♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg den 12 september 2009

Av ♥ Monica ♥ - 12 september 2009 15:23

Just nu är det mycket som handlar om vår nye lille kissekatt här på min blogg.SIGGE gör framsteg varje dag och inatt kom han på vad han skulle använda lådan med kattströ till.....han både kissade och bajsade i lådan, jätteduktig är han tycker husse och matte.

Igår kväll var han med oss vid tv:n och han deltog i fikandet med att både smaka på ost, skinka och pannbiff, så nu är det inga bekymmer med hans aptit. Han äter både makrill och kattmat i olika smaker också, och kattmjölk tycker han är väldigt gott.


För att återgå till något annat än katten så har jag bytt gardin i köket nu i eftermiddag och i rummen ska jag också byta, men det blir nog inte idag.


Ikväll är vi bjudna till goda vänner i centralorten och det ska bli kul att träffa dom och prata bort en stund.

SIGGE får vara själv under tiden men det tar han ingen skada av så om någon tycker att vi är djurplågare för det kan jag lugna eventuella personer med att en katt tar INTE skada av att vara ensam antingen det är en unge eller vuxen katt......jag har konsulterat expertis i den frågan eftersom jag fick en kommentar igår om att man aldrig ska lämna en kattunge ensam , så nu kan jag både åka och jobba mina två timmar och resa bort en stund utan att ha dåligt samvete......

Tänkte sätta in ett foto på SIGGE, men jag har inte kommit underfund med hur man laddar ner bilder i den nya bloggen, men om någon kan upplysa mej om det så kommer fotot i morgon!

Tackar på förhand!!


have a great.....  



Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards