♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg den 16 augusti 2008

Av ♥ Monica ♥ - 16 augusti 2008 18:01

Den 31 juli åkte vi till Falkenberg för att besöka Vallarnas friluftsteater och se "Solsting och sne´språng. Vi skulle ligga över natt så vi hade bokat ett bed å breakfest utanför Torup som hette Lilla Toften....ett mycket trevligt ställe och en trevlig värdinna.

                                                  
                                                  
            


Lilla Toften


Vi blev bjudna på kaffe vid uteplatsen , det ingick inte i priset, men hon tyckte väl att vi var ett trevligt gäng . Vid femtiden begav vi oss in till Falkenberg och parkerade vid Vallarna. Sen gick vi till en restaurang och åt en god middag. Som vanligt spatserade vi bort till en bro bortanför teatern och när vi gick dit mötte vi Stefan Gerhardsson på cykel, han var på väg till teatern och kvällens föreställning......han hejade glatt på oss, inga divaliteter där inte.


Ett vackert promenadstråk utmed Ätran till Vallarnas friluftsteater


Föreställningen började klockan 19:30, men vi intog våra platser på rad 4 vid 19:10 ungefär. Jag inhandlade mej en loka och en liten minipåse med chips som jag mumsade på innan föreställningen började.


Här är Dag-Otto på besök med dagens post


Det var tjugo minuters paus och då var jag och köpte mej lite popcorn, så den kvällen blev det lite sånt som jag inte brukar äta i vanliga fall, men när det är semester får man strunta i kalorierna ibland. När vi kom tillbaka till Lilla Toften hade vår trevliga värdinna tänt en massa värmeljus vid uteplatsen och hon satt och väntade på oss och undrade om vi hade haft en trevlig kväll. Vi satte oss och pratade ute en stund innan vi gick upp till våra rum och la oss. Hon frågade oss när vi kom på eftermiddagen vad vi ville ha till frukost och hur dags vi ville äta. Vi talade om vad vi ville ha och så bestämde vi att vi skulle komma ner och äta klockan nio. Hon hade dukat i köket....kokta ägg, olika pålägg, både knäckebröd och olika sorters mjukt bröd, tomater, gurka, yughurt, mjölk, marmelad, kaffe och te......jag har säkert glömt något. Vi tog vår frukost och gick ut och satte oss och åt....och njöt av den fina omgivningen.Vi tackade för god frukost och gick upp till rummen och packade ihop våra saker och sen tackade vi för en trevlig vistelse och vi var välkomna tillbaka.Allt som allt kostade detta 1300:- för 5 personer......


Nu har ni fått ta del av denna lilla trippen...hoppas ni tyckte det var trevligt!


HA EN MYSIG LÖRDAGSKVÄLL!

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards