♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg den 25 september 2007

Av ♥ Monica ♥ - 25 september 2007 21:58

Det får bli en snabb visit här för klockan är mycket för en som ska upp tidigt i morgon. Dagen har varit bra, jag har småpysslat lite och bytt gardiner i sovrummet bland annat så nu är det bara badrummet kvar. Vardagsrummet gör jag inget gardinbyte i förrän till advent.

Jag har som vanligt tittat på idol och jag tycker att PATRIZIA och MARI är bäst av tjejerna. Jag ska nog kolla vem som åker ut ikväll. Svårt att gissa, men jag blev inte förvånad att PER åkte ut igår.

Nu kom Rickard hem från Valunda....han och Micke har köpt sej varsin bärbar dator så nu har han förevisat den för mej. Jag ska ringa telia i morgon och beställa en router så han kan koppla upp sej på internet genom vårt bredband.

GOD NATT!

Av ♥ Monica ♥ - 25 september 2007 17:49

Nu har telefonförsäljarna börjat med en ny metod när dom ringer. Vi har nix telefon så vi har blivit av med dom flesta försäljarna, men har man abbonerat på till exempel naturmedel  då ringer dom och nu frågar dom inte om man vill köpa....nej...man är UTVALD. Jag har råkat ut för detta två gånger nu inom några månader. Första gången var det en kille som ringde och sa att jag var utvald att prova en förpackning med aloe vera tabletter för en månadsförbrukning... ..gratis. Jag sa nej tack, men han var envis som synden och menade på att det var gratis. Till slut sa jag med vänlig röst:" jag vill inte ha detta och det får du acceptera" ......och först då sa han : "det får jag väl göra då", och sen var det samtalet avslutat, men varför ska dom försöka tvinga på folk sånt som man inte har bett om, det kan jag inte begripa. Jag förstår dom som till slut tackar ja ,för dessa försäljare är fullslipade och vet precis hur dom ska gå tillväga, men jag tycker att tillvägagångssättet är fräckt. Nog om detta, jag återkommer senare.

HEJ SÅ LÄNGE!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<<
September 2007 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards