♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under november 2011

Av ♥ Monica ♥ - 22 november 2011 17:36

...........har jag fått på min fråga igår.Det rätta svaret är SEMLA och det var min bloggvän RUTH som svarade rätt.


GRATTIS.......en lyckoängel kommer i din postlåda om några dagar!


I eftermiddag har jag varit på Träffpunkten.......lika trevligt som det alltid brukar vara och välbesökt som vanligt.Dagens program var* Järnvägen mellan Falköping och Jönköping* det var en man från Habo som visade foton från förr.Nostalgi på högsta nivå.


DET VAR ALLT FÖR IDAG......


 

Av ♥ Monica ♥ - 21 november 2011 16:12

Idag vill jag visa ett nytaget foto på de båda fyrfota djuren........



Visst är dom söta ,dom små liven 


En grå och mulen dag som snart övergår till kväll.....gissa vad vi ska äta till fikat lite senare?Svaret ger jag er här i morgon och den som har svarat rätt kommer att få en liten lyckoängel av mej.Om ingen har gett rätt svar sparar jag ängeln till en tävling lite längre fram.


GISSA PÅ NU.....


Ha det så bra alla!


*******************************************



Av ♥ Monica ♥ - 20 november 2011 14:46

Gårdagskvällen blev väldigt lyckad,alla åt och drack med god aptit.

Jag lovade ju lite foton och här kommer dom.......

Klickbara blider


       


Jag köpte rökt skinka,pastrami och rostbiff......olika sorters frukt,potatissallad,brieost,kex och lite bröd och sen komponerade jag ihop det på de olika faten....lika enkelt som att beställa färdigt i affären.

Barnbarnen fick pizza som jag beställde på GREVEN och sen åkte jag ner och hämtade dom,även Netha,Jimmy och Michaela åkte med och var bärhjälp.

Abbe var ju med hela kvällen och som vanligt var han i centrum,han får aldrig vara i det rummet vi satt i,bara när det är kalas.Det är ingen som har fyllt år som någon undrade....nää detta var en helt vanlig bjudning som brukar ske en gång per år förutom när vi har födelsedag här i huset i april och juli.


Idag har solen tittat fram en liten stund och jag och gubben var ute på en timslång promenad på förmiddagen.

Nu tittar gubben på fotboll på tv,mamma sitter i köket och läser aftonbladet och jag sitter här vid datorn och om en timme ungefär ska vi fika.


HEJ DÅ FÖR DENNA GÅNGEN!


 

Av ♥ Monica ♥ - 19 november 2011 14:30

Lika grått och disigt idag som det var igår,men om drygt 2 timmar kommer solen att lysa här hos oss för då kommer dom allra käraste vi har på besök.Vi blir 8 vuxna,jag vet att Johan inte kommer av de 6 barnbarnen för han ska jobba...återstår att se om Jimmy med tjej kommer,om nu inte hon jobbar också förstås.Vad vi ska äta kommer jag att visa i morgon för jag har tänkt fotografera det sen innan vi börjar äta.


Jag och gubben min var ute på en promenad i tre kvart tidigare på förmiddagen,skönt med lite luft och vi har nästan 10 plusgrader så man behöver inte frysa.


Nu ska jag gå ut till köket och greja lite innan gästerna kommer!


HA EN TREVLIG FORTSATT LÖRDAG ALLA GOA VÄNNER!


 

Av ♥ Monica ♥ - 18 november 2011 17:24

Fredagkväll och veckohandling och städning är avklarad.......morgondagen bjuder på trevligheter då barn med respektive och barnbarn kommer hit frampå eftermiddagen.

Nu ska jag sätta mej vid tv:n och göra sällskap med min gubbe,kaffe och räkbaguette blir det om en stund.......gott!

Tittar kanske in till mina bloggvänner en sväng innan!


HA EN FIN FREDAGSKVÄLL ALLA GOA VÄNNER!


 



Av ♥ Monica ♥ - 17 november 2011 16:02

Läste i Falköpings tidning idag att två grannar här i byn  hade kommit ihop sej,den ene hade sparkat och burit sej åt så det blev polisanmälan....jaha,så kan det gå. Om det nu hade varit barn skulle jag inte säja om detta,men när vuxna män i 65-årsåldern(som det stod i tidningen) bär sej åt på detta sättet tycker jag att det går lite väl långt.Vem dessa män är vet jag inte,men det kommer säkert ut vad det lider,denna lilla ort är ju inte begåvad med så många i 65-årsåldern precis.Ska man  eller  ....det är ju frågan.


Annars har dagen flutit på med en promenad förbi AXTORP SUNHOUSE på förmiddagen och nu har vi ätit middag.Ikväll ska jag titta på bingolotto,det är ju 20-årsjubileum,men spela bingo ska jag inte göra.


HEJ SVEJS.......HÖRS I MORGON IGEN!


   

Av ♥ Monica ♥ - 16 november 2011 15:45

Idag har jag inget vettigt att skriva om,så det får bli lite allmänt struntprat.Vädret är lite kallt och morgontemperaturen var minus 6,5 grader,skönt att slippa cykla till tåget då,har ju blivit bortskämd med att ha bilen till jobbet sen i slutet på augusti.

Ringde till Rickard igår kväll innan jag stängde av min mobil och då var han nyss hemkommen från Valunda.Han hade haft med sej Abbe dit och det uppskattade deras lilla hundfröken Fia,dom hade lekt och busat så det stod härliga till.

Ikväll ska jag titta på bönderna och deras tjejer,undrar just om det blir några kärlekspar denna säsongen 


Nu får det vara färdigsvamlat för denna gången och det var ju inget vidare intressant blogginlägg precis,men bättre lite svammel än inget svammel alls.....eller hur?


HA DÄ SÅ BRA!


 



Av ♥ Monica ♥ - 15 november 2011 16:14

I morse var det 4,5 minusgrader,snabba växlingar med temperaturen eftersom det var 5 plusgrader igår.


I eftermiddag har vi varit hos veterinären med SIGGE,det var dags för den årliga sprutan mot kattsnuva.Sigge gillar inte att sitta i kattburen,han jamar och är inte alls på humör,men så fort vi kom hem igen och släppte ur honom från buren gick han och åt och efter det så la han sej i vår säng efter noggrann rengöring av pälsen.


Jag har dammat lite nu här i huset,vi får ju gäster på lördag och då kan det ju inte vara dammigt.


Allt för idag........men ett foto på SIGGE får det bli också....nu väger han 5,5 kilo,men på fotot här nedanför vägde han inte så mycket när det togs  sommaren 2010


 



  ****************************************  




Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards