♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under januari 2012

Av ♥ Monica ♥ - 15 januari 2012 15:02

Idag har vi ätit middag på motell Ålleberg.......mannen i huset ville bjuda mej så jag skulle slippa laga mat idag och det tackade jag ju inte nej till.Nu har vi varit hemma en stund och jag sitter här vid datorn och maken tittar på skidåkning på tv.

Nyss ringde Thomas och undrade om vi var hemma i eftermiddag,dom skulle gå ut och promenera och tänkte komma hit.Det passade alldeles utmärkt,jag blev så glad för det finns inget bättre än när *barnen* med respektive kommer hit.Det blir fika när dom kommer...trevligt ska det bli.

Något som är mindre trevligt är när mina bloggvänner blir påhoppade för det dom skriver på sina bloggar.Nu har det återigen hänt en vän till mej och jag tycker det är så bedrövligt att andra ska lägga sej i vad folk skriver på sin blogg.......även jag har varit drabbad,fast det är ganska längesen nu som skönt är.Jag tycker att folk som har ont av vad andra skriver ska ge sjutton i att gå i närheten av allt som har med bloggande att göra.Förmodligen är det någon som inte har alla hästar hemma som man brukar säja, för det kan väl inte vara normalt beteende .Det finns säkerligen en hel del sjuka människor som sitter vid sina datorer och dillar ihop all möjlig skit.......jag ryser när jag tänker på det!!!!Om det inte vore så roligt med bloggen så skulle jag sluta med den omedelbart,men var och en har ju rätt att skriva blogg så man får skaka av sej det om det finns onormala människor som läser.Jag hoppas verkligen att det blir slut på dessa trakasserier hos min bloggvän.


Snart kommer Thomas och Erika på fika så nu slutar jag för idag!


BYE...BYE

Av ♥ Monica ♥ - 14 januari 2012 21:34

Tiden går verkligen ifrån mej just nu,ingen blogg skriven på ett par dagar.Det har varit fullt upp med att ta bort julgrejerna,men än finns det några gardiner som ska bytas,det får bli i morgon kanske,eller på måndag.


Jag hinner inte gå till mina bloggvänner och läsa,än mindre skriva kommentarer...hoppas att ni har överseende med det.Men jag ska hälsa på er när jag får riktigt med tid....jag lovar!


Nu ska jag strax åka hem med ABBE,han har varit här ikväll eftersom hans husse är ute med brorsonen och firar honom i efterskott...han fyllde ju 22 år den 5 januari.Jonas och Carro är också med,det skulle bli ett besök upp till stan och äta pizza.


VI HÖRS GOTT FOLK!

Av ♥ Monica ♥ - 11 januari 2012 16:19

Redan 11 dagar in på det nya året.Tiden går fort nu tills jag slutar jobba....ser verkligen fram emot det.Våren är ju en perfekt årstid  att sluta jobba på.

Nu har snön som kom i måndags kväll i stor sett försvunnit och jag är inte det minsta ledsen för det.Jag är ju ingen vintermänniska,men älskar våren och även sommaren.Hösten är ingen höjdare precis,men visst är det fint med alla färgerna på hösten.


Idag har jag börjat plocka undan julgrejerna och granen är avklädd och uppställd på vinden.Det är lika roligt att plocka bort julsakerna som att ta fram dom tycker jag.Allt är inte klart,julgardinerna hänger fortfarande uppe,men dom ska bytas ut de närmaste dagarna.


Detta var mitt lilla bidrag till bloggvärlden denna lillelördag!


HA DET SÅ BRA ALLA BLOGGISAR!

Av ♥ Monica ♥ - 10 januari 2012 15:56

Det har gått ett par dar redan som jag inte har hunnit skriva blogg,men nu har jag tid.


Igår var jag borta hela dagen efter avslutat jobb,kom hem halv sex på kvällen och då skulle vi äta och sen satte jag mej vid tv:n några timmar.Innan det var dags att krypa i säng gjorde jag en beställning från oriflame.......sen var den måndagen slut.


Nu hoppas jag att inte datorn ska låsa sej för vi fick hjälp i söndags eftermiddag.Det var firefox som orsakade problemet,men nu har vi både explorer och firefox att välja mellan.


Allt för idag.......


HEJ DÅ!


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<


Av ♥ Monica ♥ - 7 januari 2012 16:09

Idag tog vi en tur ner till stan när vi hade ätit frukost och gjort morgonsysslorna.Vi var på Maxi en sväng,det var längesen vi var i den affären så det var riktigt roligt att strosa omkring därinne.Vi fortsatte sen till Ikea och inhandlade ny gardinstång till finrummet,men det dröjer innan den byts ut för den gardinen som sitter uppe där nu ska inte bytas förrän i början på juni så det får vara som det är tills dess.


Datorn har låst sej de senaste dagarna på min sida och jag trodde att det hade med att göra att det hade kraschat en insticksmodul när jag spelade ett spel på facebook,men så idag när jag kollade min e-post hade jag fått meddelande från facebook att någon från Bankeryd(ligger någon mil utanför Jönköping) hade loggat in på mitt facebookkonto med en mobil........väldigt mysko måste jag säja.Jag har i alla fall bytt ut mitt lösenord på facebook som dom skrev att jag skulle göra och nu verkar det funka igen,men vågar inte pröva att gå in på spelet förrän Christian kommer i morgon och hjälper oss om det är något mer som behöver göras.


Detta var allt för denna gången!


 


Tänder ett ljus eftersom det är lite ruggigt väder !


KRAM PÅ ER ALLA BLOGGISAR!

Av ♥ Monica ♥ - 6 januari 2012 13:58

Idag är det sista dagen på julhelgen,men själva julen dansar vi ju ut den 13.Jag kommer inte att dansa ut julen,det får alla barn med föräldrar göra,jag städar ut julen istället och det ska bli riktigt skönt.Det är roligt att göra i ordning allt till julen,men precis lika roligt att ta bort alla tomtar och övrigt pynt inklusive granen.


Ikväll kommer Thomas och Erika hit en sväng.Jag har kokat ägg som vi ska ha till smörgåsarna vi ska äta.Det blir lite olika brödsorter och pålägg och kaffe....det får duga.


Underbart vackert väder har vi idag,solsken och tre minusgrader,perfekt för att promenera i och det har jag gjort på förmiddagen.Gick ner till mamma och var hos henne ett par timmar.


HA EN BRA FORTSÄTTNING PÅ DENNA DAGEN!



Av ♥ Monica ♥ - 5 januari 2012 13:27

Idag fyller älsta barnbarnet 22 år.......


ETT STORT GRATTIS JOHAN PÅ DIN FÖDELSEDAG 



Det blir inget kalas eftersom att Johan tycker det kan vänta tills han fyller lite mer jämna år,så det blir när han fyller 25 år.Jag har i alla fall skickat iväg en liten paket med något ätbart som jag vet att han tycker om,så det får han förhoppningsvis i postlådan idag.


 



Jag kunde ju inte skicka en glasstårta på posten,men två chokladkakor blev det.





Jag önskar även alla som inte fyller år idag en riktigt trevlig trettondagsafton! 

Av ♥ Monica ♥ - 4 januari 2012 16:01

Gissa vad vi har för väder här......jodå....det blåser som bara den,men vi har faktiskt haft lite solsken en stund också.Synd att det inte kan vara lite bättre väder så man kunde gå en lite längre promenad med Abbe,som det är nu så gårjag inte så långt för det är då rakt inte skönt när blåsten nästan drar omkull mej.Nu är det nästan nermörkt ute och snart hämtar sonen Abbe.Undrar vad jag ska göra innan det är dags att sätta sej i tv-soffan.Jag får väl spela lite castleville på FB kanske.

I morgon är jag ju ledig från jobbet så då ska jag ligga och mysa i sängen och lyssna på Radio Skaraborg ett par timmar innan jag går upp.Sen blir det till att handla maten för en vecka igen.


Detta var allt för idag!


HA EN BRA KVÄLL ALLA VÄNNER...

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards