♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under juli 2011

Av ♥ Monica ♥ - 5 juli 2011 21:45

I eftermiddag har jag varit på träffpunkten på sillfest.För 60;- fick vi äta så mycket vi bara orkade.......färskpotatis,sill,gräddfil,knäckebröd
,jordgubbar,grädde,kaffe och kaka.Allt smakade jättegott.


När jag hade skjutsat hem mamma som också var med på sillfesten åkte jag hem och bytte om för att följa med som sällskap när  Rickard klippte gräset hos dom tyska vännerna som har stuga utanför byn.


Klockan 20:00 var det så dags att bänka sej vid tv:n och titta på Allsången från Skansen.......MÅNS ZELMERLÖW är en jättebra programledare och nu är det roligt att se det programmet igen....bra artister och mycket allsång,precis som det ska vara.


Nu drar det sej mot sängdags så jag får nog hoppa över mina besök hos bloggvännerna ikväll!


GOD NATT ALLA GLADA BLOGGARE!


**************************************

Av ♥ Monica ♥ - 4 juli 2011 16:44

Idag har jag tagit några foton på Abbe......


När jag satt vid datorn tidigare idag vände jag mej om och fick se Abbe på väg in i tv-rummet med min ene gummistövel.......han ville inte gärna lämna den ifrån sej.  När jag hade ställt tillbaka min stövel så satt Abbe och spanade på.......  Sigges matskålar,han kan väl inte se dom ,men han vet att dom finns där......



Annars har det inte hänt så mycket idag.......jag lånade Thomas bil och åkte till apoteket på förmiddagen och det var tur att jag ingen brådska hade för det var fullknökat med folk där så det tog över en halvtimme innan jag kom därifrån.


Ikväll blir det till att parkera sej vid tv:n och titta på *Lotta på Liseberg*,hoppas det är lika bra idag som det var förra måndagen.


HA DET GOTT ALLA FINA BLOGGVÄNNER   

Av ♥ Monica ♥ - 3 juli 2011 20:27

Idag har det varit den årliga marknaden på Ekåsen.Vi tog oss en tur dit upp och kollade,men det är inte många knallar längre,tror det blir mindre för vart år.Nu skulle dom prova att ha marknaden på söndagen istället för lördag,men inte sjutton hjälpte det efter vad vi kunde se när vi var där.Inte mycket folk alls,så någon trängsel var det inte.Tänk vilken skillnad mot de första åren marknaden var,då var det trängsel så man knappt kom fram.Jag köpte mej en snygg vit tunika i alla fall för 149:-,sen tog jag lotter för 20;- och vann en liten bricka,det var ett fjärdepris.

Man träffar ju alltid lite folk som man stannar och byter några ord med,så det är ju kul att gå dit i alla fall för den skull också.

Vi åkte sen vidare till SÄGNERNAS HUS där det serverades frasvåfflor med sylt och grädde och till det en kopp kaffe.Jag och maken åt två våfflor var och det var precis lagom.Sven-Gunnar satte sej hos oss och pratade och även Tommie S.gjorde sällskap med oss vid bordet.


I eftermiddag har mamma varit här och maken har varit ute och promenerat ihop med sin syster en stund.


Nu är det kväll och så småningom blir det dags att krypa i säng!


kram på er alla bloggvänner  

Av ♥ Monica ♥ - 2 juli 2011 14:39

På min omröstning som jag har haft nu ett tag var ju frågan* om du bantar inför badsäsongen*........15 personer har svarat och 26,7 % har svarat *jag duger som jag är*....det är ju glädjande att höra.Om ni vill se hur resten svarade är det bara att gå in och kolla. Nu finns det en ny omröstning.......


På förmiddagen åkte vi ner till Habo för att kolla lite i second hand butiken,men det var semesterstängt så vi åkte till Rudolf istället som bor ute på vischan mellan Mullsjö och Jönköping.Vi blev bjudna på fika, trevligt prat blev det också.

Nu har maken klippt gräset och om en stund får vi besök av Christian,kanske frun Åsa är med också.


Det är ganska kvavt ute idag så det kanske drar ihop sej till morgelimorg som dom säjer i *Christer och Stefan*.


önskar alla min bloggvänner en fin fortsättning på denna lördagen!


 

Av ♥ Monica ♥ - 1 juli 2011 18:57

Det kom lite efterlängtat regn inatt......12 millimeter blev det.Det har varit uppehållsväder här hela dagen och hur det ska bli i morgon vet jag inte,har inte kollat något väder på tv än.


Nu ska jag ägna mej åt lite fredagsmys som det så fint heter,det blir tv och kaffe med en megastor köttbullsbaguette från City gross.


HA EN TREVLIG AFTON ALLA VÄNNER!

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards