♥  Välkommen till gökboet ♥

Direktlänk till inlägg 29 juni 2011

Värmen fortsätter

Av ♥ Monica ♥ - 29 juni 2011 12:09

Återigen en varm och solig dag, natten har varit riktigt sval och skön i vårt sovrum eftersom vi har haft både fläkten igång och ett fönster öppet så jag har sovit gott.


Tyvärr är det lite för varmt för att sitta på altan så här mitt på dagen,det var i varmaste laget redan när jag åt frukost därute vid niotiden.Cykelturen ner till Tallåsen var riktigt skön,det fläktade gott,men sen var det hett för både mej och Abbe när vi promenerade hem och Abbe ligger under vår säng en stund då och då,det är väl lite svalare där antar jag.


Jag har dammat det ena skåpet i badrummet och det var välbehövligt,glasskåpet tar jag i morgon tror jag.Det blir ju dammigt även i de andra utrymmena i ett hus och badrummet är inget undantag.


När jag skakade av dammtrasan ute på trappan undrade jag vad det var för något som doftade så gudomligt gott och konstaterade att det är ligustersyrénen som börjar slå ut i blom nu.Jag ska ta ett foto så att ni får se hur fin den är nu.Det blir snart 5 år sen min man fick den när han fyllde år.


Idag ska jag grilla kött till middag och till det blir det pommes frites och lite andra tillbehör.


En liten tur till min mor ska jag göra senare idag när middagen är avklarad,det blir cykeln som får ta mej dit,bilen får stå kvar i garaget en sån här fin dag........jaa,nu har ju maken den till jobbet förstås,men när han kommer hem får volvon åka in i garaget.


JAG ÖNSKAR EN TREVLIG FORTSÄTTNING PÅ DENNA SOLIGA OCH VARMA ONSDAGEN!

 
 
Maggan

Maggan

29 juni 2011 16:15

Ja det blev en lika varm och solig dag även denna dag. Jag håller mig i skuggan,för jag tål inte värmen riktigt så bra.Fläktar på inomhus också så där är det drägligt.
Hoppas vädret håller i sig. Det är ju så många som har semester nu,så man ska ju inte bara tänka på sig själv.
Kram min vän och ha det gott.

http://bloggplatsen

 
Ruth

Ruth

29 juni 2011 17:07

Jag är ego i denna värmen, sol väck, sol, väck, kan den inte lysa med välbehag så vill jag inte se den. Detta är helt olidligt, sitter med en sprayflaska med vatten och en fläkt emot mig, bara BH och trosor, tur inte jag får besök hehe, ingen rolig syn.
Kramen vännen !

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

29 juni 2011 19:12

Ja, idag har det varit hett ska väl bli svalare i morgon om det stämmer.
Hoppas att du får en trevlig stund tillsammans med din mor
Ha det gott
Kram på dig

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Cina

Cina

30 juni 2011 07:46

Ja det är hett som tusan finns ju tyvärr inget normalt längre endera regn o kallt annars 40 grader.
Hade man pool eller en sjö så vore det ju inga problem då kan man ju bada o svalka av sig lite.

Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ♥ Monica ♥ - 4 augusti 2016 17:18

Dags för en liten uppdatering här på bloggen.   Igår var vi i BASTA KVARN med BERNDT OCH CHRISTINA.....trevligt naturligtvis,men vi var omgivna av getingar och det var ju mindre trevligt. Idag har vi varit i KIVARP utanför HABO och fikat.....äv...

Av ♥ Monica ♥ - 2 augusti 2016 13:38

Halloj! Då var det tisdag och idag har vi varit i Jönköping en sväng.Vi har köpt nya persienner till sovrummet.......en viss liten kissekatt som heter SIGGE har gått illa åt dom gamla. Vi åt på RAGGMUNKEN och det blev raggmunk med fläsk och lingo...

Av ♥ Monica ♥ - 1 augusti 2016 10:17

Nu är vi hemma igen från vår semestervecka i Skåne.Vi har haft en bra vecka både vädermässigt och trevligt.Skåningarna är väldigt trevliga och tillmötesgående.Dom önskade alltid fortsatt trevlig dag när man hade handlat eller varit på restaurang,det ...

Av ♥ Monica ♥ - 22 juli 2016 10:48

Det är över tre år sen jag tog en bloggpaus och då trodde jag inte att pausen skulle bli så lång.Nu tänkte jag återuppta bloggandet,men kanske inte varje dag.Vi får se. I morgon blir det en semesterresa till Trelleborg så då blir det ett uppehåll n...

Av ♥ Monica ♥ - 16 juni 2013 20:52

   

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Skapa flashcards