♥  Välkommen till gökboet ♥

Direktlänk till inlägg 7 december 2011

Hej igen

Av ♥ Monica ♥ - 7 december 2011 15:53

Igår blev det aldrig tid för något bloggande......men jag var nere i stan på förmiddagen och på eftermiddagen var jag på TRÄFFPUNKTEN,det var julbord där halv tre.Jag hämtade mamma strax före två och många hade redan kommit och satt sej till bords när vi kom dit.Det är ganska skönt att vara ute i god tid för då kan man sitta och prata en stund.Som vanligt kostade det 100:-,jättebilligt för den goda maten som damerna hade tillagat,precis lagom många rätter för det behöver inte vara en massa olika sillinläggningar till exempel.Att det inte kostar mer beror bland annat på att vi spelar bingo en gång varje månad och då kommer det ju in en del pengar,synd bara att det kommer folk som aldrig besöker träffarna någon gång annars,men när det är julbord då kommer dom.Nu är det ju så att vem som vill anmäla sej till detta julbord får ju göra det,men man kan ju tycka att dom kunde komma åtminstone någon gång på träffarna under hela året,men så är det och var och en gör ju som dom tycker,men jag gick aldrig dit och åt julbord innan jag började gå på träffarna,jag kunde liksom inte med att göra det.I vilket fall som helst så var vi 90 stycken som smaskade i oss den goda julmaten.......ris al a malta gör dom i ordning till var och en och går omkring och delar ut och sen är det kaffe och pepparkaka.Avslutningsvis var det dragning på lotteriet där alla vinster är skänkta och ju fler som lämnar en grej till detta lotteri desto fler är det ju som vinner naturligtvis.Alla FÅR en lott när man betalar för maten när man kommer,men i år hade jag ingen tur och vann något,däremot vann mamma den sista vinsten,en cd-skiva,men hon har ingen cd-spelare så goa Lena som hon alltid sitter bredvid på träffarna fick den av henne och hon blev jätteglad för hon vann inget,lite synd tycker jag eftersom hon hade stickat en hel hög med änglar och skänkt till lotteriet...många trodde att det var så mycket vinster så att det räckte till alla ,men det gjorde det inte,men de flesta vann och fick gå fram och välja sin vinst.Klockan var nästan halv sex innan jag var hemma och då var det nästan dags att sätta sej vid tv:n så någon blogg blev det ju inte på det viset för jag försöker ordna det innan jag tittar på tv.


Funderar på hur jag ska göra framöver.....sluta att blogga för det tar mycket tid,men det är inte det att skriva blogginlägg som tar tid,det är att läsa bloggvännernas bloggar och skriva kommentarer som tar tid.....det händer faktiskt att jag bara skriver något utan att ha läst bloggen,men det känns lite fel att göra så för då blir det som regel att jag bara skriver och önskar en bra kväll eller något i den stilen,lite opersonligt kanske.


Nu ska jag i varje fall avsluta dagens blogginlägg med att önska alla en.......


.........TREVLIG KVÄLL!


<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 
 
Yvonne R

Yvonne R

7 december 2011 17:40

Jag hade ju ett långt uppehåll i bloggandet och det var ju lite av det du beskriver idag. Ibland så har man inte tiden att läsa allas inlägg. Men nu har jag börjat på lite igen och känner att det är roligt igen och dina kommentarer hos mig är alltid trevliga att få!
Kram från Yvonne

http://yvonne.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

7 december 2011 20:51

Julmat är gott med måtta, oftast så äter man så man mår illa, svårt att sluta, magen blir mätt innan ögonen hehe. Trist om du slutar blogga, skulle saknadig väldigt mycket.
Kram vännen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

7 december 2011 21:15

Men Monica inte får du sluta att blogga det skulle vara trist,gör ett litet upphåll om du känner för det
Så gott med julmat och ni verkar oxå att ha så trevligt
Kram på dig

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Maggan

Maggan

7 december 2011 21:28

Inte vill vi att du ska sluta blogga Monica,men gör som jag skriv när du känner för det. Det är lika dant när jag tittar in i andras bloggar. Inte alltid jag skriver något.Man måste känna för det ,får inte bli något tvång.Men nog skulle jag sakna dig alltid!!
Kram.

http://Margaretha.bloggagratis.se

 
Margit

Margit

7 december 2011 23:47

Monica, iNTE ska du sluta att blogga!!!! Men/Och visst tar det tid!!!! Och vill man både läsa och kommentera andras också!!!
Blogga lite "glesare"..gör det när du hinner....
Det är så roligt att få "fälja varandra"...på vardagens händelser...ch vad man gör...
Vi har fått lite snö här! Det är i allafall vitt på marken, än så länge...
Kram och GOD NATT!

http://margitholm.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ♥ Monica ♥ - 4 augusti 2016 17:18

Dags för en liten uppdatering här på bloggen.   Igår var vi i BASTA KVARN med BERNDT OCH CHRISTINA.....trevligt naturligtvis,men vi var omgivna av getingar och det var ju mindre trevligt. Idag har vi varit i KIVARP utanför HABO och fikat.....äv...

Av ♥ Monica ♥ - 2 augusti 2016 13:38

Halloj! Då var det tisdag och idag har vi varit i Jönköping en sväng.Vi har köpt nya persienner till sovrummet.......en viss liten kissekatt som heter SIGGE har gått illa åt dom gamla. Vi åt på RAGGMUNKEN och det blev raggmunk med fläsk och lingo...

Av ♥ Monica ♥ - 1 augusti 2016 10:17

Nu är vi hemma igen från vår semestervecka i Skåne.Vi har haft en bra vecka både vädermässigt och trevligt.Skåningarna är väldigt trevliga och tillmötesgående.Dom önskade alltid fortsatt trevlig dag när man hade handlat eller varit på restaurang,det ...

Av ♥ Monica ♥ - 22 juli 2016 10:48

Det är över tre år sen jag tog en bloggpaus och då trodde jag inte att pausen skulle bli så lång.Nu tänkte jag återuppta bloggandet,men kanske inte varje dag.Vi får se. I morgon blir det en semesterresa till Trelleborg så då blir det ett uppehåll n...

Av ♥ Monica ♥ - 16 juni 2013 20:52

   

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Skapa flashcards