♥  Välkommen till gökboet ♥

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2010

Torsdag.....

Av ♥ Monica ♥ - 21 oktober 2010 17:06

Jag gillar inte den här enirofärgen på bloggen, hoppas det snart är slut på det.Det var nästan att jag loggade ut direkt när jag fick se att det återigen var reklam för eniro och inte nog med det,det tar ju upp nästan en tredjedel av bloggen...nää,fy vad besviken jag blir.


Idag blev jag och Abbe halvt ihjälskrämda av en stor bjässe till hund som räckte ända upp till midjan på mej, den kom utrusande från en trädgård rakt på oss när vi gick på trottoaren men ägaren lovade mej att inte ha den lös ute hädanefter.Jag tycker inte om när det kommer hundar rusande mot mej...det sitter i än idag sen jag blev omkullvräkt och biten av en hund när jag var barn, sånt sitter i hela livet verkar det som.Annars har det varit en bra dag,lite kyligt ute förstås, men vi är ju snart inne i november så det är inget konstigt alls egentligen.


Ikväll ska jag se lyxfällan bland annat på tv, tackar min lyckliga stjärna för att jag inte är i samma situation som de medverkande i det programmet är, men jag anser att dom har sej själva att skylla.


 

Någon som kan gissa vad Abbe har i munnen?

Rätt svar kommer i morgon, men gissa på ni:)


AVSLUTAR MED ATT ÖNSKA MINA VÄNNER EN TREVLIG KVÄLL!

 
 
Ingen bild

Margaretha

21 oktober 2010 17:35

Tack för ditt rara inlägg i min blogg.
Fy vad hemskt med den stora hunden. Har man hund så ska man hålla koll på dom. Jag blir så irriterad på ägare som säger när hunden kommer emot folk,"Den är så snäll,den är inte farlig"! Vad hjälper det om någon är hundrädd. Det måste man respektera. Jag har haft hundar så jag förstår om inte alla gillar hundar.
Jag avstår nog från att gissa vad Abbe har i munnen. Tycker mig ana,men avstår ändå. Men det ska bli kul att få höra rätta svaret i morgon.
Ha en skön helg nu Monica.
Kram från Margaretha.

 
Ruth

Ruth

21 oktober 2010 19:24

Hatar Eniro även om vi klarar oss bra, synd om dom som har reklamen på sidan (vilket vi slipper) dom har även gula kluttar över flera ord i sina inlägg. Kan inte förstå vad som rör sig i huvudet som har sina hundar lösa ute när det inte finns ett säkert staket med grind, men är man lat så öppnar man bara dörren och hoppas det inte kommer någon. Tror att det Abbe har i sin munn är en mobil.
Kram vännen

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

22 oktober 2010 07:09

Tycker oxå illa om Eniros reklam. Fin bild på Abbe tror att han har någon pip leksak i munnen
Ha en bra dag
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Cina

Cina

22 oktober 2010 16:01

Jag tror att han har en mus i munnen!
Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ♥ Monica ♥ - 4 augusti 2016 17:18

Dags för en liten uppdatering här på bloggen.   Igår var vi i BASTA KVARN med BERNDT OCH CHRISTINA.....trevligt naturligtvis,men vi var omgivna av getingar och det var ju mindre trevligt. Idag har vi varit i KIVARP utanför HABO och fikat.....äv...

Av ♥ Monica ♥ - 2 augusti 2016 13:38

Halloj! Då var det tisdag och idag har vi varit i Jönköping en sväng.Vi har köpt nya persienner till sovrummet.......en viss liten kissekatt som heter SIGGE har gått illa åt dom gamla. Vi åt på RAGGMUNKEN och det blev raggmunk med fläsk och lingo...

Av ♥ Monica ♥ - 1 augusti 2016 10:17

Nu är vi hemma igen från vår semestervecka i Skåne.Vi har haft en bra vecka både vädermässigt och trevligt.Skåningarna är väldigt trevliga och tillmötesgående.Dom önskade alltid fortsatt trevlig dag när man hade handlat eller varit på restaurang,det ...

Av ♥ Monica ♥ - 22 juli 2016 10:48

Det är över tre år sen jag tog en bloggpaus och då trodde jag inte att pausen skulle bli så lång.Nu tänkte jag återuppta bloggandet,men kanske inte varje dag.Vi får se. I morgon blir det en semesterresa till Trelleborg så då blir det ett uppehåll n...

Av ♥ Monica ♥ - 16 juni 2013 20:52

   

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Skapa flashcards