.


Ikväll börjar *Fångarna på fortet* och det ser jag fram emot......blir kul att se vilka som tävlar ikväll.


NU SÄJER JAG HEJ FÖR IDAG...VI HÖRS I MORGON IGEN!


 

Av ♥ Monica ♥ - 22 augusti 2010 14:23

Snart är denna helgen över och i morgon kan jag åka tåg till jobbet igen. Mitt morgontåg har ju inte gått nu i sommar, men nu när skolorna har börjat då sätter dom in de tågen som har varit indragna.

Hösten närmar sej med stormsteg,nio dagar till, sen börjar höstmånaden september.


Har inget speciellt att skriva om så jag sätter in några foton istället......


 

Här är det bus och lek.....

  Tycker om dej husse

 


  Fint besök av en tjej som jag inte hade sett sen hon nyss hade börjat skolan


NU SÄJER JAG HEJ FÖR DENNA GÅNGEN!

Av ♥ Monica ♥ - 21 augusti 2010 20:56

Tycker du att du får för lite kommentarer i din blogg
Ja  

  63.6 %
Nej  

  9.1 %
Bryr mej inte  

  27.3 %

Totalt har 11 personer röstat.
Omröstningen startade 2010-08-05 21:34



Som ni ser så är det hela 63,6% som tycker att dom får för lite kommentarer....kanske någon som vet med sej att hon/han läser många bloggar men kommenterar sällan eller aldrig......en liten ändring kanske vore på sin plats för det tar ju inte så lång tid att skriva en liten kommentar.


Nu finns det en ny fråga...rösta gärna!


Av ♥ Monica ♥ - 21 augusti 2010 13:00

Idag på förmiddagen har vi varit uppe i stan en sväng......ÖB,Lidl och Mössebergsbagarn besökte vi.Solen sken när vi åkte hemifrån men på väg upp till stan mötte vi regnet. Hade tur att det inte regnade när vi gick ur och i bilen vid de olika affärerna.


Om ett par timmar ska vi på födelsedagskalas för JIMMY OCH EMIL.Dom fyller inte år idag...JIMMY FYLLER DEN 24 OCH LILLE EMIL FYLLER DEN 29,men det passade bra idag att fira dom så jag återkommer till deras respektive dagar.


Nu ska jag läsa FT innan vi beger oss till Valunda......


tITTAR IN IGEN HÄR EFTERSOM.....


JAG BLEV INFORMERAD OM ATT DET


INTE GÅR ATT KOMMENTERA DETTA


BLOGGINLÄGGET...VET INTE VARFÖR!


HA EN BRA FORTSÄTTNING PÅ LÖRDAGEN!


Jag hade inte bockat i att man kunde


kommentera...ber så mycket om ursäkt,så


nu fungerar kommentarsrutan igen.


   

Av ♥ Monica ♥ - 20 augusti 2010 18:04

Nu är det ett tag sen jag delade med mej av det som står i vår lokaltidning FT......

I dagens tidning står det om Neo, killen som var med i uttagningen till melodifestivalen,han är ju från Åsarp, ett samhälle 2 mil utanför Falköping. I morgonkväll kommer han till Falköping och gör ett framträdande där.

En tjuv avbröt en gudstjänst för ett tag sen och det visade sej att en person stal en bil för en av kyrkobesökarna. Både bilen och tjuven påträffades dagen efter i Falköping.....Även skolstarten i nästa vecka uppmärksammas i dagens tidning.

En glädjande nyhet är att arbetslösheten i vår kommun minskar och det låter ju bra.

Det var lite om dagens nyheter.....läste häromdagen om en fotbollsspelare som blev avstängd från spel på grund av att han hade skrivit nervärderande om en domare och det visar på att man får passa sej vad man skriver, därför skriver jag aldrig något negativt om kändisar för det kan komma surt efter om det vill sej illa.Jag besöker en blogg vars innehavare hade en annan blogg för ett tag sen där hon skrev om sin läkare och det var någon *snäll person* som anonymt hade talat om detta för vederbörande läkare som gick in på bloggen och läste och det blev ett herrans liv.....till saken hör att bloggaren var sjukskriven sen ett par år, men läkaren ansåg att om hon kunde orka blogga och åka till Ikea och handla då var hon så frisk så att sjukskrivningen skulle dras in. Det stod till och med ett reportage i tidningen om detta och det som jag tyckte var mest förnedrande för bloggaren var att läkaren hade skrivt för hand längst ner på brevet hon skickade att det bara är att börja jobba heltid igen, eller hur? Så därför tror jag att man ska vara väldigt försiktig med vad man bloggar om.....ja, detta var en grej som jag tyckte passade att ta upp nu när jag läste om fotbollsspelaren.


Nu är bockjakten i full gång och *mina* jägare har just åkt till sina jaktmarker och jag ska sätta mej vid tv:n om en stund och avnjuta en räkbakelse och kaffe.


HA EN TREVLIG AFTON!


 

Av ♥ Monica ♥ - 19 augusti 2010 21:15

Sent omsider blev det ett blogginlägg även idag.....

Inget speciellt har hänt och dagen har gått på som det brukar, men jag och Rickard har varit i Skövde ikväll och köpt födelsedagspresent till lille Emil som snart fyller 3 år.Kalas blir det på lördag för både Emil och Jimmy eftersom dom fyller år med bara fem dagars mellanrum.


Sätter in några sommarfoton som avslutning idag.....


 

Detta är från Värmland när vi var på väg till Björbysätern...


Basta kvarn....fotot taget förra sommaren


  Våra vackra liljor från 2008......


NU ÖNSKAR JAG ALLA EN GOD NATT!    

Av ♥ Monica ♥ - 18 augusti 2010 17:14

Idag blir det inte något långt blogginlägg för jag ska strax promenera ner till min mamma och hjälpa henne att ta ner lite grejer till förrådet som hon inte ska ha uppe i lägenheten.


En dag utan regn och det är ju välkommet.....dagen har gått så fort idag så jag har inte hunnit med riktigt, men jag kom hem senare än vanligt eftersom jag gjorde en del ärende innan jag styrde kosan hemåt. Hämtade Abbe och promenerade hem med honom.....en sak som är tråkig är att folk inte tar upp efter sina hundar, det ligger hundskit en meter från den hundlatrinen som jag går förbi varje dag.....lathet eller är det besvärligt att böja på ryggen kanske, hur som helst tycker jag att det är dåligt av folk, hunden kan ju inte rå för att matte/husse är slarvig, men det stora flertalet tar alltid upp skiten, det är några få som inte gör det så man får inte dra alla hundägare över en kam.

Idag blev det en gnällblogg, men det brukar sällan vara det, men nu har jag fått sagt det jag har tänkt på länge.....


Nä, nu måste jag kila iväg......HA DET SÅ GOTT!

Av ♥ Monica ♥ - 17 augusti 2010 17:05

Idag liknar det rena hösten, småregnat hela dagen och blåser. Hoppas att vi får några sommardagar till innan det blir höst på riktigt. Det är ju inte kallt ute, det är en behaglig värme, men grått och mulet.....nog om vädret för det är inte lönt att gnälla över det för det blir som det blir ändå.


Jag har inte uträttat mycket idag sen jag kom hem från jobbet, suttit och läst, varit ute med Abbe, suttit vid datorn och sen har jag lagat middag förstås.....pastagratäng blev det idag.


Ikväll är det säsongsavslutning på allsång på Skansen och det måste jag titta på, även om det inte är som på Lasse Berghagens tid.


Nu har jag inget mer att förtälja idag....och det var inte mycket, men huvudsaken är att man *visar sej*tycker jag. Kanske jag har något roligt att skriva om i morgon...den som lever får se som det brukar sägas.



AVSLUTAR MED DENNA BILD PÅ EN RÖNN SOM JAG FOTADE FÖRRA ÅRET.....


HA EN BRA KVÄLL ALLA BLOGGARE!

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards