♥  Välkommen till gökboet ♥

Senaste inläggen

Av ♥ Monica ♥ - 13 september 2012 12:27

Då är det redan torsdag och snart har vi halva september bakom oss.......


 

Några foton får det bli när jag inte har något annat att skriva om....


 

Från den kombinerade facebook och bloggträffen vi hade i Jönköping den 18 juni........Maarit är på ingående under överinseeende av Malin


Detta var allt för idag!

Nu återkommer jag inte här förrän tidigast på söndag  

Önskar alla en fin och trevlig helg!


 


ANNONS
Av ♥ Monica ♥ - 12 september 2012 15:52

Idag har vi inte det varma vädret som har varit i veckan,det blåser och det kommer en liten regnskur ibland.Just nu skiner solen......jag har just hängt ut lite tvätt på altan,det är bra torkväder än så länge utomhus.Vi har en altan som inte är inglasad,bara plastskivor vid de båda kortsidorna.

Då är det Dallas ikväll,undrar hur det ska gå till slut med alla intriger som är mellan de båda bröderna och deras söner.

En tur till mamma blir det som vanligt om en stund,påfyllning av medicin i dosetten och lite prat blir det.

Det var inte så mycket att förtälja idag så jag avslutar med ett foto......


 

Taget i september för 5 år sen.......


HEJ FÖR IDAG!

ANNONS
Av ♥ Monica ♥ - 11 september 2012 17:36

I eftermiddag har jag varit med träffpunkten på den årliga höstutflykten.......

Halv två åkte vi till Gyllensvaans möbler i Kättilstorp där vi blev guidade runt i fabriken.Dom tillverkar Billybokhyllor till Ikea.Min pappa jobbade där i många år och även min son Thomas har jobbat där.Det var intressant att gå runt och titta,men vilket oljud det är med alla maskiner.Efter visningen blev det kaffe med dopp i matsalen.Klockan fyra kom bussen och hämtade oss och på hemvägen var vi framme hos Janne och Ingegerd som tillverkar tomtar och grejer  som Janne sågar ut i trä......tomtarna gör Ingegerd och dom har riktiga kläder och skor på sej,väldigt fina.

 

Nu är det snart dags att sätta sej vid tv:n och titta på nyheterna....ett glädjebesked är ju att de båda journalisterna som varit i fängelse i Etiopien har blivit släppta,annars är ju detta datumet förknippat med Anna Lindhs död och även  när flygplanen körde in i tornen i World tryde center........

 

Tänder ett ljus till Anna Lindhs minne...

 

 

 

VI HÖRS!

Av ♥ Monica ♥ - 10 september 2012 13:06

I torsdags var jag på den årliga marknaden i Adelöv.......en tradition som håller i sej.Som vanligt var jag i sällskap med min svägerska och svåger.Vädret var bra som det brukar denna dagen och vi strosade omkring bland alla stånd och knallar.Det blev ett och annat inköp,men det blev inga dyra köp.Med mat och fika inräknat gjorde jag bara av med drygt femhundra kronor.

 

I fredags följde jag med Rickard upp till stan på eftermiddagen,han skulle göra lite inköp till huset.Innan vi åkte hem igen åkte vi till mac Donalds drive in och åt.......finns inga godare hamburgare än på dessa ställen,även de andra hamburgerkedjorna har goda burgare.Mätta och belåtna åkte vi sen hem.

 

I lördags blev det resa ner till Jönköping eftersom maken skulle göra lite inköp.......avslutade med middag på dragon inna vi åkte hem igen.

 

Slutligen igår så blev det Falköping på förmiddagen,men det bästa med den resan var besöket hos Thomas och Erika på hemvägen.Även Hillevi och Johnny var på besök där så vi fick ett par trevliga timmar med fika och prat.Ett mycket trivsamt hus och en underbar trädgård har dom fått....ja,fått är väl inte det rätta ordet för hus får man ju som bekant köpa  .Vi kom hem lagom till att mamma skulle hämtas och vi tog en tur till Vistorp och Fivlered för att kolla om blommorna fortfarande var fina på mor och farföräldrarnas gravar....blommorna var  fina så det får dröja lite till innan jag planterar ljung.

 

Ingen vinst för min del på bingolotto,men mannen i huset vann en ny lott...

 

Idag är det så soligt och skönt ute,men jag har tagit min vanliga promenad så det blir nog inget utgående förrän Rickard hämtar Abbe,då åker jag nog med ner och promenerar hem som jag gör en del dagar.

Kålpudding står på matsedeln idag och den är snart färdig, en halvtimme till i ugnen sen kan vi äta.

 

Nu säjer jag hej för denna gången!

 

 

Av ♥ Monica ♥ - 8 september 2012 17:55

Jag har haft fullt upp med diverse saker de senaste dagarna,därför har jag inte bloggat,men jag kommer att skriva om vad jag har haft för mej.Det blir ett lite längre inlägg i morgon eller på måndag.

Nu ska jag göra min gube sällskap vid tv:n!


HA DET BRA ALLA !

 

Av ♥ Monica ♥ - 5 september 2012 15:39

Igår var det full fart från morgon till kväll.......hämtade Abbe som vanligt på förmiddagen,fick oväntat besök av Christina och lille Kasper(papillon) när jag höll på med middagen.Hon kom med de utlovade gullvivorna och i gengäld fick hon frökapslar från våra ringblommor.Eftermiddagen spenderade jag på Träffpunkten........Peder Sveder underhöll med vacker sång och musik,även en och annan historia berättade han också.Detta var en med dom bästa underhållare sen jag började besöka träffarna,massa folk var det så han är populär förstod jag.

På kvällen var Jimmy,Malin och Michaela här en sväng och fikade och pratade bort en stund.När dom åkte hem hann jag sitta tjugo minuter vid datorn,sen var det tv som gällde resten av kvällen...........

Fint väder med sol här idag,men lite blåsigt.


HA EN FIN FORTSÄTTNING PÅ DENNA FÖRSTA ONSDAG I SEPTEMBER!

 

 

Av ♥ Monica ♥ - 4 september 2012 19:13

idag blir det ett litet snabbt inlägg,men hoppas hinna skriva i morgon om vad jag har haft för mej  idag.

Nu är det tv:n som gäller........

Tack för alla kommentarer i förra inlägget......jag tittar in till er i morgon!


HA EN BRA KVÄLL!

 

 

 

 

 

 

 

Av ♥ Monica ♥ - 3 september 2012 18:25

Ett litet inlägg blev det till slut idag,men det är mycket aktiviteter denna månaden.

I eftermiddag har jag varit på SPF...fick ett fint kort som inbjudan för någon vecka sen.Det var trevligt så det blir fler besök där.Det är en träff i månaden,samma som PRO,men inte samma dag eftersom det är i samma lokal dessa båda föreningar har sina träffar.

I morgon börjar träffarna på Träffpunkten här i byn......då kommer PEDER SVEDER och underhåller.


Fortsättning på ROBINSON ikväll klockan åtta på tv 4....blir spännande att se hur det går ikväll för deltagarna.


Nu ska jag greja lite med att göra i ordning oriflamekatalogerna och skicka iväg dom i morgon till några av mina kunder.


HA EN BRA KVÄLL ALLA VÄNNER!

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016
>>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?

Titta hit

Följ ♥  Välkommen till gökboet ♥   med Blogkeen
Följ ♥  Välkommen till gökboet ♥   med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se