♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under november 2010

Av ♥ Monica ♥ - 5 november 2010 18:31

Redan fredag, och i morgon är det helgdag så någon lördag har vi egentligen inte detta veckoslutet.


När jag åkte ner till affären och gjorde veckohandeln lyssnade jag på Magnus Uggla i P4. Han är så bra  som programledare och trevlig är han också tycker jag. Tänk att man kan ändra uppfattning om folk och då till det bättre.Jag ska erkänna att jag var inte förtjust i Magnus Uggla för ett antal år sen, men sen började jag läsa hans blogg och då ändrade jag uppfattning om honom.Nu vet jag inte om han bloggar, men lyssna på honom i radion är riktigt trevligt.Jag läser flera stycken bloggar som är mycket trevliga och som jag aldrig kommenterar,och jag länkar inte till dom heller, det är bloggare som inte använder sej av denna bloggplatsen....det finns ju en hel del andra att välja på men jag för min del håller mej till denna bloggplatsen,tycker den är bra på alla sätt.


Nu får vi se hur det går för *idolerna* ikväll.....min idol heter ANDREAS WEISE i alla fall det är då ett som är säkert, vilken sångröst den killen har  


Avslutar med att tända ett par ljus ikväll...



Ha en mysig kväll alla vänner! 

Av ♥ Monica ♥ - 4 november 2010 17:28

Jag har just varit i vår affär och hämtat ett paket från adlibris.......tre stycken böcker. *Tunna Skivor* : Siw Malmqvist.......*Varför gråter inte Emma* och *Från vaggan till deadline: Robert Gustavsson så nu har jag lite att läsa. Jag brukar ha med mej en bok och läsa när jag väntar på tåget....då går tiden lite fortare än om man bara ska sitta och vänta att tiden ska gå.


Idag var det även dags att besöka kyrkogårdarna och lägga gravdekorationer och sätta ljus på gravarna nu inför Alla helgons dag.


Tur att man inte är en offentlig person...nu är det kungens tur att bli uthängd i en bok. Troligvis är inte hälften sant av vad som står där, fy vad jag tycker illa om sånt skvaller...låt vårt kungahus vara ifred.Jag håller med Herman Lindqvist att detta är osmakligt.Jag hör till dom som tycker om kungahuset och jag vill inte ha president här i Sverige.


Nu är det tv-dags för mej snart, men jag ska titta in till några av mina bloggvänner innan jag sätter mej till ro framför tv:n.


HA EN RIKTIGT BRA KVÄLL ALLA VÄNNER OCH BEKANTA SOM KIKAR IN HÄR!

Av ♥ Monica ♥ - 3 november 2010 13:13

Idag är det ett riktigt busväder med sol en stund och regn i nästa stund, blåser kraftigt gör det också.Växlande väder med andra ord.

Hoppas att det håller upp när jag och Abbe   ska gå ut en runda om en stund.


Ikväll är det inflyttning hos bönderna.....hur ska det gå  denna säsongen tro? blir det svartsjuka och osämja kanske på en del gårdar....det återstår att se hur det blir med det.Berg flyttar in kommer efter bönderna, undrar vem hon ska besöka denna gången? Mycket på gång i tv just nu, synd bara att en del program sänds samtidigt och jag brukar aldrig titta på några repriser för antingen är dom dagtid eller sena kvällar och tittar på tv före klockan 17:00 det gör jag aldrig,det räcker att sitta några timmar på kvällen.Det finns folk som har på tv:n hela dagarna och det är upp till var och en naturligtvis och för många ensamma är det väl ett bra sällskap så jag ser absolut inte ner på det.


Tvättmaskinen surrar för fullt i tvättstugan och snart är det dags att hänga tvätt, men det får bli inomhus för någon tork är det inte ute nu även om det blåser, men visst är det bra att kunna hänga lite kläder på altan om det blir fullt i torkskåpet.......tänk så bra vi har det mot vad våra föräldrar hade det när dom fick stå och tvätta allt för hand....åtminstone gjorde min mamma det när jag var barn och vi hyrde uppe i Axtorp, när vi flyttade ner till huset då hade vi ju tvättstuga, men någon tvättmaskin fanns  inte då i mitten på -50-talet hos oss i alla fall.


Nähä, gott folk nu blir det till att göra lite nytta och inte sitta här vid datorn och lata sej!


HA EN RIKTIGT BRA FORTSÄTTNING PÅ DENNA DAGEN!

Av ♥ Monica ♥ - 2 november 2010 18:03

.....men jag blev inte blöt om skor och strumpor som dom sjunger i låten.Tur att det inte snöar i alla fall......ett evigt tjat om detta väder, men det är bra att kunna gå tillbaka och kolla från föregående år hur vädret var året innan.Däremot blir jag väldigt trött på programledarna i Radio Skaraborg som jämt och ständigt tjatar om vädret.....snöar det så är inte det bra och om det blåser är inte det bra heller...hur i hellskotta ska vädret vara för att dom ska vara nöjda egentligen?

Heder åt programledarna på Radio Jönköping, där tjatas det aldrig om hur vädret är och hur dom egentligen vill att det ska vara,nä dom är nog nöjda med vilket väder som helst tror jag.


Eftermiddagen har jag ägnat åt Träffpunkten, lika trevligt som vanligt.

Nu är jag mätt och belåten  så nu ska jag snart sätta mej vid tv:n och glo en stund.


HA EN TREVLIG KVÄLL ALLA VÄNNER HÄRINNE!

Av ♥ Monica ♥ - 1 november 2010 18:13

.......den ljuva September heter ju en sång som spelades ofta förr i tiden när man kom in i November.Om September var så ljuv vet jag väl inte, men nu är vi i alla fall inne i årets mörkaste månad.


Igår var vi bortbjudna på middag klockan 12:00 till Thomas svärföräldrar, mycket trevligt och god mat...kaffe med dopp lite senare på eftermiddagen.


I eftermiddag har jag haft besök av en bekant och vi har varit ute och promenerat.När vi kom hem igen smakade det bra med kaffe.


Nu är det snart dags för tv-soffan en stund och senare ikväll ska jag göra en beställning till oriflame, denna gången blev det en stor order, många som har beställt.


 

Tänder några ljus som lyser upp i mörkret.....


HA EN BRA KVÄLL ALLA GOA VÄNNER!

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards