♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under september 2010

Av ♥ Monica ♥ - 12 september 2010 20:08

Gårdagskvällens program där Ingvar Oldsberg hade Kjell Bergqvist som gäst var helt suveränt bra. Denne skådespelare var så intressant att lyssna på.Hans båda flickor som han har ihop med Yvonne Ryding sjöng så fint för sin pappa att han blev väldigt rörd.Nu har det varit två intressanta personer i denna serien, undrar vem som kommer på lördag......spännande!


Idag åkte vi ner till blomsterlandet och köpte en låda med tolv stycken perenna ljung för 14:90 styck, billigt tycker jag.Köpte man mindre än tolv kostade dom 19:90 styck och det är också billigt för när dessa perenna ljung började säljas kostade dom ju omkring 35:- styck, men så är det ju alltid när det är något nytt.Värmen håller i sej och idag har vi haft 19 grader, kanske för att det är en mild höst som penséerna fortfarande blommar för fullt på vår baksida längst bort mot stenmuren, helt otroligt att dom kan blomma i ett halvår utan uppehåll ,det är massor av blommor fortfarande.Kanske det beror på att jag har en man som fullkomligt älskar att vara i trädgården och pyssla med våra blommor och växter.


Nu är det snart slut på denna helgen så jag säjer......


GOD NATT OCH SOV SÅ GOTT!


Av ♥ Monica ♥ - 11 september 2010 13:20

Detta datumet är för alltid förknippat med terrordådet i Amerika för nio år sen när flera flygplan flög rakt in i World trade center, en händelse somjag trodde var något skämt när dom sa det på radion för det var så osannolikt tyckte jag.


Idag är det blandad kompott när det gäller vädret, en stund regnar det och i nästa stund skiner solen, varmt och skönt är det i alla fall ute.


Om en timme ska vi hämta upp Thomas och Erika för vidare färd till en restaurang, en försenad förlovningsmiddag som äntligen blir av.


Någon av mina bloggvänner ville se ett nytaget kort på Sigge....


  Detta är precis nytaget, bara ett par timmar sen och Sigge ligger på strykbrädan och tar igen sej och han ligger där forfarande i skrivandets stund.


Ikväll ska jag se på här är ditt liv, blir intressant att se vem som kidnappas denna gången. Förra lördagen var det ju Lena Endre och det var väldigt intressant tyckte jag.


Nu ska jag snart byta om till något snyggare än vardagskläderna jag har på mej. Kan ju vara kul att klä upp sej lite när man ska ut och äta.


HA EN FORTSATT FIN LÖRDAG!


Av ♥ Monica ♥ - 10 september 2010 18:49

Då är det fredag igen.....lite småregnigt och elva grader ute.


I eftermiddag har vi varit i stan och köpt både doppresent och födelsedagspresent. Det är en hel del aktiviteter på gång nu i höst  Klockan drar sej mot tv-dags för min del så idag blir det ett miniinlägg här på min blogg.....men bättre lite skrivet än inget skrivet alls.


Ett särskilt tack till mina facebookvänner som tittar in här och skriver en liten kommentar.....jag tackar naturligtvis mina bloggvänner också,ni är guld värda ska ni veta allihop.


HA EN RIKTIGT TREVLIG KVÄLL ALLIHOPA SOM TITTAR IN HÄR!


 

Av ♥ Monica ♥ - 9 september 2010 17:06

Nu märker man att det är höst,det är en helt annan luft ute och löven börjar ändra färg både på björk och lönn.Höstens färger är vackra och det uppväger de mörka kvällarna och man kan tända ljus när man siter vid tv:n och tittar på idol och halv åtta hos mej. Jag märker att flera av mina bloggvänner och facebookvänner också tittar på de båda programmen så jag är inte ensam bland tonåringarna att titta på idol i alla fall, men de yngre tittar nog inte på halv åtta hos mej.Vädret visar sej från sin vackra sida även idag med sol.....riktigt skönt, men helgen blir nog inte så fin efter vad jag har hört.

Redan fredag i morgon,tiden springer iväg fort och snart börjar jaktsäsongen och då är mannen i huset i skogen så gott som varje helg,åtminstone på lördagarna.


Nu ska jag åka ner till mamma en sväng, men jag återkommer i morgon igen.


HA EN BRA KVÄLL ALLA VÄNNER SOM TITTAR IN HÄR!

Av ♥ Monica ♥ - 8 september 2010 17:21

Idag är det ett år sen vi hämtade hem vår lille SIGGE, den räddaste katt jag någonsin har haft i mitt hus, men efter en kort tid blev det en lugn och kelig kissekatt.


  Så här såg SIGGE ut när vi hade haft honom i 20 dagar.....


  .......och på valborgsmässoafton i år sitter han i hallen och kollar en mask som han just har kommit in med genom kattluckan.


Idag har Erika och jag varit i Jönköping, vi har bland annat varit på A6 och handlat oss lite nya höstkläder. Vi avslutade med middag på Dragon.....jag åt kålpudding och Erika åt spätta, mycket välsmakande var båda rätterna.


Snart är det dags att titta på tv ett par timmar.


HA EN SKÖN KVÄLL ALLA VÄNNER!

Av ♥ Monica ♥ - 7 september 2010 18:04

Idag började träffarna igen efter sommaruppehållet.....Falbygdens dragspelsklubb stod för underhållningen. Det var mycket besökare som vanligt. Gott kaffe, ostfralla och en kaka blev det också för 20:-.Jag hade sällskap med mamma och gick även med henne hem efteråt och var nere i förrådet och hämtade upp en låda med diverse grejer som hon ska gå igenom och se vad som ska vara kvar uppe i lägenheten.


Ett underbart höstväder har vi med sol och värme.....


Ikväll börjar idol och det ska jag se på även om jag inte hör till ungdomen längre, men jag gillar det programmet och då spelar det ingen roll om jag är 20 eller över 60 år.


HA EN FIN KVÄLL ALLA VÄNNER!


 

Av ♥ Monica ♥ - 6 september 2010 16:04

Idag är det ett år sen vi fick avliva vår 17-årige katt Fritte.Den dagen var en sorglig dag och jag tänker än idag på hur fin och personlig han var.Det dröjde länge innan jag kunde få in i skallen att Fritte inte fanns mera, han hade ju varit med oss i så många år.


Idag har det varit nästan 20 grader i skuggan och solen har visat sej några timmar i eftermiddag.


Ikväll är det säsongspremiär på halv åtta hos mej och det ser jag fram emot.Det börjar bli lite bra program nu när hösten kommer.....


Jag vet att jag har en del läsare/vänner från både blip och facebook och det vore roligt om ni ville skriva en liten kommentar ibland så jag vet när ni har varit här och hälsat på.....YRSLA OCH ELISABETH *vinkar* och säjer hej på er!


NU SÄJER JAG HEJ OCH TACK FÖR IDAG TILL ALLA VÄNLIGA SJÄLAR SOM TITTAR IN  ......avslutar med att tända ett ljus för FRITTE


   

Av ♥ Monica ♥ - 5 september 2010 20:39

Idag fick vi hastigt och lustigt bege oss ner till media markt och köpa nytt kylskåp eftersom vårt gamla kylskåp behagade lägga av. Vår snälle och hjälpsamme svåger följde med oss med sin släpkärra.Det nya kylskåpet är vi mycket belåtna med,det är av märket whirlpool.


En solig och fin söndag har vi haft och det ska visst bli fint hela nästa vecka har jag hört.

Jag ringde till Erika i eftermiddag och frågade om hon hade hört något från Thomas,det hade hon gjort och resan upp till Norrland hade gått bra.Nu får vi se hur det går med jaktlyckan för de fyra kompisarna när dom går ut och sätter sej på sina älgpass tidigt i morgon bitti.....önskar dom lycka till!


GOD NATT...HÖRS I MORGON IGEN!


 

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Skapa flashcards