♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under januari 2011

Av ♥ Monica ♥ - 14 januari 2011 14:48

Återigen är det fredag .....julen är bortstädad här i huset och allt går sin gilla gång.Nu är det bara till att vänta på den ljuvligaste tiden på hela året.....VÅREN.Varje årstid har väl sin tjusning förstås, men våren och sommaren är ju mina favoriter och årets semestervecka ska vi tillbringa på Gotland,denna härliga ö som vi har varit på två gånger förut......längtar verkligen dit och ser fram emot vecka 30.


Ikväll ska vi besöka Bjurbäcks kyrka ihop med våra vänner på Parkvägen,det är konsert där ikväll med ett gladjazzband  


Ett par foton får avsluta mitt inlägg idag....


  Här sitter fyra sjättedelar av mina barnbarn och festar på pizza i vårt kök


  Här har vi en gäst till som äter morötter, men han/hon får hålla sej utanför huset.


HA EN BRA FORTSÄTTNING PÅ DENNA FREDAGEN!


 


Av ♥ Monica ♥ - 13 januari 2011 15:52

Idag har jag återigen fått bevis på att en av mina vänner har ett hjärta av guld.....en underbart fin tjej som jag lärde känna genom BLIP 2003,tror jag det var.Rätta mej om jag har fel.Vi har haft kontakt sen dess genom både facebook,bloggen och vanliga mailen och vi har även träffats i riktiga livet när vi hade en klanträff på hösten 2005.Tjejen heter CARINA och finns här bland mina bloggvänner.Tack vare henne är min blogg så här fin nu. Jag skrev en kommentar på hennes blogg och berömde hur fint hon hade det och idag fick jag ett mail från henne att hon gärna hjälper mej att göra ett blogghuvud......TACK ÄLSKADE CINA FÖR HJÄLPEN  


Klockan är  fyra och det är inte mörkt ute än, nu märks det verkligen att dagarna har blivit längre och vi närmar oss våren.....

Det har varit en vacker vinterdag med lite sol nu i eftermiddag och det är -10 grader,lite för kallt tycker jag.


Jag ser att vi har fått ännu en ny funktion här på bloggen och det tackar jag för  får väl testa någon dag och se hur det fungerar.


NU SÄJER JAG TACK FÖR IDAG.....VI HÖRS!


 

Av ♥ Monica ♥ - 12 januari 2011 15:44

återigen har vi fått snö, när jag kom upp i morse snöade det för fullt, men när jag sparkade iväg till tåget hade det lugnat sej lite. Nu är det flera timmar sen snöandet upphörde.....jag kan väl inte påstå att jag jublar över denna snö precis, men man får vara tacksam över att det inte är som i Australien,stackars människor. Vi här i Sverige är så bortskämda...en del gnäller över sjukvården, men jag tror nog att vi har det bra egentligen över lag när det gäller det och det sjukhuset som vi tillhör(Ryhov) är jättebra, trevlig och tillmötesgående personal,även vårdcentralen som vi har 14 kilometer härifrån är bra så jag klagar inte.


Ett par vinterbilder passar väl bra en sån här dag tycker jag...


Varsågoda....


  den 12 december 2008 var det inte mycket snö här på vår baksida.....


  ......till skillnad mot den 25 november 2010


Nu ska jag göra en liten promenad till mina bloggvänner och se vad dom har för sej......HEJ SÅ LÄNGE,VI HÖRS I MORGON IGEN!

Av ♥ Monica ♥ - 10 januari 2011 16:28

Så skönt att det är vanliga veckor nu, julen och alla helgdagar är väl roliga, men man tröttnar på det och vet inte vad för dag det är ibland  

Jag har börjat att byta gardiner idag och ska väl byta någon till innan det är dags att parkera sej vid tv:n. Det är många bra program ikväll och alla sänds i tv4 med början halv åtta, sen sitter jag där till klockan blir tio, då är det dags att göra sej klar för nattens sömn så man orkar sparka iväg till tåget strax efter halv sju i morgon bitti.På tal om spark så var det tur att jag hade den i morse annars vet jag knappast hur jag skulle tagit mej ner till tåget, rena skridskoisen på trottoaren så då jag hade väl fått tagit mej fram krypandes på alla fyra 


Avslutar dagens blogginlägg med.... HEJ DÅ!


 

......och tänder ett ljus innnan jag stänger här för idag!

Av ♥ Monica ♥ - 9 januari 2011 15:00

Gårdagen blev mycket trevlig med barn och barnbarn. Maten smakade bra och alla var nöjda. De tre små och Michaela var med, Johan och Jimmy är ju så pass gamla nu så det är högst sällan som dom åker med när Micke och Netha är bortbjudna....dessutom har Jimmy tjej så han var hos henne igår kväll.


Idag har Rickard varit här och ätit middag, annars har vi inte så mycket för oss denna söndagen. Vädret är mulet och vi har töväder sen igår, skönt att det tar lite på all snö som vi har, men det är väldigt halt ute på gatorna här i byn. Jag tycker synd om mina kolleger på posten som ska köra på isiga vägar i morgon, jag minns hur det var när jag körde lantbrevbäring och det var skridskois på de flesta småvägar och det hände ju även att man kanade av vägen några gånger......  

Om jag kan ta sparken i morgon vet jag inte än, men jag tror det ska gå bra om det inte töar alltför mycket nu ikväll och inatt.


Avslutar med en liten uppmaning......var rädda om varann!


 




Av ♥ Monica ♥ - 7 januari 2011 16:59

Idag låg jag till kvart i åtta och drog mej eftersom jag hade kompledigt. Maken och tre andra killar åkte till sjön och fiskade.....dagens fångst blev 4 gäddor.


Jag åkte iväg till Ljungqvists och handlade.....det blev tre stora kassar med allehanda matvaror.


Nu har jag gjort tre stycken pajer.....1 västerbottenostpaj och 2 stycken purjo/baconpajer, de resterande 2 ska jag göra i morgon och det blir tacopajer.Det är skönt att ha gjort en del mat inför morgondagen då barn och barnbarn kommer.


Ikväll börjar lets´dance.....vad kul det ska bli  


 

Av ♥ Monica ♥ - 6 januari 2011 19:12

Nu är det snart slut på denna julen, det går fort men blir skönt att ta bort alla julsaker och byta ut julgardinerna mot de vanliga igen.


På förmiddagen var jag hos mamma ett par timmar när min man var och tittade till mörtstugorna. Det är meningen att det ska bli fiske i morgon, inte för min del förstås, det har jag inget intresse av.Jag ska åka och handla på förmiddagen och det blir en hel del inköp utöver veckohandeln eftersom barn och barnbarn kommer hit på lördag.....jag ska göra tre sorters paj, men barnbarnen vill hellre ha pizza så det ska vi beställa på *Greven* här i byn.


Vi har nyss druckit vårt kvällskaffe och ätit ett par ostmackor och min man tittar på sport just nu på tv, det är inget som intresserar mej nämnvärt så då passar jag på att sitta vid datorn en stund.


Vädret blev inte så dåligt som det var sagt, knappast ingen snö har kommit och det är jag tacksam för och morgondagen skulle bli fin hörde jag och som den optimist jag är så tror jag ju på det  


Nu avrundar jag med ett litet citat.....


GE VARJE DAG CHANSEN ATT BLI DEN BÄSTA I DITT LIV**


 

Av ♥ Monica ♥ - 5 januari 2011 21:48

Sprid detta vidare så dom får hem sin Sindy

Vårhund Sindy försvann torsdagen den 30/12-10 vid 17 tiden. Hon sågs senast springa i Hultafors på bron då en silver/grå/blå volvo stannat till vid henne. Det är osäkert om dem tog med Sindy i bilen eller inte.. Detta var runt 18 tiden samma kväll.
Antagligen har hon blivit skrämd av en smällare så att hon har sprungit iväg ifrån vårat hus. Vi har letat överallt, varit i kontakt med polisen, satt upp efterlysningar på internet och... i affärer m.m

Om Sindy:
Hon är en 4 årig renrasig Berner Sennen
Tattuering i örat
När hon försvann hade hon ett mörkbrunt läderhalsband med guldiga "nitar" på sig. Hon har ett litet överbett.
Om någon ser en hund som likar Sindy, ser en annons på internet eller i en butik m.m Om någon hör något eller vet något om den Volvon som stannade vid henne så snälla ring. Alla tips är viktiga!!
Vi behöver all hjälp vi kan få för att få tillbaka våran älskade tjej!
Vet inte hur vi ska klara oss utan henne!!

Vet du något, hör något eller har annan viktig information, ring vilken tid som helst på dygnet!
Sara Bengtsson 0763-053810
Fredrik Lindvall 0722-972496
Eller ring hem till oss på 033-295262
eller ring till polisen på 11414

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards