♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under januari 2013

Av ♥ Monica ♥ - 17 januari 2013 12:37

Denna låten med Magnus Uggla tycker jag är så vacker....vill dela med mej av den idag till er som kikar in på min blogg.....



Hoppas att alla har en bra dag.Här kommer det små snöflingor ibland och det är 7 minusgrader.


vI HÖRS I MORGON IGEN,DÅ KOMMER DET YTTERLIGARE EN LÅT....

Av ♥ Monica ♥ - 16 januari 2013 12:16

Idag blir det en fin låt med Lasse Stefanz


Lyssna och njut


Av ♥ Monica ♥ - 15 januari 2013 14:50

Det får bli musik av olika slag denna veckan.Hade likadant för tre år sen motsvarande vecka  och det var uppskattat.


Anna i Wizex är för övrigt en vän på facebook........vi lärde känna varann på sajten dansbandsdax för några år sen och på den vägen är det.


Av ♥ Monica ♥ - 13 januari 2013 21:09

Helgen är över och även julen.

Klockan 16:00 var det dans kring granen nere i byn,men det är många år sen jag deltog.......när barnen var små var det ju självklart att man gick dit tillsammans med dom.


 Det har varit stadsbesök både fredag och lördag......det finns inte så mycket annat att göra när det är grått och trist väder ute.Som tur är gillar min man att gå i affärer så jag behöver aldrig känna att han tycker att det är tråkigt att åka till stan...antingen det är Falköping eller Jönköping.Igår var vi i Jönköping och köpte varsin silverkedja på guldfynd på A6....bredvid ligger ju fiket och det föll sej ganska naturligt att vi fikade.ÖB fick en visit av oss också,även myrorna där jag köpte en fin ytterkruka med blommor på och en bok med Lasse Stefanz(inte den nya som kom ut förra året) och dessa båda grejer kostade 35:-.Sen fortsatte vi till Shanghai på Östra Storgatan och åt middag......nöjda och belåtna med lördagen åkte vi sen hem och ägnade oss åt att titta på tv.


Idag har ju mamma varit här och sen blev det som vanligt bingolotto klockan 19:00 och som vanligt blev det inga vinster.

Nu är det dags för sängen och lite läsning.Jag läser *Det ingen såg* med Patrik Sjöberg.


GOD NATT OCH SOV GOTT NI SOM KIKAR IN HÄR!

Av ♥ Monica ♥ - 8 januari 2013 14:53

Nu har vi återgått till det vanliga livet igen utan en massa helgdagar hit och dit.När jag jobbade höll jag reda på dagarna,men nu har jag varit desorienterad vissa dagar och knappast vetat om det har varit vardag eller helgdag.


Hur som helst så börjar även träffarna så smått.......igår startade det med SPF och det var jättebra och intressant.Pernilla Arvidsson från radio Jönköping var gäst och hon pratade om sitt jobb som programledare och journalist....en mycket trevlig och proffsig tjej som sadlade om efter att ha jobbat som flygvärdinna i 14 år.Hon bor med sin familj.........man och två döttrar i Mullsjö.Varannan onsdag är hon programledare för Karlavagnen och i morgon är det hennes tur att leda programmet och det måste jag givetvis lyssna på.Jag lyssnar nästan varje kväll på Karlavagnen,men inte tisdagar då det handlar om sport........det är inget jag intresserar mej för så då får det vara,annars lyssnar jag gärna och när Peter Wahlbeck är programledare på fredagar får man sej en del goa skratt,den mannen är ju helfestlig.

Turen var med mej även denna gången när det var dragning på lotterna vi hade köpt....en fin krukväxt vann jag,tror den heter campula.En blomma med små blad och blå blommor.


Farmen började ju också igår och det är ett program som jag gillar......blir kul att följa dessa bönder nu några veckor och se hur dom klarar livet utan bekvämligheter,dom får ju leva som folk gjorde för hundra år sen.


Idag har jag börjat att städa bort julen,tar lite varje dag hade jag tänkt.


Avslutar med ett foto ........


 

Så här såg det ut vid Släpbron för ett par år sen i slutet på Januari........idag finns det ingen snö på trottoaren


HEJ FÖR DENNA GÅNGEN....VI HÖRS!

Av ♥ Monica ♥ - 5 januari 2013 11:03

Idag fyller mitt älsta barnbarn 23 år........inget kalas för oss förrän han fyller 25,men en paket skickade jag på posten som han fick igår.


Ha en riktigt bra födelsedag Johan........


GRATTIS ......

 

 

kORTET ÄR FRÅN 2010...NÄR jOHAN FYLLDE 20 ÅR

 

 

 

 

ÖNSKAR ÄVEN ER SOM INTE FYLLER ÅR EN FIN DAG!

Av ♥ Monica ♥ - 3 januari 2013 20:26

Denna dagen har varit behaglig på alla sätt,jag har inte gjort så mycket utöver de vanliga sysslorna.


Min före detta jobbarkompis Bosse var inne här med ett par paket och övrig post idag.Roligt att träffas och prata lite.....även Abbe uppskattade honom och hälsade glatt.


Jag gjorde det andra namnsdagskortet nu ikväll innan jag satte mej vid tv:n och det blev riktigt fint....om jag får säja det själv.Nu är det om OS som var i somras på tv och det är jag inte så väldigt intresserad av så det får min gubbe titta på ensam.Jag ska kika in på facebook en sväng innan det är läggdags.


Avslutar med ett foto....


 

Sista dagen på jobbet den 16 mars 2012 på väg ut på min lilla företagsrunda.......snart har ett år gått sen den dagen.


GO KVÄLL OCH HA DET BRA........

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Skapa flashcards