♥  Välkommen till gökboet ♥

Direktlänk till inlägg 2 mars 2009

Veckan som gick .....i ord och bild

Av ♥ Monica ♥ - 2 mars 2009 15:35

Eftersom jag hade temavecka så blev det inget skrivet om vad jag hade för mej, men nu ska jag försöka komma ihåg lite av veckan.


I onsdags var jag och dessa två herrar ute på en riktig promenad. Det var halt som bara den, men vi höll oss på benen i alla fall som tur var.Vi gick till en plats som heter Ryttaren och det ligger ungefär 5 kilometer från där jag bor så det blev en promenad på en mil ungefär.


Denna lustiga skylt var uppsatt vid Ryttaren


I torsdags hade vi arbetsplatsträff så då började jag klockan 14:06 och slutade klockan 16:00. Sen gick jag till ett par affärer och gjorde några ärenden.Sen bar det av till fiket där jag köpte mej en skinkbaguette och ett stort glas dricka och sen satt jag där en bra stund och läste i en skvallertidning som jag hade inhandlat. Halv sju var jag bjuden till en vän på ljusparty så det var därför jag inte åkte hem efter jobbet.


I lördags var vi på A6 och köpte present till sonen som fyller 21 år på torsdag. kvällen var vikt för melodifestivalens deltävling och det var endast två låtar som föll mej i smaken och det var låt nummer 2 och nummer 8. En av dom gick direkt till globen och den andra fick en andra chans nu på lördag.


Så har vi då slutligen gårdagen.....efter att vi hade tittat på vasaloppet så åkte vi med Thomas till denna  vackra plats och kollade lite.


Spängerna är namnet på denna plats......

......som ligger så vackert vid sjön Stråken


Det var lite om veckan som gick och nu får vi se vad denna veckan bjuder på. Just nu bjuder den på  snöfall.....så himla onödigt!


 
 
Yvonne R

Yvonne R

2 mars 2009 16:32

Så fina kort, rejäl vinter fortfarande ser jag.
Gillar namnet på "dasset" :))
Ha det gott

http://yvonne.bloggagratis.se

 
lillis

lillis

2 mars 2009 17:40

Har titta på Vasaloppet i alla år,min pappa kommer från dom trakterna,men i söndags så glömde jag bort det det fanns inte i mina tankar.Fina kort du tagit
Kramen

http://danslillis.bloggagra

 
Cina

Cina

2 mars 2009 20:39

Nu har vi fått 1 dnm nysnö här och det är väl ändå mycket onödigt kan jag tycka!
BLÄÄÄÄÄÄÄ för denna vita vara, nu räcker det för min del!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Medresenärskan

Medresenärskan

2 mars 2009 21:41

Jaa, dasset är fint. Kolla på
www.ryttaren.nu, jag tror att jag har satt en bild inifrån dasset där ...

Jaa, då får vi se vad Monica tar sig för den här veckan. Kanske du gör snögubbar ikväll??
Ha det gott!!

http://medresenarskan.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

2 mars 2009 23:04

En underbar promenad till ett fint ställe, så rogivande och härligt. Skulle kunna tänka mig ett par veckor i den lilla stugan och bara vara och njuta. Härliga bilder.
Kram och God Natt !

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Dante

Dante

2 mars 2009 23:36

Hala vägar är livsfarliga! Minns särskilt en gång som blev extremt pinsam. Jag vara bara 15 då och var på väg till kyrkan här där jag bor eftersom vi skulle ha övning inför konfirmationsdagen. Kallt var det och svinhalt och jag var lagom korkad att ta cykeln.

Under vinterjackan hade jag konfirmationsdräkten på mig (fråga mig inte varför). I kurvan ner mot kyrkan får jag världshistoriens värsta bredställ på cykeln, välter och glider halvvägs ner mot kyrkan i min konfirmationsdräkt tätt följd av cykeln.

Folk måste trott jag var förrymd från nån instution eller nåt...

http://dante.bloggagratis.se

 
skogsfrun på dal

skogsfrun på dal

3 mars 2009 17:11

Långsamt eller fort bara det blir gjort;) Men folkmun har nog en mening med namnet. Kanske är utsikten vacker om man kan ha dörren öppen?
Snön kan tyckas onödig men än är det långt till vår säger mor;)

http://barasaras

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ♥ Monica ♥ - 4 augusti 2016 17:18

Dags för en liten uppdatering här på bloggen.   Igår var vi i BASTA KVARN med BERNDT OCH CHRISTINA.....trevligt naturligtvis,men vi var omgivna av getingar och det var ju mindre trevligt. Idag har vi varit i KIVARP utanför HABO och fikat.....äv...

Av ♥ Monica ♥ - 2 augusti 2016 13:38

Halloj! Då var det tisdag och idag har vi varit i Jönköping en sväng.Vi har köpt nya persienner till sovrummet.......en viss liten kissekatt som heter SIGGE har gått illa åt dom gamla. Vi åt på RAGGMUNKEN och det blev raggmunk med fläsk och lingo...

Av ♥ Monica ♥ - 1 augusti 2016 10:17

Nu är vi hemma igen från vår semestervecka i Skåne.Vi har haft en bra vecka både vädermässigt och trevligt.Skåningarna är väldigt trevliga och tillmötesgående.Dom önskade alltid fortsatt trevlig dag när man hade handlat eller varit på restaurang,det ...

Av ♥ Monica ♥ - 22 juli 2016 10:48

Det är över tre år sen jag tog en bloggpaus och då trodde jag inte att pausen skulle bli så lång.Nu tänkte jag återuppta bloggandet,men kanske inte varje dag.Vi får se. I morgon blir det en semesterresa till Trelleborg så då blir det ett uppehåll n...

Av ♥ Monica ♥ - 16 juni 2013 20:52

   

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards