♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under juli 2012

Av ♥ Monica ♥ - 7 juli 2012 15:15

Idag gratulerar jag min son Thomas på hans 37-årsdag.......

 

 

Detta fotot är från midsommardagen när vi firade både Thomas och hans sambo Erika.Dom fyller år med bara två veckors mellanrum så vi slår ihop deras dagar och firar båda samma dag.......i år blev det ett par dagar efter att Erika fyllde.Trollen som står framför dom fick dom av mej och min man och det Erika visar upp är biljetterna till diggiloo på Läckö slott senare i månaden och den presenten fick dom av Erikas föräldrar.

 

Inte nog med att Thomas fyller år idag,han hade turen att komma fram till radioprogrammet *Ring så spelar vi* i morse.Han hade tur och svarade rätt på frågan han fick och vann två stycken cd-skivor.Han hade önskat *Heaven* med Brian Adams,en mycket vacker låt som jag ska se om jag kan spela för er i morgon om jag hittar den på youtube.

 

 

Det står alla hjärtans dag på tårtan,men jag tycker att den passar ändå en dag som denna ......


    EN STOR GRATTISKRAM TILL THOMAS PÅ FÖDELSEDAGEN!

 

 



 

 

 


Av ♥ Monica ♥ - 6 juli 2012 12:09

Då är det fredag igen då,en bra dag tycker jag,även om alla dagar är bra i och för sej,men fredagar är något särskilt av någon anledning.

Idag lyser solen med sin frånvaro,men det är riktigt varmt och skönt ute ändå.


Igår kväll kom mannen som vi har beställt markiserna av och monterade upp resterande markiser som vi beställde när han var här med den markisen till stora rummet.Nu har vi markiser vid alla fönster utom köket och sovrummet,där behövs inga eftersom vi har altanen där och då skyddar altantaket för solen.När han var klar med arbetet fikade vi på altan,det var så skönt att sitta där på kvällen....det är inte många kvällar vi har kunnat sitta där hittils denna sommaren på grund av dåligt väder.


Städningen är klar för denna veckan,nu är det inköpen för nästa vecka som ska göras.Bland annat ska jag hämta mina beställda EKO-varor i vår butik sen i eftermiddag.


Jag tar inte paus från bloggen än ,men när det blir dags för scrappingen håller jag upp ett litet tag........ett par veckor kanske,men det beror på hur mycket tid scrappingen jag ska göra tar.


HA EN FIN DAG ALLA BLOGGISAR!

 

 



Av ♥ Monica ♥ - 5 juli 2012 11:57

Dags att redogöra lite för senaste omröstningen.....

Min fråga var ju hur det var med telefonkontakten med bloggvännerna och det blev 26 stycken som svarade och 50% svarade att dom hade kontakt per telefon med sina bloggvänner.7,7% tyckte inte att det finns anledning till det.......gå gärna in och kolla själva hur de olika svaren blev.

Nu kommer det en ny fråga,gå gärna in och rösta!


Härligt sommarväder även idag och jag trivs som fisken i vattnet.Semestrarna har börjat för en del har jag förstått.Jag tänker inte skriva om några semesterplaner eller utflykter förrän det eventuellt har varit.Tycker inte att det är lämpligt att basunera ut vad man ska göra ,vill man skriva om det så går det lika bra att göra i efterhand.Jag har ju semester jämt numera så för mej är det ingen skillnad på dagarna.


Eftersom  jag har börjat scrappa så kanske jag gör ett uppehåll i bloggandet framöver.

Nu avslutar jag för idag,men återkommer i morgon igen ........


HA DET GOTT!

 

 

Av ♥ Monica ♥ - 4 juli 2012 11:41

Idag är det riktigt varmt ute,så varmt att det är tur att det fläktar ljumma vindar.


Jag har inget speciellt att förtälja idag men får väl hitta på något att skriva ändå.....till exempel om vad jag gillar ......


Sol och lagom värme är inte alls dumt.....skönt

Att promenera ner till Tallåsen och hämta Abbe och inte behöva ha ytterkläder på sej.......gott

Sitta och äta frukost och samtidigt läsa lokaltidningen.......mysigt

Åka på semester en vecka.......

Åka till Ullared en dag på sommaren.......kul

Åka till Falkenberg,till vallarnas friluftsteater.......

Få besök av barn med respektive och barnbarnen naturligtvis........bäst av allt


I brist på ämne blev det detta dravel idag,men bättre än inget skrivet alls...eller hur?


 

Denna bilden får jag använda.......den är animerad av VICKE.....

kOLLA GÄRNA HANS BLOGG........LÄNKA FRÅN MIN SIDA!


 

Av ♥ Monica ♥ - 3 juli 2012 16:54

I eftermiddag har jag varit på sillfest på Träffpunkten......en massa god mat till ett pris av 80:-.Matjessill och färskpotatis med olika tillbehör.....jordgubbar och grädde....kaffe och kaka.Alltid lika trevliga och mysiga människor som man träffar och pratar med gör ju inte dessa träffar sämre precis.


Ikväll blir det allsång på skansen....en vecka går fort,jag tycker inte att det är många dar sen det första programmet var och nu är det redan andra gången.Ikväll ska MOLLY SANDÉN vara med,den skönsjungande och vackra tjej.


Nu ska jag kolla runt lite hos mina bloggvänner innan jag gör något annat.


JAG ÖNSKAR ALLA EN FIN KVÄLL!

 

 

 

Av ♥ Monica ♥ - 2 juli 2012 18:50

Inget speciellt att berätta om idag,det har varit det gamla vanliga....tvättat,lagat mat och haft Abbe här.

Förresten när jag tänker efter har ju en ny oriflamekund varit här på förmiddagen.Hon bor nästan granne med mej och hon följde med mej hem och hämtade det hon hade beställt.Hennes man klippte gräset när jag kom förbi där när jag hade hämtat Abbe och då gick jag fram och frågade om frun i huset var hemma och det var hon så han gick in och hämtade henne.Hon gick då med mej hem och fick sina grejer och hon provade lite olika parfymdofter när hon ändå var här.Det är alltid roligt när det tillkommer nya kunder.

Ikväll ska jag lyssna på Lotta när hon leder allsången på Liseberg....det blir säkert underhållande.


Nu ska jag sätta mej vid tv:n så det är inte säkert att jag hinner hälsa på mina bloggvänner ikväll,men då återkommer jag i morgon!


HA EN FIN KVÄLL!


 



Av ♥ Monica ♥ - 1 juli 2012 20:18

Vaknade av att det regnade ute......jaha,typiskt när det är marknad tänkte jag,men det blev en väldigt trevlig dag.Mannen i huset var inte intresserad av att åka till marknaden när det regnade,men jag ringde till Thomas och undrade om dom möjligtvis skulle göra besök på marknaden......det skulle dom göra och jag fick hänga med dom.Erikas föräldrar var också med.Vi började med att åka till marknaden,regnet kunde inte hålla sej borta,men det finns ju regnkläder och paraply så det ordnade sej.Det blev lite inköp av diverse grejer........örhängen,godi s och tåstrumpor, till mamma köpte jag soppåsar.Lite prat blev det med folk  också som det brukar när det är marknad. När vi hade gått igenom vad som fanns på marknaden fortsatte vi till GRIMSTORP och var med på visning där.Jag var ju där för ett år sen,men det var lika intressant denna gången att lyssna på Gunnar när han pratade om dessa sommarveckor 2010 när COLIN NUTLEY,HELENA BERGSTRÖM,MOLLY NUTLEY,REINE BRYNOLFSSON,SVEN WOLLTER M.FLERA spelade in scener där till *änglagård tredje gången gillt*........sen fortsatte vi till SÄGNERNAS HUS där vi intog kaffe och jättegoda våfflor,fortsatte till VISTORP där filmteamet spelade in scenerna i den gamla lanthandeln där till filmen.......avslutade med ett besök på AXTORP SUNHOUSE.Det var öppet hus på dessa ställen idag på marknadsdagen och väldigt uppskattat och mycket besökare.När vi var på GRIMSTORP var vi nästan 50 personer på den visningen och det var visning en gång i timmen där.Vädret blev bättre under dagen och när vi steg ut från huset på GRIMSTORP sken solen.


Nu tänker jag avsluta med några foton från några av platserna vi var på idag....

*Fotona är klickbara*


 

Grimstorp...vita huset


 

Axtorp sunhouse


 

Ytterligare ett foto från Axtorp sunhouse


Detta var min söndag.....den första dagen i juli  


TACK TILL THOMAS,ERIKA,HILLEVI OCH JONNY FÖR EN TREVLIG DAG!


 

MONICA

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Skapa flashcards