♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg den 19 augusti 2011

Av ♥ Monica ♥ - 19 augusti 2011 14:18

En vecka går fort och nu är det snart helg igen.


Jag döpte visst om blommorna jag satte in igår på bloggen,men det är åtgärdat nu.Det är ju en viss skillnad på azalea och saint paula 


Igår kväll lyssnade jag på karlavagnen och fick då höra av programledaren Stina Wolter att Lennart Gårdinger hade gått bort.Han var min store idol när han sände karlavagnen från Visby för ett antal år sen.När han uteblev i programmet mailade jag till Sveriges radio och frågade vart han hade tagit vägen och fick ganska omgående svar från producenten Marianne Greip att han hade slutat på egen begäran eftersom han hade planer på att flytta utomlands,minns inte nu vad han hade för planer,eller också skulle han göra ett eget radioprogram från Visby. Jag har sen dess aldrig hört talas om honom i något sammanhang förrän detta meddelandet kom igår. Han hade en röst som jag minns som väldigt sensuell........ett samtal som han fick en kväll som jag heller aldrig glömmer var när en något överförfriskad dam ringde och svamlade en massa dumheter,ja det var rena personangreppet på Gårdinger så till slut sa han helt enkelt till henne att han inte ville prata med henne mer för att hon var så otrevlig....sen bröt dom samtalet. Jag har många gånger tänkt på det när jag lyssnat på detta programmet,men än har jag aldrig hört någon som är otrevlig mot någon av programledarna efter den gången.......som tur är. Nu tycker jag bäst om Marcus Birro när han sitter i karlavagnsstudion i Norrköping och pratar med folk,han har humor och sen läser han sånt som han har skrivit själv innan programmet är slut,han är ju inte författare för inte den killen.


Jag tänkte sätta in ett foto på Lennart Gårdinger men avstår eftersom jag inte är säker på att det är tillåtet,man får ju inte stjäla foton hur som helst utan tillåtelse,även om det är från någon tidning.


 

Jag sätter in dessa ljus i stället och minns en programledare som var en mycket bra radiopratare 


*******************************************

Regnet öser ner här idag och det är bara 11 grader....rena höstrusket!


 

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards