♥  Välkommen till gökboet ♥

Direktlänk till inlägg 3 juli 2011

Marknadsdag

Av ♥ Monica ♥ - 3 juli 2011 20:27

Idag har det varit den årliga marknaden på Ekåsen.Vi tog oss en tur dit upp och kollade,men det är inte många knallar längre,tror det blir mindre för vart år.Nu skulle dom prova att ha marknaden på söndagen istället för lördag,men inte sjutton hjälpte det efter vad vi kunde se när vi var där.Inte mycket folk alls,så någon trängsel var det inte.Tänk vilken skillnad mot de första åren marknaden var,då var det trängsel så man knappt kom fram.Jag köpte mej en snygg vit tunika i alla fall för 149:-,sen tog jag lotter för 20;- och vann en liten bricka,det var ett fjärdepris.

Man träffar ju alltid lite folk som man stannar och byter några ord med,så det är ju kul att gå dit i alla fall för den skull också.

Vi åkte sen vidare till SÄGNERNAS HUS där det serverades frasvåfflor med sylt och grädde och till det en kopp kaffe.Jag och maken åt två våfflor var och det var precis lagom.Sven-Gunnar satte sej hos oss och pratade och även Tommie S.gjorde sällskap med oss vid bordet.


I eftermiddag har mamma varit här och maken har varit ute och promenerat ihop med sin syster en stund.


Nu är det kväll och så småningom blir det dags att krypa i säng!


kram på er alla bloggvänner  

 
 
Maggan

Maggan

3 juli 2011 22:22

Du hade tydligen ett bra marknadsväder idag då. Tur att det inte regnade.Här har det varit grått,men inget regn. Fortfarande lite tryckande värme,trots åska igår.
Visst skulle det vara roligt att ses nån gång Monica. Jag föreslog för Margit o Lillemor att vi ,så många som möjligt kunde sammanstråla på en plats dit de flesta inte hade så långt.Får se om vi kan få till det.
Ha en skön kommande vecka nu Monica. Kram!

http://bloggplatsen

 
Ruth

Ruth

3 juli 2011 22:55

Det är trist för knallarna när det kommer så lite folk. Varje dag alltid någon knalle med kläder här på torget, men första tisdagen i månaden är det stor marknad och torget är fyllt med försäljare och mycket folk, roligt att bara gå och titta tycker jag, ett och annat följer nog med hem också.
Kram vännen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

4 juli 2011 06:58

Tråkigt för alla knallar när det är lite folk.
Vad kul att du fick dig en ny Tunika
Ha en bra dag
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Cina

Cina

4 juli 2011 16:55

Fy så tråkigt när man ser hur det blir mindre o mindre. Men inget är ju som förr tycker jag!
Inget regn här idag heller!

Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ♥ Monica ♥ - 4 augusti 2016 17:18

Dags för en liten uppdatering här på bloggen.   Igår var vi i BASTA KVARN med BERNDT OCH CHRISTINA.....trevligt naturligtvis,men vi var omgivna av getingar och det var ju mindre trevligt. Idag har vi varit i KIVARP utanför HABO och fikat.....äv...

Av ♥ Monica ♥ - 2 augusti 2016 13:38

Halloj! Då var det tisdag och idag har vi varit i Jönköping en sväng.Vi har köpt nya persienner till sovrummet.......en viss liten kissekatt som heter SIGGE har gått illa åt dom gamla. Vi åt på RAGGMUNKEN och det blev raggmunk med fläsk och lingo...

Av ♥ Monica ♥ - 1 augusti 2016 10:17

Nu är vi hemma igen från vår semestervecka i Skåne.Vi har haft en bra vecka både vädermässigt och trevligt.Skåningarna är väldigt trevliga och tillmötesgående.Dom önskade alltid fortsatt trevlig dag när man hade handlat eller varit på restaurang,det ...

Av ♥ Monica ♥ - 22 juli 2016 10:48

Det är över tre år sen jag tog en bloggpaus och då trodde jag inte att pausen skulle bli så lång.Nu tänkte jag återuppta bloggandet,men kanske inte varje dag.Vi får se. I morgon blir det en semesterresa till Trelleborg så då blir det ett uppehåll n...

Av ♥ Monica ♥ - 16 juni 2013 20:52

   

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards