♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under februari 2011

Av ♥ Monica ♥ - 12 februari 2011 16:05

Snöovädret som vi hade igår slutade som tur var innan kvällen var slut.


Tyvärr åkte Andreas Weise ut ur lets´dance igår kväll,men någon åker ju ut varje gång och nu var det hans tur.Jag tycker att alla dansar lika bra så för min del har det ingen betydelse vem som blir vinnare denna säsongen,men nog hade det varit roligt om Weise hade fått vara med längre förstås,jag tycker han är så charmig och fin den killen.....dessutom dansar han bra.


Idag har jag varit hos mamma en sväng på förmiddagen när mannen i huset var iväg och fiskade.....han och två kompisar trotsade kylan ..... det var -19 grader,men dom hade bra med kläder på sej och så eldar dom och grillar korv så dom varken frös eller behövde vara hungriga.Endast en gädda blev det idag och vem som fick den förtäljer inte historien.


Rickard och Abbe promenerade hit i eftermiddag och vi fikade innan dom traskade hemåt igen.

Nu väntar jag på min äkta hälft som är ett ärende hos sin svåger ,han ska beställa pizza på hemvägen,det blir vår middag idag.


Ikväll tänker jag kolla på uttagningen till melodifestivalen,om det blir fler gånger som jag tittar återstår att se efter kvällens program.En del säjer att det var totalt kass förra lördagen.Då hade vi gäster så jag tittade ju inte på programmet då.


NU ÖNSKAR JAG MINA VÄNNER EN RIKTIGT TREVLIG AFTON!


 

Av ♥ Monica ♥ - 11 februari 2011 18:27

Idag har det snöat och blåst nåt alldeles förskräckligt,men nu har det lugnat ner sej.


Det första jag gjorde när jag kom upp i morse var att ringa till Micke(han börjar jobba klockan sex) och höra så att Netha hade kommit hem helskinnad från resan till Malung igår och det hade hon,men klockan var 00:30 när hon kom så det tog sin lilla tid.Det var väldigt dåligt väglag så hon kunde  inte köra så fort.Typiskt att det skulle vara så dåligt väder just den dagen.


Som vanligt när det är fredag så ska jag titta på lets´dance.....innan dess blir det kaffe och skinkbaguette.


HA EN TREVLIG KVÄLL ALLA NI SOM TITTAR IN HÄR!



Av ♥ Monica ♥ - 10 februari 2011 12:26

Ska det aldrig ta slut på detta snöandet? Det har snöat sen tidig morgon,men nu äntligen har det slutat....åtminstone just nu,men man vet aldrig när det börjar igen.

Jag hoppas att det har gått bra för sonhustrun att åka till Malung.Hennes brorson som blev knivhuggen till döds i Karlskrona den 18 januari begravs i Malungs kyrka idag klockan 13:00......vi tänker på er alla idag där uppe i Dalarna.


 

Tänder dessa ljus för Jonathan Bergström......må du vila i frid!


 


  *****************************************  


Av ♥ Monica ♥ - 9 februari 2011 13:22

Idag har vi en fin och solig dag här,solen värmer skönt och det är som gjort för en riktig långpromenad,men det blir det ingen för min del idag för snart är det dags att börja med middagen.....men innan dess blir det en liten promenad med Abbe.


Den nya datorn är snabb som tusan så nu slipper man sitta och vara arg för att det tar lång tid att komma in på sidorna,ibland hade jag nästan lust att slänga musen i väggen,men man har ju en spärr inbyggd i kroppen som säjer att så får man inte göra.


Senare idag ska jag åka ner till mamma en sväng och underhålla henne med lite prat,det tycker hon om.Hon vill gärna ha någon att prata med.


Halv åtta hos mej och Sveriges mästerkock får bli de tv-program som jag tittar på ikväll.....


HA EN BRA ONSDAG ALLA BLOGGARE.....


 

Av ♥ Monica ♥ - 8 februari 2011 18:40

Nu är den nya datorn installerad och klar.Vilken skillnad det är mot den gamla,går inte att jämföra,men den har vi ju haft i fem år så det är ju inte så konstigt.


I morse hade vi värsta snöovädret,det blåste och snöade när jag kom upp kvart i sex,däremot ösregnade det bara en halvtimme innan dess,konstigt väder vi har ibland.Redan innan jag slutade jobbet strax innan halv tio hade det slutat snöa och  solen sken,sen har vi haft en fin dag och riktigt skönt i solen.


I eftermiddag har jag varit på Träffpunkten,bingo stod på programmet denna veckan.Vinsten uteblev som vanligt,men vad gjorde det när man träffar trevliga människor att prata med i kaffepausen.Jag fick skjuts hem med mina vänner från Sjövik  


Nu är det snart dags att titta på tv ett par timmar....


 

Av ♥ Monica ♥ - 5 februari 2011 15:48

Idag är det skönast att hålla sej inne för det både regnar och blåser ute,dessutom tar det mer och mer på snön och det gillar jag.Däremot gillar jag inte att det är skridskobana på gatan här utanför,men jag har inte ute att göra,så det behöver jag inte ondgöra mej över,det är dessutom vatten ovanpå isen så man behöver sjöstövlar på fötterna.


Det blev Björn Ranelid som fick dansa färdigt i går kväll,inget att säja om det för någon åker ju ur varje fredag och nu blev det hans tur,men det kunde lika gärna blivit någon av de andra för jag tycker att alla är ungefär lika duktiga.Jag har en som jag håller lite extra på som jag hoppas klarar sej till finalen,men det vet man aldrig hur det går med det  men man kan ju alltid hoppas.....som en bekant sa en gång när jag berättade att jag hade träffat hennes svärmor som led av svår astma och lät som hon skulle dö vilken minut som helst.Det var ju inte precis så snällt sagt,men hon menade det kanske,vad vet jag.


Jag har grejat lite här idag inför kvällen, då ett par goda vänner till oss kommer hit.Jag har gjort en tonfisksallad som jag hoppas ska falla gästerna i smaken.Det är flera år sen jag gjorde den sortens sallad sist,men den är jättegod tycker jag.Lite bröd,smör,ost och skinka till så blir det nog en smaklig måltid,även om det inte är någon festmat precis.


Jag har ringt min vän från ungdomstiden som jag fick kontakt med för ganska snart ett år sen efter många år och hon och hennes man ska komma hit en kväll inom en snar framtid.....dom skulle kommit i höstas, men det gick den ena helgen efter den andra utan att det blev av,men nu ska det äntligen bli.


Ikväll börjar uttagningarna till eurovision song contest,men det blir inget tv-tittande för min del eftersom vi ska ha gäster och jag tycker inte att det programmet är så speciellt bra längre,annat var det på den tiden när Siw Malmqvist,Inger Berggren,Lill-Babs var med och sjöng så man hörde vad det var för något och inte bara en massa skrålande och konstigheter med folk som hoppar omkring på scenen med konstiga kläder som det brukar vara nu för tiden....nää,jag tror vi kommer att ha trevligare inne i finsoffan  med prat och skratt,som det brukar vara när vi träffas.


HA NU EN RIKTIGT MYSIG LÖRDAGSKVÄLL ALLA GOA VÄNNER!

Av ♥ Monica ♥ - 4 februari 2011 17:27

Då är det fredag igen,tycker att det är måndag och fredag väldigt ofta,men det är väl så att de dagarna som är emellan springer på i ilfart.


Vaknade till snöfall i morse och riktigt blåsigt,men snöandet slutade ganska fort frampå morgonkvisten,men blåser gör det fortfarande nu ikväll.

Jag har städat här i eftermiddag,lite mer noggrant än jag brukar eftersom vi ska ha ett par gäster här i morgon kväll.


Jag ringde till älste sonen tidigare idag och pratade en stund,det blir alltför sällan som vi ringer till varandra,men så är det nog för de flesta.Mitt ärende idag var om dom ville ha vår dator som vi ska koppla ur på måndag,när den nya datorn tar plats här istället.Han tackade ja till erbjudandet och det passar att dom får ta med den hem den 16 februari då vi träffas......det är en stor högtidsdag just den dagen,men det återkommer jag till då.


Ikväll är det som vanligt lets´dance och det missar jag inte.Ska det bli Alexandra som åker ur ikväll tro? Hon har ju fått dansa en andra gång varje fredag sen utslagningen började men hon har haft turen att få dansa vidare.


HA EN TREVLIG KVÄLL ALLA BLOGGISAR!

Av ♥ Monica ♥ - 3 februari 2011 12:07

Om en stund ska vi åka och köpa ny dator.....vi tycker det är dags nu efter att ha haft denna i 5 år.Vi ska även köpa oss en större skärm och det bestämde jag mej för när jag var i sonens lägenhet och använde hans dator med den stora skärmen som han har.Min gubbe hade inget emot det heller ,så det får bli en ny skärm också fastän vi har sagt att vi skulle behålla den här som vi har nu.Vi är inte sämre än att vi kan ändra oss.


Avslutar med ett litet citat -


POSITIVA MÄNNISKOR ÄR GLADA MÄNNISKOR.....


Bestämt så tror jag att jag tillhör den kategorin    







Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards