♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under november 2011

Av ♥ Monica ♥ - 14 november 2011 16:00

Måndag igen,dessutom riktigt fint väder med sol och lagom temperatur,alldeles utmärkt för att ta en lite längre promenad.Det blev en trevlig promenad med svägerskan och hunden som hon är dagmatte till .Det gick bra med båda hundarna,men vi lät dom inte vara precis intill varandra,dumt att utmana ödet när dom inte hade träffats innan.


Nu är middagen avklarad och mörkret sänker sej sakta utanför fönstret,det mörknar tidigt.


Detta var allt för idag!


KRAM PÅ ER ALLA VÄNNER OCH ÖVRIGA LÄSARE!


 

Av ♥ Monica ♥ - 13 november 2011 14:54

Idag är dagen då alla pappor får slipsar,kalsonger och chokladkartonger,kanske en och annan får en lott.Fars dag= köpmännens dag!

Eftersom min far dog 1989 så har jag ingen att fira idag,men det ska bli tårta och kaffe lite senare idag när sonen kommer hit....mannen i huset ska ju firas naturligtvis.


En grå och mulen dag,riktigt dystert, men så är det ju alltid i november.Om två veckor är det första advent och då blir det genast lite ljusare.....åtminstone i fönstren.


Detta var allt för idag!


KRAM PÅ ER!


 

Av ♥ Monica ♥ - 12 november 2011 15:15

Efter morgonsysslorna åkte vi upp till stan en sväng.Vi gjorde ett besök på Falbygdens ost och handlade lite ost och lite annat smått och gott.Svängde fram till Lidl och köpte frukt,sen åkte vi till Motell Ålleberg och åt middag........köttfärslimpa med potatis,grönsaker och svamp/tomatsås och det smakade riktigt gott.


Nu har Rickard och Abbe varit här en sväng efter dagens jakt 


Snart är det återigen kväll och då blir det tv-tittande en stund,men nu ska jag läsa dagens tidning och se om det har hänt något särskilt på böggda.


HA DÄ SÅ BRA ALLA VÄNNER OCH ÖVRIGA LÄSARE!


 


Av ♥ Monica ♥ - 11 november 2011 15:07

En helt vanlig fredag för min del,men det finns dom som passar på att gifta sej eftersom det är den 11-11-11 och då blir det ju genast något speciellt för dom.Jag gifte mej också en fredag men det var den 10-11-00. Förresten...TACK FÖR GRATULATIONERNA I GÅR 


Än har vi snöfritt här och det är jag glad för,ingen snö står på min önskelista förrän tidigast till första advent och det behövs inte då heller egentligen när jag tänker efter.


Inget utöver det vanliga blir det idag.......vi har nyss ätit middag och mannen i huset tittar på tv och jag ska snart göra honom sällskap i tv-rummet,men jag tänker läsa tidningen innan det blir något tv-tittande för min del.


HA EN TREVLIG FREDAG!


 

Av ♥ Monica ♥ - 10 november 2011 12:58

Idag är det 11 år sen jag blev fru karlsson då gifte jag med med världens underbaraste man.


Ikväll ska vi fira detta med räkbaguetter och en god bulle till kaffet......


 


VI HÖRS I MORGON GOTT FOLK!


  


Av ♥ Monica ♥ - 9 november 2011 14:48

Idag är det en fin dag,solen skiner,men det är lite kyligt. För ett år sen var det snöstorm här och sen hade vi snö hela tiden tills det blev vår om jag inte minns fel.


Idag blev det en promenad när jag hade hämtat Abbe och sen har jag tvättat och hängt ut på altan,det blir så friskt och luktar så gott om det får hänga ute lite,men det torkar ju inte så det får hänga i torkskåpet och torka färdigt sen.

Nu har vi ätit middag och nu ska jag titta in till mina bloggvänner en sväng.


Ikväll ska jag titta på halv åtta hos mej och bonde söker fru.......


HEJ FÖR DENNA GÅNGEN....HÖRS I MORGON IGEN!


************************************

Av ♥ Monica ♥ - 8 november 2011 21:08

Idag har det varit dimmigt mer eller mindre hela dagen,riktigt gråkallt har det också varit.

Var en tur nere i stan på förmidddagen och i eftermiddag har jag jobbat mina 25% istället för på morgonen.Det var fackmöte på jobbet klockan fyra och jag var med och åt god smörgåstårta som vi alltid brukar börja mötet med,sen gick jag ner och* kammade* post en stund innan jag gick upp och var med på mötet tills jag skulle åka hem 17:20 då min arbetsdag var slut.


Nu har jag suttit vid tv:n och tittat på både nyheter, halv åtta hos mej och slutligen sommarpratarna.

Jag hoppas att jag hinner titta in till mina bloggvänner i morgon,jag har inte glömt bort er,men det är lite annat som måste göras ibland och då hinner jag helt enkelt inte ägna mej åt allt på datorn som jag skulle vilja.


Nu ska jag strax gå och lägga mej och förhoppningsvis inte snarka inatt så att min käre make blir väckt.......det där med att snarka är ju inget man rår för förstås.


GOD NATT MED ER.........HÖRS I MORGON IGEN!


*******************************************

Av ♥ Monica ♥ - 7 november 2011 21:19

............idag,så det blir ett mini- blogginlägg ikväll.


Jag har tittat lite på fotbollsgalan i tv nu ikväll och innan jag placerade mej framför tv.n var jag nere hos Rickard och bytte gardiner så nu har han rena och fräscha gardiner i lägenheten.Tittade in en liten kort stund tillThomas och Erika när jag ändå gick förbi deras dörr på väg upp till Rickard.


Nu önskar jag alla ...................


GOD NATT OCH SOV GOTT!


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards