♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under november 2011

Av ♥ Monica ♥ - 6 november 2011 21:00

Idag har vi firat Gustav Adolfdagen....eller har vi inte gjort det kanske? Nää,här har vi faktiskt inte gjort det,det blev ingen Gustav Adolf-bakelse när det inte var vanlig arbetsdag,annars brukar jag sticka in på Landhs konditori och köpa varsin bakelse den dagen.......nästa år då har jag slutat jobba så då blir det kanske ingen då heller,lika bra det kanske för det är mycket kalorier i en bakelse.


En promenad på nästan två timmar blev det även idag,skönt och friskt att komma ut och känna höstluften även om det är lite gråkallt och disigt.


Nu väntar sängen på mej......så jag säjer........


NATTI....NATTI!


*************************************

Av ♥ Monica ♥ - 5 november 2011 17:27

På förmiddagen tog vi en promenad till kyrkogården.....nästan två timmar ute i den friska höstluften var väldigt skönt.

Vi gick in vår lilla butik på hemvägen och köpte varsitt nybakat wienerbröd som vi åt till kaffet när vi kom hem.


Ieftermiddag har vi haft besök av Lena från Varberg.Jag fick se på facebook att hon var och hälsade på sina föräldrar som bor i Mullsjö så jag passade på att höra med henne om hon hade tid att hälsa på här en sväng också,det hade hon.En stund efter att hon hade kommit dök vår glada och trevliga granne på andra sidan stenmuren upp för att hämta sina varor som hon hade beställt från oriflame.Hon kom lagom till kaffet,så vi har haft två tjejer här som båda hade det gemensamma att dom är tidningsbud så dom pratade lite om hur dom hade det på sina nattliga rundor.


Nu är det dags att tända ljus för anhöriga som inte längre finns bland oss........


 



ÖNSKAR MINA VÄNNER EN BRA KVÄLL!


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 

Av ♥ Monica ♥ - 4 november 2011 14:17

Då är det helg igen,dessutom två röda dagar så lördagen faller så att säga bort denna veckan.Det är ju alla helgons dag i morgon........många besöker kyrkan och tänder även ljus på anhörigas gravplatser.För min del ordnade jag ju detta med ljuständningen redan igår.


Nu ska jag läsa lite en stund tror jag,men jag hälsar nog på mina bloggvänner en sväng senare!


HA NU EN FIN EFTERMIDDAG OCH KVÄLL !


 

Av ♥ Monica ♥ - 3 november 2011 14:09

Jobb på morgonen,sedan direkt ner till Ryhov för mammografi som det var dags för nu,tror bestämt att det snart är fyra år sen jag var och gjorde det senast.Bra att man blir kallad,annars blev det nog inte av tror jag.Sköterskan sa att det är 90% av alla som blir kallade som hörsammar och kommer för att göra denna undersökningen som går fort och smidigt.


Efter te och två mackor bar det av till de 3 kyrkogårdarna för att lägga på gravprydnaderna som skulle göras nu innan Alla helgons dag.


Om en stund ska jag åka ner till vår pizzeria och hämta en kebabtallrik till mej och en hamburgertallrik till gubben min, så det  blir en smidig middag idag.


Jag hälsar på er mina bloggvänner om en stund...........tills dess


ÖNSKAR JAG ER EN TREVLIG EFTERMIDDAG OCH KVÄLL!


 

Av ♥ Monica ♥ - 2 november 2011 17:19

..............heter TOBIAS denna onsdag.Jag känner ingen TOBIAS, men det finns åtminstone en kille här i byn som har det namnet.Hans mamma brukar hälsa glatt på mej när vi möts,men vi har nog aldrig pratat med varann direkt tror jag.

På tal om att hälsa så fick jag av en händelse se en person i affären i morse när jag hämtade frukt till mina kollegor på posten.....när jag stod vid kassan kom det en dam och var på väg dit också,men av någon anledning fick hon väldigt bråttom att vända och skynda sej utom synhåll från mej........skäms människan,eller vad är orsaken till detta beteende kan man ju undra.Hur som helst så måste det vara jobbigt när man inte kan träffa vissa människor öga mot öga utan smyga sej undan för att slippa konfronteras med vederbörande.Jag för min del har inget otalt med personen ifråga,men hennes beteende är en aning konstigt.Hon drog nog en lättnandes suck när jag lämnade butiken så att hon kunde gå till kassan och betala sina varor....STACKARS MÄNNISKA!


Det börjar att dra ihop sej till att placera bakdelen i tv-soffan några timmar,men först ska jag gå ut med Abbe en sväng.Han ska vara här lite längre idag eftersom hans husse är med en kompis till en affär i stan.


HEJ MED ER KÄRA VÄNNER....VI HÖRS!


 


<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Skapa flashcards